Τα φορτηγά μας

Το Volvo FH16 είναι το ισχυρότερο φορτηγό μας
Volvo FH16

Για τις πλέον απαιτητικές μεταφορικές εφαρμογές, το Volvo FH16 είναι το ισχυρότερο φορτηγό της σειράς μας.

Volvo FH για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων
Volvo FH

Ο ηγέτης στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, τα Volvo FH προσφέρει απαράμιλλη άνεση, ασφάλεια και οικονομία για τον οδηγό.

Volvo FMX
Volvo FMX

Το σύγχρονο εργοταξιακό φορτηγό. Δυνατό, γεροδεμένο και γεμάτο πρωτοποριακές δυνατότητες.

Volvo FM
Volvo FM

Το πλέον ευέλικτο φορτηγό μας. Εντυπωσιακός σχεδιασμός, τέλεια οδική συμπεριφορά και εξαιρετική οικονομία στη χρήση.

Volvo FE
Volvo FE

Ευελιξία, οδηγική συμπεριφορά και πρώτης τάξεως παραγωγικότητα σε ένα μικρών διαστάσεων φορτηγό περιφερειακών διανομών.

Volvo FL
Volvo FL

Ελαφρύ, ευκίνητο και βελτιστοποιημένο για αστικές διανομές.

VT

Μεταχειρισμένα φορτηγά

Σχεδιάζουμε τα φορτηγά μας έτσι ώστε να δουλεύουν. Και να δουλεύουν χωρίς διακοπές – αποδοτικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Γι' αυτό, η αγορά ενός μεταχειρισμένου φορτηγού Volvo μπορεί να είναι μια απόλυτα λογική κίνηση.

Μόνο τα μεταχειρισμένα φορτηγά που έχουν περάσει τους αυστηρούς ελέγχους των αντιπροσώπων μας μπορούν να φτάσουν στις εκθέσεις. Και όταν αγοράσετε ένα τέτοιο φορτηγό, θα αποκτήσετε το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης, όπως εάν αγοράζατε ένα νέο.

Βρείτε ένα μεταχειρισμένο φορτηγό volvo
Χρηματοδότηση του νέου σας φορτηγού

Βοήθεια για την αγορά σας

Το σωστό φορτηγό μπορεί να αλλάξει άρδην την παραγωγικότητά σας και να απογειώσει το κέρδος σας. Τα ευέλικτα χρηματοδοτικά πακέτα μας και τα εξατομικευμένα ασφαλιστήρια συμβόλαια, σας βοηθούν να προχωρήσετε στη σωστή επένδυση. Και να την προστατεύσετε.

Ευέλικτη χρηματοδότηση και ασφάλιση

Εγγύηση φορτηγού

Η βασική μας εγγύηση σας παρέχει ξενοιασιά για 12 μήνες. Και επιπλέον 12 μήνες (ή μέχρι 300.000 χλμ) για τη γραμμή μετάδοσης κίνησης και μερικά πρόσθετα εξαρτήματα. Η εγγύηση προσφέρει ακόμα μια πλήρη σειρά προνομίων με τα οποία προστατεύεται η επένδυση σας, ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στη χώρα σας ή στο εξωτερικό.

Όλα τα σχετικά εξαρτήματα καλύπτονται από εγγύηση για κατασκευαστικές ατέλειες στα υλικά ή την εργασία, από τη στιγμή της παράδοσης μέχρι τη λήξη του διαστήματος της εγγύησης. (Εξαιρούνται ζημιές, αλόγιστη χρήση ή ατυχήματα).

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας