Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων

Η ισχυρότερος συνδετήριος κρίκος στις αλυσίδες αστικής διακίνησης προϊόντων

ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι μεταφορές προϊόντων μεταξύ εμπορευματικών κέντρων έχουν πολλές ευαίσθητες πτυχές. Τους χρόνους παράδοσης, τη φήμη μας αλλά και εκείνη των πελατών σας, τα συμβόλαια και τις μελλοντικές αποστολές σας. Σας παρέχουμε τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε ειδικές απαιτήσεις και να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Εργαλεία που σας βοηθούν να είστε αποτελεσματικοί, ακριβείς και προβλέψιμοι, τόσο με τους χρόνους παράδοσης όσο και με το κόστος.

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

Η ορατότητα
Εξαιρετική ορατότητα με τις μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και τους καλοσχεδιασμένους καθρέπτες. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και οκτώ κάμερες, με μία από αυτές να είναι η γωνιακή κάμερα συνοδηγού, τοποθετημένη στον εξωτερικό καθρέπτη του συνοδηγού.


Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει
Αναζητείτε τέλεια σταθερότητα και έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες, σε συνδυασμό με λιγότερη καταπόνηση των ώμων σας; Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο Volvo Dynamic Steering.

Με απόλυτο έλεγχο των δεδομένων σας
Το Volvo Connect είναι η διαδικτυακή διεπαφή σας με τις ψηφιακές υπηρεσίες, η ψηφιακή σας αφετηρία για μια πιο κερδοφόρα μεταφορική επιχείρηση. Σας επιτρέπει να εκτοξεύσετε τη διαθεσιμότητα, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σας.

I-Shift διπλού συμπλέκτη
 Το I-Shift διπλού συμπλέκτη προσφέρει πραγματικά ομαλή και δυναμική επιτάχυνση. Αλλάζει ταχύτητες σε κλάσματα του δευτερολέπτου. 

Βελτιστοποιήστε με το I-See
Το I-See χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τη μορφολογία του εδάφους για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και των αλλαγών ταχυτήτων στις διαδρομές σας για οικονομία καυσίμου. 

Φορτηγά με κινητήρα αερίου
Τα φορτηγά μας με κινητήρα αερίου κινούνται με LNG (υγροποιημένο φυσικό αέριο) που μειώνει άμεσα το αποτύπωμά σας σε CO2 διατηρώντας ταυτόχρονα την απόδοση και την παραγωγικότητά σας. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα σημαντικής μείωσης του κόστους των καυσίμων σας.

Άνετες καμπίνες
Όλες οι καμπίνες μας διατηρούν υψηλά επίπεδα άνεσης , χαμηλά επίπεδα θορύβου και προσφέρουν άφθονο χώρο. Για εσάς και τα πράγματά σας.

Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Το φορτηγό σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Αν τα διανυόμενα χιλιόμετρά σας διαφοροποιούνται, επιλέξτε το Flexi-Gold Contract που προσφέρει την ίδια κάλυψη αλλά με αμοιβή προσαρμοσμένη στο ρυθμό της επιχείρησής σας.

Το φορτηγό σας περιμένει

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη δραστηριότητά σας στις περιφερειακές μεταφορές.