Συμβαίνει σε όλους μας: όταν είσαι αφοσιωμένος σε μακροπρόθεσμους στόχους, παραλείπεις να φροντίσεις τον εαυτό σου. Όλα μετράνε με τον τρόπο τους. Κάθε προπόνηση, κάθε γεύμα, κάθε διαδρομή παίρνει ένα νέο νόημα. Επειδή όταν αυτά γίνονται σωστά, σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε πάντα - και μάλιστα όσο καλύτερα μπορείτε. Και το ίδιο ισχύει για το Volvo σας. Η επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών Volvo κρατά το φορτηγό σας σε τέλεια φόρμα, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo
Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo

Γι' αυτό γνήσια ανταλλακτικά Volvo

Και τα Premium οχήματα που χρησιμοποιούν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας χρειάζονται συντήρηση και επισκευές. Έτσι, όταν έρθει η ώρα, μεγιστοποιούμε το χρόνο διαθεσιμότητας και την αποδοτικότητα, χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να εξασφαλίσουν βέλτιστη απόδοση και τέλεια εφαρμογή στο Volvo σας. Θα βρείτε την ησυχία σας με κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Volvo, κάθε γνήσιο ανταλλακτικό Volvo Exchange και κάθε γνήσιο αξεσουάρ Volvo. Αυτός είναι ο λόγος που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας, μειώνουν τους κινδύνους και σας δίνουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Εντοπισμός συνεργάτη

Τοποθετείτε Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo

Γνήσια ανταλλακτικά Volvo, εξειδικευμένη εξυπηρέτηση και εγκαταστάτες που κάνουν σωστή δουλειά. Όλα ξεκινούν από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας
Τα ανταλλακτικά μας, σας προσφέρουν το χρόνο διαθεσιμότητας που δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα άλλα

Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo: τώρα με 2 χρόνια εγγύηση στα τοποθετημένα ανταλλακτικά

Τα στάνταρ μας είναι υψηλά. Και τα ποιοτικά μας στάνταρ είναι ακριβώς τα ίδια για τα ανταλλακτικά μας, καθώς είναι ακριβώς τα ίδια με τα οποία κατασκευάζουμε τα φορτηγά μας. Όταν λοιπόν χρειαστείτε ανταλλακτικά, εμείς χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Φροντίζουν η οικονομία καυσίμου του φορτηγού σας να είναι υψηλή και οι εκπομπές ρύπων χαμηλές. Και να αποδίδει απρόσκοπτα, ημέρα με την ημέρα. Για να το θέσουμε απλά, σας προσφέρουν το χρόνο διαθεσιμότητας που δεν μπορούν να σας προσφέρουν τα άλλα ανταλλακτικά.

Ανταλλακτικα που αντεχουν περισσοτερο

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo δεν είναι απλά ποιοτικά. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με βάση τις υψηλές προδιαγραφές μας και τα ιδιαίτερα απαιτητικά πρότυπά μας. Έχουν περάσει απο αυστηρές δοκιμές. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια.

Και σας προσφέρουν την ξεγνοιασιά που δικαιούστε

Ποτέ δεν θα βρεθείτε μακριά από τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε

ΤΟ ΣΩΣΤO ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚO. ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.

Έχουμε φροντίσει να αναπτύξουμε το δίκτυο των συνεργείων μας, έτσι ώστε να έχετε τα ανταλλακτικά και το service που μπορεί να χρειαστείτε σε 140 αγορές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα έτσι ώστε να βρίσκουμε το ανταλλακτικό σας και να σας το παραδίδουμε με συνέπεια αντάξια της Volvo.

Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας είναι η προτεραιότητά μας

Η υπόσχεσή μας για μια 15ετία μετά την παραγωγή

Δεν έχει σημασία ποιο φορτηγό Volvo οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας είναι για εμάς προτεραιότητα. Γι' αυτό συνεχίζουμε να παράγουμε και να διαθέτουμε όλα τα καίριας σημασία ανταλλακτικά για τουλάχιστον 15 χρόνια μετά τη διακοπή της παραγωγής κάποιου μοντέλου.

Βρείτε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, από μια συλλογή που διαθέτει περισσότερα από 100.000

Βρείτε το τέλειο ανταλλακτικό

Παράγουμε και εμπορευόμαστε περισσότερα από 100.000 γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Και ο κατάλογος ανταλλακτικών μας, σας διευκολύνει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Περιηγηθείτε στο φυλλάδιο ανταλλακτικών

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VOLVO - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ

Τα ανταλλακτικά μας είναι γνήσια. Και είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητά τους που δίνουμε 2ετή εγγύηση μετά την τοποθέτηση τους. 

Εάν κάποιο εξάρτημα παρουσιάσει βλάβη, κατά τα πρώτα 2 χρόνια λόγω ελαττώματος που καλύπτεται από την εγγύηση, θα καλύψουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση του.

Η εγγύηση 2 ετών στα τοποθετημένα Γνήσια Aνταλλακτικά Volvo, ισχύει όταν η τοποθέτηση γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo.

Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση των ανταλλακτικών. Ακόμα και τυχόν επακόλουθες ζημιές.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ EXCHANGE ΤΗΣ VOLVO

Τα ανταλλακτικά Exchange της Volvo είναι Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo, ανακατασκευασμένα και σε ανταγωνιστική τιμή. Τα ποιοτικά πρότυπα για ένα ανταλλακτικό exchange είναι ακριβώς τα ίδια όπως και για ένα ολοκαίνουργιο ανταλλακτικό. Και ακόμα σας παρέχεται η ίδια εγγύηση.

Η σειρά ανταλλακτικών exchange είναι μια από τις πληρέστερες της αγοράς. Θα βρείτε τα πάντα, από αεροσυμπιεστές, μονάδες ελέγχου και σετ συμπλέκτη μέχρι κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, turbo και ταχογράφους.  Εγγυημένη ποιότητα, σε τιμή που θα εκτιμήσετε.

VT

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟ VOLVO ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ

Όλα ξεκινούν από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Volvo Trucks. Γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

Βρείτε το κοντινότερο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Volvo Trucks