Trucks

Volvo FH. Το πρώτο εμβληματικό φορτηγό για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

Το Volvo FH είναι ένα εμβληματικό φορτηγό για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων που είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει διαρκή άνεση και ασφάλεια ακόμη και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Με πλήθος τεχνολογιών για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς σας. Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα ηλεκτροκίνητων και πετρελαιοκινητήρων συστημάτων ισχύος, καθώς και συστημάτων ισχύος με αέριο για ποιοτική οδήγηση από την πρώτη ημέρα.

  Volvo FH

  Εφαρμογές: Αναθέσεις μεταφοράς μεγάλων αποστάσεων και περιφερειακών αποστάσεων, μεταφορές κτιρίων και κατασκευών, δασοκομία και μεταφορά ξυλείας, μεταφορές ορυχείων και λατομείων
  Ισχύς: 420 –540 hp

  Διαβάστε τις πλήρεις προδιαγραφές

  Volvo FH Electric

  Εφαρμογές: Περιφερειακές μεταφορές και μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων, μεταφορές κτιρίων και κατασκευών
  Συνδυαστικό βάρος: 44 τόνοι
  Ισχύς: έως 490 kW
  Αυτονομία: έως 300 χλμ.

  Διαβάστε περισσότερα για το Volvo FH Electric

  Volvo FΗ με κινητήρα αερίου

  Εφαρμογές: Μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και περιφερειακών αποστάσεων, μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων
  Ισχύς: 420–500 ίπποι
  Αυτονομία: έως 1000 χλμ.

  Διαβάστε περισσότερα για το Volvo FH με κινητήρα αερίου

Εξερευνήστε τις λειτουργίες άνεσης και ασφάλειας του Volvo FH

Χαρακτηριστικό σχήμα προβολέα και ορθό παράστημα καμπίνας, που αναγνωρίζονται εύκολα από απόσταση. Μια σειρά από άνετες καμπίνες με πλήθος λύσεων που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας στο δρόμο ακόμα καλύτερη. Περιηγηθείτε στην παρακάτω συλλογή εικόνων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι καθιστά αυτό το φορτηγό αποτελεσματικό και άνετο χώρο εργασίας.

Σχεδιασμένο για αποδοτικότητα

Οι προβολείς LED, τα μικρότερα κενά και το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα είναι παραδείγματα των αποδοτικών χαρακτηριστικών σχεδιασμού του Volvo FH που μειώνουν την αντίσταση και εξοικονομούν ενέργεια. Επιπλέον, η προσαρμοζόμενη υψηλή δέσμη φωτός βελτιστοποιεί την ορατότητά σας χωρίς να ενοχλεί τους άλλους χρήστες του δρόμου για βελτιωμένη οδική ασφάλεια.

Το ιδανικό κλίμα καμπίνας

Ένα καλά βαθμονομημένο σύστημα κλιματισμού αναλαμβάνει τη διανομή και την κυκλοφορία του αέρα στην καμπίνα Volvo FH σας, όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Όταν σβήνετε τον κινητήρα για ανάπαυση, απλώς ενεργοποιήστε το I-Park Cool για να διατηρήσετε ένα άνετο κλίμα στην καμπίνα σε όλη τη διάρκεια ενός ευχάριστου ύπνου, χρησιμοποιώντας μόνο την ισχύ της μπαταρίας.

Καθημερινή άνεση

Οι καμπίνες Volvo FH είναι σχεδιασμένες για να περνάτε τις μέρες σας στον δρόμο απρόσκοπτα. Υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος, διπλά ψυγεία για να διατηρείτε φρέσκα τα τρόφιμα και τα ροφήματα, καθώς και φούρνος μικροκυμάτων για να ζεστάνετε τα αγαπημένα σας σνακ. Και, φυσικά, ένα πραγματικά άνετο κρεβάτι.

Προσαρμόστε το δικό σας Volvo FH

Ηλεκτροκίνηση, κίνηση με αέριο ή πετρελαιοκίνηση. Πέντε μεγέθη καμπίνας. Μια σειρά επιπέδων εξωτερικού και εσωτερικού διακόσμου. Και μια ευρεία γκάμα επιλογών όπως τα δισκόφρενα χωρίς τριβή και το I-Save, ώστε η οδήγηση να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική, ασφαλής και παραγωγική.

Το I-Save είναι αποτελεσματικό και ομαλό

Ακόμα πιο ομαλή και αθόρυβη οδήγηση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Το I-Save χρησιμοποιεί τον κινητήρα D13 με τεχνολογία turbocompound με περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές του κινητήρα, αποδοτικούς πίσω άξονες και βελτιστοποιημένες λύσεις λογισμικού για την εξοικονόμηση καυσίμου και τη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους.

Ανακαλύψτε το Volvo FH με I-Save

Προγραμματίστε για να εξοικονομήσετε ενέργεια με το I-See

Με το I-See, το φορτηγό σας βελτιστοποιεί την ταχύτητα, τις αλλαγές ταχυτήτων, την κίνηση με τη φόρα και τις διακοπές λειτουργίας του κινητήρα ανάλογα με τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά του δρόμου που ακολουθεί, τις στροφές και τις πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο. Για να προγραμματίσετε και να εξοικονομήσετε ενέργεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το I-See μόλις βγείτε στον δρόμο.

Διαβάστε περισσότερα για το I-See

Ρυθμιζόμενος έλεγχος πορείας

Η διατήρηση σταθερής ταχύτητας εξοικονομεί ενέργεια. Ο ρυθμιζόμενος έλεγχος πορείας σάς βοηθά να το κάνετε αυτό με ασφάλεια και άνεση. Λειτουργεί σε όλες τις ταχύτητες μέχρι την ακινητοποίηση του οχήματος και ξεκινά αυτόματα ξανά, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όχι μόνο σε αυτοκινητόδρομους, αλλά και σε πολλές άλλες συνθήκες.

Περισσότερα για τα DSS

Τέλεια οδήγηση με το Volvo FH

Είτε χρησιμοποιείτε το Volvo FH για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων είτε για εργοταξιακές εργασίες, οι αλλαγές ταχυτήτων θα είναι τέλειες και οι ελιγμοί θα είναι ακριβείς και ελεγχόμενοι με το I-Shift και το Volvo Dynamic Steering. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω συλλογή εικόνων για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το I-Shift, το Volvo Dynamic Steering και άλλες επιλογές για το φορτηγό σας.

Το ιδανικό σύστημα μετάδοσης κίνησης με το I-Shift

Το I-Shift προσφέρει μια σειρά από συστήματα μετάδοσης κίνησης που μπορούν να προσαρμοστούν για τα πάντα, από μεταφορές μεγάλων αποστάσεων έως εργοταξιακές εργασίες και βαριές μεταφορές. Το I-Shift Dual Clutch αλλάζει ταχύτητες χωρίς διακοπή στην παροχή της ισχύος. Εξοπλισμένο με υπεραργές ταχύτητες, το I-Shift σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε εξαιρετικά μεγάλα φορτία από στάση χωρίς συμβιβασμούς στην οικονομία καυσίμου σε υψηλές ταχύτητες.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το I-Shift

Ακρίβεια χάρη στο Volvo Dynamic Steering

Το Volvo Dynamic Steering σάς βοηθά σαν ένα σταθερό χέρι που διευκολύνει την οδήγησή σας και σας ανακουφίζει από την καταπόνηση. Προσθέτει επίσης λειτουργικότητα στα DSS, με ενεργό σύστημα διεύθυνσης σε διαφορετικές καταστάσεις. Επιπλέον, υπάρχει η επιλογή να οδηγείτε το φορτηγό σας με τηλεχειριστήριο.

Διαβάστε περισσότερα για το Volvo Dynamic Steering

Αναρτώμενος πίσω άξονας του διαφορικού

Μικρότερες απαιτήσεις ενέργειας, καλύτερη πρόσφυση και μικρότερη ακτίνα στροφής. Ο αναρτώμενος πίσω άξονας του διαφορικού σας επιτρέπει να αποσυμπλέξετε και να ανεβάσετε έναν από τους άξονες μετάδοσης. Συνδυάζει την πρόσφυση και ικανότητα φορτίου της διαδοχικής μετάδοσης κίνησης με την οδηγική συμπεριφορά και την αποδοτικότητα της απλής μετάδοσης.

Εξερευνήστε τις επιλογές σασί

Μια εμπειρία infotainment

Περάστε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο σας στην καμπίνα. Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά επίπεδα ηχοσυστημάτων με ένα επιπλέον subwoofer κάτω από το κάθισμά σας για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και τα podcast.

Ασφάλεια παντού γύρω από το φορτηγό

Επιλογές καμπίνας

Προσαρμόστε το Volvo FH σας με το κατάλληλο μοντέλο καμπίνας για τις ανάγκες σας. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα για εξοικονόμηση ενέργειας και των πλαϊνών καθρεφτών. Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στις εναλλακτικές παρακάτω.

  Globetrotter XXL

  Το Volvo FH με το Globetrotter XXL προσφέρει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για δύο άτομα. Το μακρύτερο και φαρδύτερο κάτω κρεβάτι είναι σχεδιασμένο για ιδιαίτερα άνετο ύπνο.

  Globetrotter XL

  Το Globetrotter XL για Volvo FH είναι το αρχικό πρότυπο για τις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και άλλες εφαρμογές που απαιτούν υψηλό επίπεδο άνεσης. Άνετη και ευρύχωρη διαμονή για έως δύο άτομα.

  Globetrotter

  Το Volvo FH με Globetrotter συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για έως δύο άτομα και ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση στο διαμέρισμα κινητήρα.

  Καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH με καμπίνα με κρεβάτι συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για έως δύο άτομα με περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

  Χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH με χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι προσφέρει χαμηλό εξωτερικό ύψος καμπίνας με εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για ένα άτομο, καθώς και περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.