Trucks

Προετοιμασμένο για υπερκατασκευές

Ανατρεπόμενο όχημα, βυτιοφόρο, γερανός, όχημα μεταφοράς μηχανημάτων ή πυροσβεστικό όχημα; Το ευέλικτο πλαίσιο Volvo και ο μακρύς κατάλογος επιλογών προδιαγραφών, σας διευκολύνουν να προσαρμόσετε το φορτηγό στις δικές σας απαιτήσεις. Ο κατασκευαστής αμαξωμάτων σας αποκτά άμεση πρόσβαση στην ηλεκτρονική πύλη Οδηγίες της Volvo για κατασκευαστές αμαξωμάτων για να επιταχύνει τη διαδικασία και για βελτιωμένη ποιότητα.

Χαρακτηριστικά κατασκευής αμαξώματος

Όλα τα σασί της Volvo Trucks είναι καλά προετοιμασμένα για κατασκευή αμαξώματος σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του πλήρους φορτηγού και να επιταχυνθεί η διαδικασία κατασκευής αμαξώματος. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά παραδείγματα λύσεων παρακάτω.

Επιλογές όσον αφορά τις προδιαγραφές

Οι πολλοί δυνατοί συνδυασμοί διευκολύνουν την προσαρμογή ενός φορτηγού. Γι 'αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για διαμορφώσεις αξόνων, ύψη σασί και μεταξόνια.

Οδηγίες της Volvo για κατασκευαστές αμαξωμάτων

Προσβάσιμες σε 24ωρη βάση και διαθέσιμες σε 12 γλώσσες, οι Οδηγίες της Volvo για κατασκευαστές αμαξωμάτων είναι μια πολύτιμη πηγή για τους κατασκευαστές αμαξωμάτων, προκειμένου να προετοιμάσουν και να βελτιστοποιήσουν το έργο τους ενώ εμείς ταυτόχρονα κατασκευάζουμε το φορτηγό σας. Οι οδηγίες για την υπερκατασκευή περιλαμβάνουν σχέδια σασί, διαγράμματα συνδεσμολογίας, δελτία δεδομένων και αξεσουάρ.

Μονάδα κατασκευαστή αμαξωμάτων

Αυτή η δυνατότητα διευκολύνει την επέμβαση του κατασκευαστή αμαξώματος στο ηλεκτρικό σύστημα του φορτηγού για την προσαρμογή των λειτουργιών της υπερκατασκευής. Η μονάδα κατασκευαστή αμαξώματος παρέχει ευχερή πρόσβαση από ευπροσάρμοστους διακόπτες στον πίνακα οργάνων και από το Work Remote.

Ευθύ πλαίσιο

Το πλαίσιο της Volvo είναι εντελώς ίσιο και παράλληλο πίσω από την καμπίνα, κάνοντας τη δουλειά του κατασκευαστή αμαξώματος πολύ πιο εύκολη.

Ύψη πλαισίου και εσωτερικές επενδύσεις

Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα πλαίσιο 266 mm ή 300 mm για να ταιριάζει με τις απαιτήσεις της υπερκατασκευής σας. Οι βαριές εφαρμογές σημαίνουν μεγάλη πίεση στο πλαίσιο. Γι' αυτό, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών επενδύσεων που παρέχουν επαρκή ενίσχυση για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αποκλειστικές αναμονές

Το πλαίσιο διαθέτει μία επάνω σειρά οπών που προορίζονται για την υπερκατασκευή. Επειδή δεν χρησιμοποιούμε πριτσίνια, ο κατασκευαστής αμαξωμάτων μπορεί να τοποθετήσει εύκολα τον εξοπλισμό του.

Με προεγκατάσταση για γερανό

Το χαμηλό σασί και τα υψηλά φορτία αξόνων είναι βασική επιθυμία για κάθε κατασκευαστή γερανών. Το σασί μας διαθέτει και τα δύο. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ελεύθερο χώρο στο πλαίσιο κοντά στην καμπίνα και να σας παραδώσουμε το φορτηγό σας με βάσεις εργοστασιακής τοποθέτησης για γερανό.

Δυναμολήπτες

Διατίθεται μεγάλη γκάμα διαθέσιμων δυναμοληπτών, ανεξάρτητων ή εξαρτώμενων από το συμπλέκτη, για την παροχή κίνησης σε κάθε είδους εξοπλισμό αμαξώματος. Για ηλεκτρικά φορτηγά, υπάρχουν διαθέσιμοι δυναμολήπτες με δυναμικότητα 600V DC ή 400V AC.

Τέλειο για εναλλασσόμενες καρότσες

Σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό σασί, η διαδρομή της νέας οπίσθιας ανάρτησης αέρα στα 295 mm, αποτελεί την ιδανική λύση για όσους μεταφέρουν εναλλασσόμενες καρότσες.

Πίσω πρόβολος και κοψίματα

Το πίσω πλαίσιο μπορεί πλέον να κοπεί από το εργοστάσιο σε βήματα των 50 mm. Επιλέξτε από τέσσερις διαφορετικές απολήξεις στο πίσω μέρος του πλαισίου, εργοστασιακής κατασκευής: επάνω (για ανατρεπόμενα, ανυψωτικά και απορριμματοφόρα), κάτω (για ρυμουλκούμενα κεντρικού άξονα), λυγισμένο (για τρακτέρ) ή ευθεία (για άκαμπτα φορτηγά).

Σύστημα οπίσθιας προστασίας

Για την ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση των επιλογών για την οπίσθια απόληξη, το σύστημα οπίσθιας προστασίας μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις.

Στηρίγματα για υπερκατασκευές

Το σασί μπορεί να προετοιμαστεί από το εργοστάσιο με στηρίγματα υπερκατασκευής, τοποθετημένα επάνω στο πλαίσιο. Τώρα δεν διατίθενται μόνο στην περιοχή του μεταξονίου αλλά και στον οπίσθιο πρόβολο.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.

Είστε έτοιμοι για ένα νέο αμάξωμα;

Η προσαρμογή αρχίζει από τον αντιπρόσωπό σας