Trucks

Volvo FH Aero. Αεροδυναμική για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

Το Volvo FH Aero είναι το ιδανικό φορτηγό μεγάλων αποστάσεων. Η αεροδυναμική σιλουέτα της καμπίνας του έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομεί ενέργεια και να μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα. Επιλέξτε μεταξύ ηλεκτροκίνησης, κινητήρα αερίου και πετρελαίου. Αυτό το φορτηγό είναι σχεδιασμένο για να σας πηγαίνει πιο μακριά κάθε μέρα.

  Volvo FH Aero

  Εφαρμογές: Αποτελεσματική μεταφορά μεγάλων αποστάσεων
  Ισχύς: 420–540 ίπποι

  Διαβάστε τις πλήρεις προδιαγραφές

  Volvo FH Aero Electric

  Εφαρμογές: Εργασίες περιφερειακών και διαπεριφερειακών μεταφορών
  Βάρος συνδυασμού: 44 τόνοι
  Ισχύς: έως 490 kW
  Αυτονομία: έως 300 χλμ.

  Διαβάστε περισσότερα για το Volvo FH Aero Electric

  Volvo FΗ Aero με κινητήρα αερίου

  Εφαρμογές: Εργασίες μεταφορών μεγάλων αποστάσεων και διαπεριφερειακών μεταφορών
  Ισχύς: 420–500 ίπποι
  Αυτονομία: έως 1000 χλμ.

  Διαβάστε περισσότερα για το Volvo FH Aero με κινητήρα αερίου

Γνωρίστε το Volvo FH Aero

Η αεροδυναμική σχεδίαση για απρόσκοπτο ταξίδι υψηλή ταχύτητα και ξεκάθαρη ορατότητα για τον οδηγό. Άνετες καμπίνες με ενσωματωμένη εμπειρία infotainment και ήχου, καθώς και τον επιπλέον χώρο του Globetrotter XXL. Δείτε την παρακάτω συλλογή εικόνων και ανακαλύψτε τι έχει να προσφέρει το Volvo FH Aero.

Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα

Το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα βελτιώνει την αεροδυναμική του φορτηγού για εξοικονόμηση ενέργειας. Επιπλέον, διευρύνει το οπτικό σας πεδίο τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες συνθήκες. Η νυκτερινή όραση βοηθά τον οδηγό σε συνθήκες σκότους και η λειτουργία επιτήρησης επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει έξω από το φορτηγό ακόμα και όταν οι κουρτίνες είναι κλειστές.

Εξερευνήστε το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα

Infotainment και ήχος

Το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας οδηγού, το σύστημα infotainment και δύο διαφορετικά επίπεδα συστήματος ήχου προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία είτε κατά την οδήγηση είτε κατά την ανάπαυση. Τα ηχεία και ο ενισχυτής ισχύος έχουν σχεδιαστεί για μια εμπειρία ήχου σε νέο επίπεδο.

Μέσα στο Globetrotter XXL

Όταν περνάτε χρόνο στην καμπίνα, αξίζετε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Το Globetrotter XXL είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μέγιστη άνεση στον δρόμο. Προσφέρει περισσότερο χώρο και περισσότερη άνεση. Και όταν περιλαμβάνεται στο Volvo FH Aero, ο χώρος φόρτωσης παραμένει ίδιος λόγω ειδικών νομικών κανονισμών για φορτηγά με βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα για τη διαμονή στην καμπίνα

Προσαρμόστε το φορτηγό σας για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων

Ένα ξεχωριστό προφίλ με αεροδυναμική σχεδίαση για ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα και μείωση του ενεργειακού κόστους σας. Επιλέξτε μεταξύ ηλεκτρικών συστημάτων ισχύος, συστημάτων ισχύος με κινητήρα αερίου ή πετρελαιοκίνητων συστημάτων ισχύος. Μια μεγάλη γκάμα επιλογών για ελκυστήρες και άκαμπτο σασί είναι διαθέσιμη για να σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το Volvo FH Aero σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Οικονομία καυσίμου με το I-Save

Το Volvo FH Aero με το I-Save είναι η ιδανική λύση για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Η καρδιά του I-Save είναι ο κινητήρας D13 με τεχνολογία turbocompound, που προσφέρει περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές κινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι πιο ομαλή, πιο αθόρυβη οδήγηση και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Μάθετε περισσότερα για το I-Save

Βελτιστοποιημένο για τις διαδρομές σας με το I-See

Το I-See βελτιστοποιεί την ταχύτητα, τις αλλαγές ταχυτήτων, την κίνηση με τη φόρα και τις διακοπές λειτουργίας του κινητήρα για την πραγματική διαδρομή όταν οδηγείτε με ενεργοποιημένο τον έλεγχο πορείας. Λαμβάνει υπόψη τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά του δρόμου που ακολουθεί, τις στροφές, τους κυκλικούς κόμβους και τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το I-See για να εξοικονομήσετε καύσιμα μόλις βγείτε στον δρόμο.

Εξερευνήστε το I-See

Σχεδιασμένο για εξοικονόμηση ενέργειας

Είτε επιλέξετε ηλεκτρική έκδοση, είτε έκδοση με κινητήρα αερίου είτε πετρελαιοκίνητη έκδοση, το Volvo FH Aero έχει σχεδιαστεί εξ αρχής για εξοικονόμηση ενέργειας. Το αεροδυναμικό σχήμα, το βελτιωμένο Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα και τα δισκόφρενα χωρίς τριβή βοηθούν στη μείωση του κόστους και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Τεχνολογία που λειτουργεί συμπληρωματικά για την οδήγησή σας

Το Volvo FH Aero είναι κατασκευασμένο για να αξιοποιεί στο έπακρο τις οδηγικές σας ικανότητες. Έχουμε ενσωματώσει τεχνολογία με στόχο να τελειοποιήσουμε κάθε αλλαγή ταχυτήτων και κάθε ελιγμό. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικές από τις λειτουργίες στη συλλογή εικόνων.

Χρησιμοποιούμενη ισχύς κινητήρα με I-Shift

Το I-Shift κάνει την οδήγηση ομαλή, άνετη και αποτελεσματική. Μπορείτε να εστιάσετε στον δρόμο ενώ το I-Shift χρησιμοποιεί την ισχύ του κινητήρα με τον βέλτιστο τρόπο. Εάν οδηγείτε σε ορεινές διαδρομές, τότε ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο I-Shift Dual Clutch για αλλαγές ταχυτήτων χωρίς διακοπή στην παροχή ισχύος.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το I-Shift

Ελαφριά και δυναμική οδήγηση

Πλευρικοί άνεμοι, νεροφαγώματα ή λακκούβες; Μην ανησυχείτε. Το Volvo Dynamic Steering φιλτράρει και αντισταθμίζει όλα τα παραπάνω, για να κάνει την οδήγησή σας ευκολότερη και ακόμα πιο σταθερή, παίρνοντας το βάρος από τους ώμους σας. Το σύστημα ενεργοποιεί επίσης ορισμένα από τα προηγμένα DSS που συμβάλλουν στη βελτίωση της ασφάλειάς σας.

Πληροφορίες για το Volvo Dynamic Steering

Επιλογές καμπίνας

Το Volvo FH Aero διαθέτει μια σειρά από μοντέλα καμπίνας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δείτε προσεκτικότερα τις επιλογές σας παρακάτω.

  Globetrotter XXL

  Το Volvo FH Aero με το Globetrotter XXL προσφέρει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για δύο άτομα. Το μακρύτερο και φαρδύτερο κάτω κρεβάτι είναι σχεδιασμένο για ιδιαίτερα άνετο ύπνο.

  Globetrotter XL

  Το Volvo FH Aero με το μέγεθος Globetrotter XL αποτελεί πρότυπο για τον κλάδο όσον αφορά τα οχήματα μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Προσφέρει άνετη και ευρύχωρη διαμονή για έως δύο άτομα.

  Globetrotter

  Το Volvo FH Aero με Globetrotter συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για έως δύο άτομα και ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση στο διαμέρισμα κινητήρα.

  Καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH Aero με καμπίνα με κρεβάτι συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για έως δύο άτομα με περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

  Χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH με χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι προσφέρει χαμηλό εξωτερικό ύψος καμπίνας με εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για ένα άτομο, καθώς και περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.