Trucks

Απλά προσθέστε μια υπερκατασκευή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ανατρεπόμενο ή βυτιοφόρο; Γερανός ή φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων; Ίσως κλειστό ελαφρό φορτηγό ή πυροσβεστική αντλία; Ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρειάζεστε, το πλαίσιο Volvo είναι έτοιμο για αυτή. Το ευέλικτο πλαίσιο και ο μακρύς κατάλογος επιλογών προδιαγραφών, σας διευκολύνουν να προσαρμόσετε το φορτηγό ακριβώς στις δικές σας απαιτήσεις.

Όταν παραγγέλνετε το δικό σας φορτηγό Volvo, προσφέρουμε στον υπερκατασκευαστή άμεση πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη Volvo Bodybuilder Instructions (VBI). Τα ακριβή σχέδια 3D επιτρέπουν την άμεση έναρξη της εργασίας όσο εμείς κατασκευάζουμε το φορτηγό, το οποίο παραδίδεται από το εργοστάσιο τέλεια προετοιμασμένο, για να γλιτώσει από περιττές ανακατασκευές. Αυτό σημαίνει ότι το φορτηγό σας παραδίδεται ταχύτερα και πιο οικονομικά και είναι έτοιμο για εργασία.

Χαρακτηριστικά κατασκευής αμαξωμάτων

Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές (VBI)
Προσβάσιμες σε 24ωρη βάση και διαθέσιμες σε 12 γλώσσες, οι VBI είναι ένας σημαντικός πόρος για τους υπερκατασκευαστές και τα συνεργεία. Οι οδηγίες για την υπερκατασκευή περιλαμβάνουν σχέδια του πλαισίου, διαγράμματα συνδεσμολογίας, δελτία δεδομένων και αξεσουάρ.

Δυναμολήπτες
Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων δυναμοληπτών, ανεξάρτητων ή εξαρτώμενων από το συμπλέκτη, για την παροχή κίνησης προς κάθε είδους εξοπλισμό αμαξώματος.

Ευθύγραμμο πλαίσιο
Το πλαίσιο Volvo είναι απόλυτα ευθύγραμμο και παράλληλο πίσω από την καμπίνα διευκολύνοντας σημαντικά το έργο του κατασκευαστή του αμαξώματος.

Επιφάνεια κατασκευαστή αμαξώματος
Οι μηχανικοί μας ποτέ δεν τοποθετούν ο,τιδήποτε υψηλότερα από την κορυφή του πλαισίου. Αυτός ο χώρος ανήκει εξ ολοκλήρου στον υπερκατασκευαστή και του παρέχει έτσι μεγάλο βαθμό ευελιξίας.

Αποκλειστικές αναμονές
Το πλαίσιο διαθέτει μία επάνω σειρά οπών οι οποίες προορίζονται για την υπερκατασκευή. Επειδή δεν χρησιμοποιούμε πριτσίνια, ο υπερκατασκευαστής μπορεί να τοποθετήσει εύκολα τον εξοπλισμό του.

Ακριβής οπίσθιος πρόβολος
Το οπίσθιο πλαίσιο μπορεί πλέον να κατασκευαστεί από το εργοστάσιο ακριβώς στο μήκος που χρειάζεστε, σε βήματα των 50 mm, έτσι ώστε να ταιριάζει ιδανικά με την υπερκατασκευή σας.

Επιλογές όσον αφορά τις προδιαγραφές

Οι πολλοί δυνατοί συνδυασμοί διευκολύνουν την προσαρμογή ενός φορτηγού. Γι 'αυτό προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών για διαμορφώσεις αξόνων, ύψη πλαισίου και μεταξόνια.

 

 

Τέσσερις τομές οπίσθιου άκρου
Μπορούμε να προετοιμάσουμε το πλαίσιο σας από το εργοστάσιο με τέσσερις διαφορετικές απολήξεις στο πίσω μέρος του πλαισίου: επάνω (για ανατρεπόμενα, γάντζους και απορριμματοφόρα), κάτω (για ρυμουλκούμενα με κεντρικό άξονα), λυγισμένη (για ελκυστήρες) ή ευθεία (για πλαίσια).

Σύστημα οπίσθιας προστασίας
Για την ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση των επιλογών για την οπίσθια απόληξη, το σύστημα οπίσθιας προστασίας μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις.

Δύο ύψη πλαισίου
Επιλέξτε πλαίσιο 266 mm ή 300 mm προκειμένου να καλύψετε τις απαιτήσεις της υπερκατασκευής σας.

Μονάδα υπερκατασκευαστή
Αυτό διευκολύνει την επέμβαση του υπερκατασκευαστή στο ηλεκτρικό σύστημα του φορτηγού για την προσαρμογή των λειτουργιών της υπερκατασκευής. Η μονάδα υπερκατασκευαστή παρέχει ευχερή πρόσβαση από τους ευπροσάρμοστους διακόπτες στο ταμπλό και από το Work Remote.

Τέλειο για εναλλασσόμενες καρότσες
Η διαδρομή των 295 mm της νέας ανάρτησης αέρα, σε συνδυασμό με το πολύ χαμηλό πλαίσιο, δημιουργεί την ιδανική λύση για όσους μεταφέρουν εναλλασσόμενες καρότσες.

Στηρίγματα για υπερκατασκευές
Το πλαίσιο μπορεί να προετοιμαστεί από το εργοστάσιο με στηρίγματα υπερκατασκευής, τοποθετημένα επάνω στο πλαίσιο. Τώρα δεν διατίθενται μόνο στην περιοχή του μεταξονίου αλλά και στον οπίσθιο πρόβολο.

Με προεγκατάσταση για γερανό
Το χαμηλό πλαίσιο και τα υψηλά φορτία αξόνων είναι βασική επιθυμία για κάθε κατασκευαστή γερανών. Το πλαίσιο μας διαθέτει και τα δύο. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε έναν ελεύθερο χώρο στο πλαίσιο κοντά στην καμπίνα και να σας παραδώσουμε το φορτηγό σας με βάσεις για γερανό εργοστασιακής τοποθέτησης.

Πρόσθετες ενισχύσεις
Κάποιες βαριές εφαρμογές επιβάλλουν μεγάλες πιέσεις στο πλαίσιο. Γι' αυτό, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιλογών εσωτερικών επενδύσεων, που παρέχουν επαρκή ενίσχυση για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Διατίθεται για αυτά τα φορτηγά

Είστε έτοιμοι για ένα νέο αμάξωμα;

Η προσαρμογή αρχίζει από τον αντιπρόσωπό σας