Trucks

Χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε τις δυνατότητες που καθιστούν το φορτηγό Volvo κατάλληλο για τις δραστηριότητές σας. Υπάρχουν καινοτομίες που σας κάνουν πιο παραγωγικούς και σας προσφέρουν βελτιωμένη εξοικονόμηση ενέργειας. Κάποιες που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και ασφαλέστερη και κάποιες που εμπλουτίζουν την οδηγική εμπειρία σας. Ακολουθεί μια επιλογή από μερικές από αυτές στα φορτηγά μας.

Απαράμιλλη ασφάλεια και άνεση για τον οδηγό

Camera Monitor System

Το Camera Monitor System βελτιώνει την αεροδυναμική του φορτηγού για εξοικονόμηση ενέργειας. Διευρύνει το οπτικό σας πεδίο και η νυκτερινή ορατότητα σας δίνει μια καθαρή θέα μέσα στο σκοτάδι.

Εξερευνήστε το Camera Monitor System

Διαβίωση στην καμπίνα

Εάν περνάτε πολλές ώρες σε μια καμπίνα φορτηγού Volvo, θα εκτιμήσετε τις λύσεις που έχουμε ενσωματώσει για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τη ζωή σας στο δρόμο. Ο χώρος, η άνεση, η αποθήκευση και η ευκολία που μετατρέπουν την εργασία σε ποιοτικό χρόνο.

Τα πάντα για τη διαμονή στην καμπίνα

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo

Πλευρικοί άνεμοι ή λακκούβες; Το Volvo Dynamic Steering απομονώνει τις διαταραχές και παίρνει το βάρος από τους ώμους σας. Υποστηρίζει επίσης άλλα συστήματα που σας βοηθούν να οδηγείτε με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πληροφορίες για το Volvo Dynamic Steering

Συστήματα οδηγικής υποστήριξης

Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ασφάλεια σε ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων – είτε πηγαίνετε με μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο είτε κινείστε σε πόλεις με άλλους χρήστες του οδικού δικτύου κοντά σας.

Ανακαλύψτε τα συστήματα υποστήριξης οδηγών

Προσαρμοσμένο για απόδοση στην εργασία

Προετοιμασμένο για υπερκατασκευές

Όσο πιο γρήγορα ολοκληρώσετε το φορτηγό σας με μια προσαρμοσμένη στα μέτρα σας υπερκατασκευή, τόσο το καλύτερο. Τα φορτηγά Volvo είναι άρτια προετοιμασμένα για την κατασκευή αμαξώματος από το εργοστάσιο. Και η μονάδα αμαξοποιού αποκτά πρόσβαση σε εκτεταμένη υποστήριξη από εμάς. Αυτό θα συντομεύσει τους χρόνους παράδοσης και θα προσφέρει βελτίωση της ποιότητας ολόκληρου του φορτηγού σας.


Περισσότερα για την προετοιμασία για υπερκατασκευές

Σασί

Θέλετε ένα φορτηγό με ένα σασί κατασκευασμένο να μπορεί να αναλάβει τις εργασίες στις οποίες θα το χρησιμοποιήσετε. Προσαρμόζουμε το σασί σας για να υποστηρίξουμε την επιτυχία των δραστηριοτήτων σας.

Εξερευνήστε τις επιλογές σασί

Ενέργεια και αποδοτικότητα

I-See

Ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα, τις αλλαγές ταχυτήτων και την οδήγηση για τη μορφολογία εδάφους, τις στροφές και τα επερχόμενα μποτιλιαρίσματα για εξοικονόμηση ενέργειας; Το I-See γνωρίζει και η γνώση αυτή βασίζεται σε δεδομένα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το I-See

I-Save

Η εξοικονόμηση καυσίμου δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη. Το I-Save είναι η ιδανική λύση για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων και αυτό συνδυάζεται με εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Σχετικά με το I-Save

Κινητήρες Volvo

Η σειρά φορτηγών Volvo σας επιτρέπει να επιλέξετε από φορτηγά που τροφοδοτούνται είτε με ηλεκτρική ενέργεια, είτε αέριο είτε ντίζελ. Και μπορείτε να το κάνετε αυτό σε όλα τα μοντέλο, από μέσης χρήσης έως βαριάς χρήσης. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις ενέργειας και απόδοσης.

Εξερευνήστε τις εναλλακτικές λύσεις κινητήρων

I-Shift

I-Shift προσφέρει μια σειρά αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την οδήγηση ομαλή, άνετη και αποδοτική. Το σημείο αναφοράς του κλάδου.

Μάθετε περισσότερα για το I-Shift

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Προσαρμοσμένο για απόδοση στην εργασία

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.