Trucks

Ηλεκτρικά φορτηγά. Έτοιμοι για παράδοση.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη μετάβασή σας στην ηλεκτροκίνηση  όσο το δυνατόν πιο ομαλή – από την επιλογή του κατάλληλου φορτηγού έως την κάλυψη των απαιτήσεών σας σχετικά με τη φόρτιση, την αυτονομία και τα δρομολόγια παραδόσεων. Είτε δραστηριοποιείστε μέσα σε πόλεις είτε μεταξύ πόλεων, μπορούμε να παρέχουμε μια λύση για ηλεκτροκίνητες μεταφορές με μηδενικές εκπομπές καυσαερίων.

Ηλεκτροκίνηση σε απλά βήματα.

Θα εξετάσουμε τους στόχους, τις ανάγκες και τις συνήθειές σας και βάσει αυτών θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την πιο κατάλληλη λύση για τις μεταφορές σας. Μαζί ορίζουμε τη βέλτιστη διαμόρφωση φόρτισης και είμαστε σε ετοιμότητα για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τα κατάλληλα φορτηγά και τις κατάλληλες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται απολύτως στις απαιτήσεις σας για παραγωγικότητα και απόδοση – καθώς και τον καθημερινό προγραμματισμό και τη διαχείριση της επιχείρησής σας.

Πολυετής πραγματική εμπειρία στην ηλεκτροκίνηση.

Ένα σημείο επαφής για όλες τις ανάγκες σας όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση.

Ευέλικτα και αξιόπιστα φορτηγά με χρηματοδότηση από τη Volvo.

Καθοδήγηση για την καλύτερη διαμόρφωση φόρτισης ανάλογα με τις συνθήκες σας.

Προγραμματισμός διαδρομής και μεγάλη δέσμευση χρόνου διαθεσιμότητας.

Ψηφιακή διαχείριση στόλου και περιβαλλοντικές εκθέσεις.

Από την αρχή

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μια επένδυση για το μέλλον, αλλά η τεχνολογία είναι επίσης ένα ισχυρό εργαλείο για τη μείωση των εκπομπών CO2 άμεσα. Εάν σας ενδιαφέρει η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση, ξεκινάμε πάντα με μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών σας, για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε μια ολοκληρωμένη λύση μεταφοράς που ταιριάζει απόλυτα στις δραστηριότητές σας.

Τα οφέλη

Οι μηδενικές εκπομπές καυσαερίων από το τελικό της εξάτμισης και ο χαμηλότερος θόρυβος δημιουργούν δυνατότητες παραλαβής και παράδοσης εμπορευμάτων σε μέρη απρόσιτα από τα κανονικά φορτηγά. Η μειωμένη στάθμη θορύβου μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για την εκτέλεση ενός μεγάλου εύρους μεταφορικών εργασιών κατά τις ώρες εκτός αιχμής. Επίσης, επιτρέπουν στο φορτηγό να κυκλοφορεί περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

Απολαυστικά στη χρήση

Τα ηλεκτρικά φορτηγά μας είναι πολύ αθόρυβα σε σύγκριση με τα παραδοσιακά φορτηγά, τόσο κατά την οδήγηση όσο και σε ακινησία. Τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών είναι πολύ χαμηλότερα τόσο στην καμπίνα, αλλά και κατά την εργασία κοντά στο φορτηγό. Επιπλέον, ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει μια πολύ ομαλή και απρόσκοπτη παροχή της ισχύος. Αυτό είναι ιδανικό για τα δρομολόγια stop & go, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα στις αστικές μεταφορές.

Γιατί να επιλέξω την ηλεκτροκίνηση; Καθορίστε την επιχειρηματική σας υπόθεση

Ποτέ η στιγμή δεν ήταν πιο κατάλληλη για μετάβαση στις ηλεκτρικές μεταφορές. Ίσως θέλετε να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας ή να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις βιωσιμότητας των πελατών σας. Θα σας βοηθήσουμε να καθορίσετε την επιχειρηματική σας υπόθεση με βάση τη δραστηριότητα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Πείτε μας τι ψάχνετε

Θα σας βοηθήσουμε να πλαισιώσετε τις λειτουργικές σας απαιτήσεις και να επεξεργαστείτε μεταβλητές, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η ικανότητα φορτίου, οι ώρες λειτουργίας και οι δυνητικές υποδοχές φόρτισης. Στη συνέχεια, θα σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε όλα αυτά τα στοιχεία σε μεταφορικές λύσεις.

Μαζί θα προσδιορίσουμε τη λύση

Με βάση τον τρόπο που διεξάγετε τις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, θα παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας και περιλαμβάνει πλήρη οχήματα, προγράμματα φόρτισης, εξοπλισμό και υπηρεσίες που θα μεγιστοποιήσουν την αυτονομία σας και θα διασφαλίσουν τις παραδόσεις σας.

Αξιόπιστη λύση, αποκλειστική υποστήριξη

Διατηρήστε τον έλεγχο της φόρτισης

Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας σας υποστηρίζουν σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη φόρτιση.
 

  • Μια επιτοίχια μονάδα, σχεδιασμένη για φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρέχεται με κάθε αγορά φορτηγού.
  • Καθοδήγηση για λύσεις μεγαλύτερης χωρητικότητας και επαγγελματίες συνεργάτες ηλεκτρικής ενέργειας

Για αδιάκοπες παραδόσεις

Το Χρυσό συμβόλαιο για ηλεκτρικά φορτηγά σάς δίνει πρόσβαση στα εξής:
 

  • Πλήρης κάλυψη φορτηγού
  • Ένα πρόγραμμα σέρβις προσαρμοσμένο στις ανάγκες και το πρόγραμμά σας
  • Παρακολούθηση κρίσιμων συστημάτων όπως η μπαταρία
  • Υπηρεσία Volvo Action Service On-Call
  • Γνήσια ανταλλακτικά και υπηρεσίες Volvo
  • Μεγάλη δέσμευση χρόνου διαθεσιμότητας 

Εξασφαλίστε τα δρομολόγιά σας

Έχετε πρόσβαση σε εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των διαδρομών σας – τόσο εκ των προτέρων όσο και δυναμικά κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.
 

  • Το πανίσχυρο εργαλείο Εμβέλεια και Δρομολόγιο χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό διαδρομών και για την προσομοίωση αυτονομίας στο Volvo Connect.
  • Το εργαλείο Ενέργεια και Περιβάλλον παρέχει μια σαφή επισκόπηση της κατανάλωσης ενέργειας, προσαρμοσμένες αναφορές και πολλά άλλα

Προσαρμόστε το επόμενο ηλεκτρικό σας φορτηγό

Κάντε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και προσαρμόστε και σχεδιάστε το ιδανικό φορτηγό με βάση τις ανάγκες σας.

Έχετε κάποια ερώτηση;

Θα βρείτε την απάντηση στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον, τηλεφωνήστε του ή ζητήστε του να σας επισκεφθεί.