Trucks

Volvo FMX. Το πιο ανθεκτικό εργοταξιακό φορτηγό μας.

Το Volvo FMX είναι ένα ανθεκτικό εργοταξιακό φορτηγό, με πλήθος τεχνολογιών που διευκολύνουν τις πιο απαιτητικές εργασίες. Ηλεκτρικά ή πετρελαιοκίνητα συστήματα ισχύος, κινούμενος πρόσθιος άξονας, μεγάλη απόσταση από το έδαφος και άξονες για τη μεταφορά βαρέων φορτίων. Αυτό το φορτηγό είναι φτιαγμένο για να σας πάει εκεί που τα άλλα δεν μπορούν, είτε υπάρχει δρόμος είτε όχι.

  Volvo FMX

  Εφαρμογές: μεταφορές κτιρίων και κατασκευών, μεταφορές ορυχείων και λατομείων, δημόσιες υπηρεσίες και μεταφορές κοινής ωφέλειας
  Ισχύς: 330–540 ίπποι

  Διαβάστε τις πλήρεις προδιαγραφές

  Volvo FMX Electric

  Εφαρμογές: μεταφορές κτιρίων και κατασκευών, δημόσιες υπηρεσίες και μεταφορές κοινής ωφέλειας
  Συνδυαστικό βάρος: έως 44 τόνοι
  Ισχύς: 490 kW
  Αυτονομία: μέχρι 300 χλμ.


  Μάθετε περισσότερα για το Volvo FMX Electric 

Κατασκευασμένο για πραγματική εργοταξιακή χρήση

Προσαρμόστε το Volvo FMX σας για να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις σας με ευκολία. Το άκαμπτο σασί διαθέτει χαρακτηριστικά σχεδιασμένα για να αυξήσουν τον χρόνο διαθεσιμότητας και την παραγωγικότητά σας είτε οδηγείτε εντός είτε εκτός δρόμου. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις επιλογές σασί μας στην παρακάτω συλλογή εικόνων.

Κινούμενος πρόσθιος άξονας

Αποκτήστε το Volvo FMX σας με κινούμενο πρόσθιο άξονα για μέγιστη πρόσφυση. Ο Αυτόματος έλεγχος πρόσφυσης τον συμπλέκει μόνο όταν τον χρειάζεστε και τον αποσυμπλέκει όταν δεν τον χρειάζεστε.

Απόσταση από το έδαφος 300 mm

Η πίσω αερανάρτηση, ειδικά κατασκευασμένη για εργοταξιακά φορτηγά, προσφέρει ασυναγώνιστη άνεση και πρόσφυση σε συνδυασμό με απόσταση από το έδαφος 300 mm.

Τροχοφορέας 38 τόνων

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με μια ανθεκτική λύση. Ο τροχοφορέας βαρέως τύπου σηκώνει εύκολα έως και 38 τόνους. Ιδανικός για το Volvo FMX.

Προσαρμόστε το εργοταξιακό φορτηγό σας

Ένα στιβαρό εξωτερικό κατασκευασμένο για να αντέχει σε σκληρή χρήση. Ένας εμβληματικός προφυλακτήρας βαρέως τύπου, κατασκευασμένος από χάλυβα υψηλής ποιότητας πάχους 3 mm, προστατεύει το μπροστινό μέρος του οχήματος από αμυχές και σπασίματα των προβολέων σε οποιοδήποτε έδαφος. Άξονες που μεταφέρουν τα φορτία σας και παρέχουν πρόσφυση. Μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών και πετρελαιοκίνητων συστημάτων ισχύος σάς βοηθά να προσαρμόσετε το Volvo FMX στις ανάγκες σας.

Έλεγχος ισχύος με το I-Shift

Το I-Shift προσφέρει μια σειρά από αυτόματα συστήματα μετάδοσης κίνησης που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το σύστημα ισχύος σας και, κατά συνέπεια, την ενέργειά σας. Επιλέξτε υπεραργές ταχύτητες και προσαρμοσμένο λογισμικό για εξαιρετική ικανότητα εκκίνησης. Η οδήγηση με ένα πεντάλ είναι διαθέσιμη όταν οδηγείτε σε δύσβατο έδαφος και κάνετε εναλλαγή μεταξύ εμπροσθοπορείας και οπισθοπορείας. Το I-Shift θα κάνει κάθε μέρα πιο εύκολη όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες.
 

Εξερευνήστε το I-Shift 

Σταθερότητα με το Volvo Dynamic Steering

Το Volvo Dynamic Steering σάς βοηθά να κάνετε ελιγμούς σταθερά και με ακρίβεια, με λιγότερη προσπάθεια. Απορροφά τα σαμαράκια, τα τραντάγματα και τις συστροφές για να πάρει το βάρος από τους ώμους σας. Το σύστημα προσθέτει λειτουργίες στα DSS για τη βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας. Πάνω από όλα, το Volvo Dynamic Steering ενεργοποιεί το Εξωτερικό τιμόνι που σας επιτρέπει να οδηγείτε το φορτηγό σας με τηλεχειριστήριο για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.

Πληροφορίες για το Volvo Dynamic Steering 

Έτοιμο για σκληρή δουλειά

Το Volvo FMX είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επαγγελματίες. Με σασί προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας. Με λειτουργίες που διευκολύνουν τις δύσκολες εργασίες και σας επιτρέπουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προσπάθειά σας. Κάντε κλικ στη συλλογή εικόνων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Volvo FMX.

Προετοιμασμένο για υπερκατασκευές

Το σασί Volvo FMX είναι έτοιμο για την εφαρμογή σας. Με το εύρος των επιλογών και τις επιλογές προδιαγραφών μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα το φορτηγό ακριβώς στις δικές σας απαιτήσεις.
 

Περισσότερα για τις υπερκατασκευές 

Work Remote

Διατηρήστε τον έλεγχο των λειτουργιών του αμαξώματος, των προβολέων, των κλειδαριών πόρτας και πολλών άλλων ενώ εργάζεστε γύρω από το φορτηγό σας. Το Work Remote επεκτείνει την εμβέλειά σας έξω από την καμπίνα.
 

Εξερευνήστε τα σασί μας 

Ένδειξη φορτίου για έλεγχο

Χρησιμοποιήστε το φορτηγό σας και μείνετε εντός των ορίων. Η ένδειξη φορτίου της οθόνης του οδηγού σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε το φορτίο σε κάθε άξονα σε πραγματικό χρόνο.
 

Εμβαθύνετε στις προδιαγραφές του Volvo FMX 

Επιλογές καμπίνας

Η καμπίνα Volvo FMX είναι το καταφύγιό σας σε σκληρά περιβάλλοντα και συνοδεύεται από μια σειρά από μοντέλα καμπίνας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Επιλέξτε μεταξύ του Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα και των πλαϊνών καθρεφτών. Δείτε προσεκτικότερα τις επιλογές σας παρακάτω.

  Καμπίνα ημέρας

  Το Volvo FMX με την καμπίνα ημέρας προσφέρει ένα ασφαλές, άνετο και εργονομικό περιβάλλον οδηγού. Το μήκος της καμπίνας έχει βελτιστοποιηθεί, για να μεγιστοποιηθεί το μήκος της πλατφόρμας μεταφοράς.

  Χαμηλή καμπίνα ημέρας

  Το Volvo FMX με την χαμηλή καμπίνα ημέρας προσφέρει ένα άνετο και εργονομικό περιβάλλον οδηγού με υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Αυτή είναι μια καλή επιλογή όταν η υπερκατασκευή χρειάζεται χώρο πάνω από την καμπίνα ή το περιβάλλον λειτουργίας περιορίζει το ύψος του οχήματος.

  Καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FMX με καμπίνα με κρεβάτι συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση, ασφάλεια και άνετη διανυκτέρευση για ένα άτομο, με περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

  Χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FMX με χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση, ασφάλεια και άνετη διανυκτέρευση για ένα άτομο, με περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση. Είναι ιδανικό όταν μια υπερκατασκευή χρειάζεται χώρο πάνω από την καμπίνα.

  Globetrotter

  Το Volvo FMX με Globetrotter συνδυάζει ασφάλεια με εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για έως δύο άτομα. Προσφέρει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και ύψος για κανονική κυκλοφορία σε όρθια στάση στο δάπεδο.

  Καμπίνα προσωπικού

  Το Volvo FMX με καμπίνα προσωπικού μπορεί να φιλοξενήσει έως εννέα άτομα συνολικά. Είναι σχεδιασμένο για ασφαλή και γρήγορη είσοδο και έξοδο.

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.