Trucks

Διαβίωση στην καμπίνα 

Εάν η εργασία σας απαιτεί ένα φορτηγό με καμπίνα με κρεβάτι, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα καμπίνων φορτηγών Volvo για να διαλέξετε. Σε όλα τα μοντέλα με καμπίνα, από τις ευρύχωρες Globetrotter XXL έως τις πιο μικρών διαστάσεων καμπίνες με κρεβάτι, θα βρείτε λύσεις εσωτερικού χώρου που μπορούν να κάνουν την κάθε μέρα στο δρόμο ακόμα καλύτερη.

Κάντε πιο άνετη τη ζωή σας στο δρόμο

Όταν διαμένετε στην καμπίνα σας, αυτά που μετράνε είναι περισσότερα από την άνεση στην οδήγηση. Ένας καλός ύπνος, χώροι για τα πράγματα που έχετε μαζί σας, επιπλέον σημεία τροφοδοσίας ρεύματος, ηχοσύστημα με καλό ήχο και χώρος για να κινηθείτε, όλα συμβάλλουν στην αίσθηση ότι είστε στο σπίτι σας όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Κοιμηθείτε καλά για να είστε παραγωγικοί

Η καλή ξεκούραση είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε εξαιρετική δουλειά, φροντίστε λοιπόν να κοιμάστε καλά όταν κάνετε δρομολόγια. Τα κρεβάτια στις καμπίνες της Volvo Trucks διαθέτουν είτε στρώμα pocket spring είτε αφρώδες στρώμα για καλύτερη άνεση κατά την ανάπαυσή σας. Εάν το φορτηγό σας είναι σταθμευμένο σε επικλινές σημείο, το κρεβάτι μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε διορθώνει αυτήν την κλίση έτσι ώστε να κοιμάστε πιο άνετα.

Λειτουργία επιτήρησης

Όταν είστε σταθμευμένοι, το Camera Monitor System μπορεί να τεθεί σε λειτουργία επιτήρησης. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε άνετα τις περιοχές κοντά στο φορτηγό στην πλευρική οθόνη.

Διατηρήστε την καμπίνα σας δροσερή

Όταν σταθμεύετε το φορτηγό σας για διάλειμμα στον καυτό ήλιο, το I-Park Cool μπορεί να διατηρήσει το κλίμα στην καμπίνα όσο δροσερό θέλετε. Απλώς σβήστε τον κινητήρα και το σύστημα κλιματισμού χρησιμοποιεί την μπαταρία για να σας παρέχει δροσιά.

Σύστημα διπλής μπαταρίας

Ισχύς για εκκινήσεις και άνεση

Αποκτήστε άφθονη ισχύ με δύο ξεχωριστά συγκροτήματα μπαταριών. Το ένα προορίζεται αποκλειστικά για την εκκίνηση του κινητήρα και το άλλο για τις δυνατότητες και ευκολίες διαβίωσης εντός της καμπίνας. Χρησιμοποιήστε το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πολυμέσων και τις συσκευές φόρτισης χωρίς να ανησυχείτε για το άδειασμα των μπαταριών εκκίνησης του φορτηγού.

Με μεγαλύτερη διάρκεια

Το σύστημα διπλής μπαταρίας χρησιμοποιεί τεχνολογία τζελ για την τροφοδοσία του εξοπλισμού διαβίωσης και τεχνολογία enhanced flooded για την εκκίνηση του οχήματος. Οι μπαταρίες με τζελ μπορούν να αδειάσουν τελείως χωρίς να καταστραφούν και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις παραδοσιακές μπαταρίες με υγρά.

Σύστημα αυτόματης επιτήρησης

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον έλεγχο των επιπέδων ενέργειας. Το σύστημα παρακολουθεί τα επίπεδα φόρτισης προκειμένου να μην ξεμείνετε από ρεύμα. Αρχικά, όλες οι βοηθητικές συσκευές θα σβήσουν σταδιακά και θα ειδοποιηθείτε για το πρόβλημα.

Καθημερινή άνεση

Ψυγεία και φούρνος μικροκυμάτων

Πάρτε μαζί σας φαγητό, ποτά και άλλα νωπά προϊόντα. Μπορείτε να έχετε από το εργοστάσιο στην καμπίνα σας ένα ή δύο ψυγεία ανάλογα με το μοντέλο της καμπίνας. Μπορείτε επίσης να παρασκευάζετε ζεστά ροφήματα ή τα γεύματά σας στον ενσωματωμένο φούρνο μικροκυμάτων, που είναι έξυπνα τοποθετημένος στο μπροστινό επάνω ράφι.

Ήχος που σας ταιριάζει

Διατίθενται δύο διαφορετικές διαμορφώσεις ηχοσυστημάτων: Selected και Extended. Προσφέρουν ένα εξαίρετο σετ έξι ηχείων υψηλής ποιότητας. Το Extended είναι διαθέσιμο για τα Volvo FH16 Aero, Volvo FH Aero, Volvo FH16 και Volvo FH και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο με ένα πρόσθετο subwoofer.

Βολικά αξεσουάρ

Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ Volvo που θα κάνουν τη ζωή σας στο δρόμο ακόμα πιο άνετη και βολική. Τα πάντα, από ενσωματωμένη καφετιέρα και ποτηροθήκη μέχρι λύσεις αποθήκευσης και βρύση για να πλένετε τα χέρια σας.

 

Μάθετε περισσότερα για τα αξεσουάρ της Volvo 

Η Globetrotter XXL

Περισσότερη άνεση και ευρυχωρία

Η καμπίνα Globetrotter XXL επεκτείνεται για να διαθέτει ακόμη περισσότερο χώρο και άνεση από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο καμπίνας και προσφέρει το ίδιο πλούσιο εσωτερικό ύψος με την καμπίνα Globetrotter XL. Με τα αεροδυναμικά σχεδιασμένα Volvo FH Aero και Volvo FH16 Aero, έχετε την ευκαιρία να κάνετε αναβάθμιση σε Globetrotter XXL, χωρίς να σας περιορίζουν οι απαιτήσεις για το μήκος.

Αρκετά μεγάλη για δύο

Το Globetrotter XXL παρέχει ακόμη πιο άνετη διανυκτέρευση για δύο άτομα σε ένα φαρδύτερο και μακρύτερο κάτω κρεβάτι, χάρη στο μεγαλύτερο μήκος της καμπίνας. Το κρεβάτι της καμπίνας Globetrotter XXL έχει μήκος 213 cm. Το πλάτος στο κεφαλάρι, το μεσαίο τμήμα και το ποδαρικό είναι 99, 106,5 και 91 cm.

Δημιουργήστε τον χώρο της καμπίνας σας

Επιλέξτε από όλη τη γκάμα μοντέλων φορτηγών και μεγεθών καμπίνας στο Volvo Truck Builder. Δημιουργήστε τον χώρο που χρειάζεστε για να διανυκτερεύετε ενώ είστε στο δρόμο. Εξερευνήστε τα επίπεδα επένδυσης του εσωτερικού, τα καθίσματα, τα κρεβάτια και άλλες επιλογές.

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.