Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε το φορτηγό σας στην κυκλοφορία. Έτσι, τα γνήσια ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ της Volvo είναι σχεδιασμένα για απόλυτη αξιοπιστία, αντοχή και απόδοση. Διαθέτουν εγγύηση ποιότητας και πληρούν τις προδιαγραφές και τις αυστηρές απαιτήσεις της Volvo. Όπως ακριβώς και τα φορτηγά μας, τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo δοκιμάζονται όχι μόνο στα εργαστήριά μας αλλά και σε εκτεταμένα προγράμματα δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συνθηκών οδήγησης - από τον πολικό πάγο μέχρι τη ζέστη της ερήμου.

Σε περίπτωση που σημειωθεί κάποια απρογραμμάτιστη ακινητοποίηση, το προηγμένο και αποτελεσματικό σύστημα αλυσίδας εφοδιασμού μας θα φροντίσει να βρούμε τα σωστά ανταλλακτικά και να τα παραδώσουμε αμέσως. Και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν, έτσι ώστε το φορτηγό να επιστρέψει στο δρόμο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας. Και εγγυημένη ηρεμία.

Ποιoτητα

Για να διατηρείσετε το φορτηγό σας σε άριστη κατάσταση, η Volvo προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Μπορείτε να βασιστείτε στην ποιότητα, την αντοχή και την τέλεια εφαρμογή των Γνήσιων Ανταλλακτικών μας ,έτσι ώστε το Volvo σας να παραμείνει Volvo.

Παραδοση

Τα σωστά Ανταλλακτικά. Στο σωστό σημείο. τη σωστή στιγμή. Το δίκτυο της Volvo Trucks καλύπτει πάνω από 130 χώρες και περισσότερους από 2000 αντιπροσώπους και συνεργεία.

Εγγυηση

2 χρόνια εγγύηση τοποθετημένων εξαρτημάτων για τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ της Volvo.

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo Υπηρεσίες Volvo Trucks

Γνησια Ανταλλακτικα Volvo

Με τα σωστά εξαρτήματα και στις σωστές προδιαγραφές, τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo είναι ο καλύτερος τρόπος  για να διασφαλίσετε την παραγωγικότητα και τη διαθεσιμότητα του φορτηγού σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα Γνήσια Ανταλλακτικά της Volvo
Αξεσουάρ Volvo Trucks Υπηρεσίες Volvo Trucks

Αξεσουαρ Φορτηγων Volvo

Κάντε ένα φορτηγό Volvo το δικό σας ξεχωριστό φορτηγό Volvo. Διαμορφώστε την εμφάνιση, την άνεση και την απόδοση του φορτηγού σας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Volvo Trucks Stores Υπηρεσίες Volvo Trucks

Volvo Trucks Merchandise Store

Τα προϊόντα Volvo Trucks Merchandise είναι μοναδικά και σχεδιασμένα για να υποστηρίζουν το  καθημερινό στυλ των οδηγών.

Επισκεφθείτε το Volvo Trucks Merchandise Store

Σχετικές ειδήσεις και άρθρα

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.

Αναζήτηση του πλησιέστερου συνεργάτη σας