Trucks

Volvo FH16 Aero. Αποτελεσματική μεταφορά βαρέων φορτίων.

Το Volvo FH16 Aero είναι ένα φορτηγό για μεταφορές βαρέων φορτίων, με διαμόρφωση και τροφοδοσία για εκτεταμένη παραγωγικότητα. Η αεροδυναμική σχεδίαση, μαζί με τον ισχυρό κινητήρα D17, σας επιτρέπει να αυξήσετε την απόδοσή σας με εξοικονόμηση καυσίμου. Προσφέρει, επίσης, εξαιρετική εμπειρία οδήγησης.

Volvo FH16 Aero

Εφαρμογές: Βαριές μεταφορικές εργασίες
Ισχύς: 600, 700 ή 780 ίπποι

Διαβάστε τις πλήρεις προδιαγραφές

Αποτελεσματικότητα και άνεση για τις ανάγκες σας

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην αεροδυναμική σχεδίαση του φορτηγού με το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα: με μείωση της αντίστασης για εξοικονόμηση καυσίμου και παράλληλη βελτίωση της άμεσης ορατότητας. Ζήστε την εμπειρία της άνεσης με το Globetrotter XXL. Εξερευνήστε την παρακάτω συλλογή εικόνων για να γνωρίσετε πραγματικά το Volvo FH16 Aero.

Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα

Το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα βελτιώνει την αεροδυναμική για εξοικονόμηση καυσίμου. Επίσης, διευρύνει το οπτικό σας πεδίο τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες συνθήκες. Η νυκτερινή όραση φωτίζει τον δρόμο στο σκοτάδι και η λειτουργία επιτήρησης σας επιτρέπει να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω από το φορτηγό, όταν είναι σταθμευμένο.

Εξερευνήστε το Σύστημα παρακολούθησης με κάμερα

Infotainment και ήχος

Ένα περιβάλλον εργασίας οδηγού που είναι εύχρηστο, ένα σύστημα Infotainment και ένα ηχοσύστημα διαθέσιμο σε δύο επίπεδα προσφέρουν άνεση στο Volvo FH16 Aero, είτε κατά την οδήγηση είτε κατά την ανάπαυση.

Η άνεση του FH Globetrotter XXL

Το Volvo FH16 Aero είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μέγιστη άνεση στον δρόμο. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες του Globetrotter XXL. Ακόμα περισσότερος χώρος, περισσότερη άνεση, μεγαλύτερο κρεβάτι και περισσότερες σπιτικές ανέσεις. Χωρίς να επηρεάζεται στο παραμικρό η ικανότητα φορτίου.

Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή στην καμπίνα

Δημιουργήστε το δικό σας Volvo FH16 Aero

Ισχυρός χαρακτήρας με αεροδυναμική σχεδίαση και δισκόφρενα χωρίς τριβή για ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα και μείωση του κόστους καυσίμου. Προσαρμόστε το Volvo FH16 Aero για βαριές εργασίες μεταφοράς.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με τον ρυθμιζόμενο έλεγχο πορείας

Διατηρήστε σταθερή ταχύτητα για εξοικονόμηση καυσίμου. Η διατήρηση μιας υψηλής μέσης ταχύτητας θα αυξήσει επίσης την παραγωγικότητά σας. Ο ρυθμιζόμενος έλεγχος πορείας προσαρμόζει την ταχύτητα στο προπορευόμενο όχημα και λειτουργεί σε όλο το εύρος, από το ταξίδι με μεγάλη ταχύτητα μέχρι την πλήρη ακινητοποίηση – και πάλι μέχρι την ταχύτητα πλεύσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμη περισσότερο.

Τα DSS μας

Προβλέψτε διαδρομές και εξοικονομήστε καύσιμα με το I-See

Το I-See γνωρίζει τις διαδρομές σας και ανάλογα με αυτές βελτιστοποιεί την ταχύτητα, τις αλλαγές ταχυτήτων, την κίνηση με τη φόρα και τις διακοπές λειτουργίας του κινητήρα. Λαμβάνει υπόψη τα τοπογραφικά χαρακτηριστικά του δρόμου που ακολουθεί, τις στροφές, τους κυκλικούς κόμβους και τις πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο για την εξοικονόμηση καυσίμου.

Διαβάστε σχετικά με το I-See

Με ισχύ που παρέχει επιδόσεις και αποδοτικότητα

Ο D17 είναι ο πιο ισχυρός κινητήρας που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε φορτηγό Volvo. Αλλά είναι η απόδοση καυσίμου και η υψηλή ροπή του που κάνουν το Volvo FH16 Aero ιδανικό για απαιτητικές βαριές μεταφορές με υψηλή μέση ταχύτητα.

Μέχρι 780 ίππους

Ο D17 είναι ένας εν σειρά εξακύλινδρος κινητήρας 17 λίτρων, με χαμηλό βάρος και υψηλή απόδοση. Επιλέξτε μεταξύ 600, 700 και 780 ίππων. Για λόγους μείωσης του αποτυπώματος CO2, όλες οι εκδόσεις λειτουργούν είτε με ντίζελ είτε με HVO.

Εξερευνήστε τις πλήρεις προδιαγραφές του Volvo FH16 Aero

Περισσότερη απόδοση και υψηλότερη ροπή

Όλοι οι κινητήρες του Volvo FH16 Aero παρέχουν περισσότερη ισχύ, έως και 3800 Nm ροπής και περισσότερη ισχύ πέδησης κινητήρα στις χαμηλές στροφές κινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε ένα ομαλό, ισχυρό και αποδοτικό σύστημα ισχύος και ενδεχομένως να μειώσετε το κόστος καυσίμου.

Διαβάστε περισσότερα για τους κινητήρες Volvo

Περισσότερη ισχύς για καλύτερη οικονομία καυσίμου

Το ισχυρό σύστημα ισχύος D17 είναι κατασκευασμένο για να εξοικονομεί καύσιμα όταν έλκετε βαριά φορτία. Πώς; Η τεράστια ισχύς και η μεγάλη ροπή επιτρέπουν στον κινητήρα να λειτουργεί με λιγότερη καταπόνηση στις χαμηλότερες στροφές, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση καυσίμου.

Πλήρης έλεγχος ισχύος και ελιγμών

Χρησιμοποιήστε την ισχύ σας αποτελεσματικά. Το I-Shift σάς δίνει τον πλήρη έλεγχο της ισχύος του D17. Και με το Volvo Dynamic Steering, η κάθε κίνησή σας είναι εύκολη και ακριβής. Πηγαίνετε στη συλλογή εικόνων παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις λειτουργίες.

Τέλειες αλλαγές ταχυτήτων με το I-Shift

Με το I-Shift, κάθε αλλαγή ταχύτητας είναι ομαλή και χρονομετρημένη στο χιλιοστό του δευτερολέπτου. Το I-Shift κάνει την οδήγηση άνετη και αποτελεσματική. Μια επιλογή πακέτων λογισμικού σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το I-Shift στις ανάγκες βαρέων μεταφορών.

Περισσότερα γύρω από το I-Shift

Το Volvo Dynamic Steering: ένα σταθερό χέρι

Θέλετε να εκτελείτε ακριβείς και ελεγχόμενους ελιγμούς ενώ μεταφέρετε βαρέα φορτία με χαμηλή ταχύτητα; Σαν ένα σταθερό χέρι, το Volvo Dynamic Steering διευκολύνει την οδήγησή σας. Προσφέρει επίσης αλληλεπίδραση με τα DSS.

Πληροφορίες για το Volvo Dynamic Steering

Επιλογές καμπίνας

Προσφέρουμε το Volvo FH16 Aero με μια σειρά από καμπίνες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Δείτε προσεκτικότερα τις επιλογές παρακάτω.

  Globetrotter XXL

  Το Volvo FH16 Aero με το Globetrotter XXL συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για δύο άτομα. Ιδιαίτερα άνετος ύπνος στο μακρύτερο και φαρδύτερο κάτω κρεβάτι.

  Globetrotter XL

  Το Volvo FH16 Aero με το Globetrotter XL συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για δύο άτομα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και χώρο γενικότερα.

  Globetrotter

  Το Volvo FH16 Aero με Globetrotter συνδυάζει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διαμονή για έως δύο άτομα και ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση στο διαμέρισμα κινητήρα.

  Καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH16 Aero με καμπίνα με κρεβάτι προσφέρει εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για έως δύο άτομα σε συνδυασμό με περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

  Χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι

  Το Volvo FH16 Aero με χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι προσφέρει χαμηλό εξωτερικό ύψος καμπίνας με εξαιρετική οδηγική άνεση και άνετη διανυκτέρευση για ένα άτομο, καθώς και περιορισμένο ύψος για κυκλοφορία σε όρθια στάση.

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.