To καύσιμα και περιβάλλον σας βοηθά να κάνετε οικονομία και να μειώσετε τις εκπομπές CO2

Καυσιμα και περιβαλλον

Ποιος είναι ο οικονομικότερος οδηγός σας; Και ποιος χρειάζεται εκπαίδευση και υποστήριξη; Με την υπηρεσία Καύσιμα και περιβάλλον, εξοικονομείτε χρόνο όσον αφορά την ανάλυση των δεδομένων του οχήματος και του οδηγού. Δείχνει σε ποιους τομείς μπορούν να γίνουν οικονομίες. Και συμβάλλει στην ελάττωση των εκπομπών CO2.

Αρχίστε να κάνετε οικονομία με το Καύσιμα και περιβάλλον
Σας βοηθά να επιλέξετε το σωστό οδηγό για την κατάλληλη αποστολή

Χρονοι οδηγων

Το Dynafleet σας βοηθά να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των δραστηριοτήτων των οδηγών σε όλες τις περιπτώσεις. Δείτε ποιος οδηγός είναι ο πλέον κατάλληλος για μια νέα μεταφορική αποστολή. Λάβετε προειδοποιήσεις για να εξασφαλίσετε τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία για τα ωράρια των οδηγών. Και μειώστε το χρόνο της διοικητικής εργασίας μέσω της αυτόματης λήψης των δεδομένων των ταχογράφων.

Μάθετε περισσότερα για τους χρόνους οδηγών
Εντοπισμός: σας κάνει μέρος του δικτύου

Εντοπισμος

Όχι άλλα τηλεφωνήματα. Τέρμα το μάντεμα. Η υπηρεσία Εντοπισμού σας λέει ακριβώς όσα πρέπει να γνωρίζετε. Από τη θέση του φορτηγού (σε επίπεδο οδού), μέχρι αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον οδηγό, την ταχύτητα του φορτηγού, το φορτίο και το είδος του οχήματος. Επίσης σας βοηθά στον προγραμματισμό, την πλοήγηση και τη διεξαγωγή των εργασιών σας με επικερδέστερο τρόπο.

Εξερευνήστε την υπηρεσία Positioning
Ταχεία, ασφαλής και συμφέρουσα

Μηνυματα

Ταχεία, ασφαλής και οικονομική, η υπηρεσία Μηνυμάτων φροντίζει ώστε το γραφείο σας να μπορεί να επικοινωνεί με το φορτηγό σε όλες τις περιπτώσεις. Σας απαλλάσσει από δαπανηρές παρεξηγήσεις και παρέχει στους οδηγούς τις πληροφορίες που πρέπει να έχουν, προκειμένου να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις ενώ βρίσκονται καθ' οδόν. Μπορείτε να επικοινωνείτε όσο θέλετε, ανεξάρτητα από τη θέση του φορτηγού.

Ανακαλύψτε την Υπηρεσία Μηνυμάτων

Πως λειτουργει

Ένα πληρες συστημα για οποιοδηποτε φορτηγο

Το Dynafleet σας παρέχει πρόσβαση σε μοναδικές και εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το φορτηγό Volvo. Αλλά μπορεί να τοποθετηθεί σε φορτηγά οποιουδήποτε κατασκευαστή, διευκολύνοντάς σας σε περίπτωση που στο στόλο σας ανήκουν φορτηγά πολλών κατασκευαστών.

Οι τέσσερις υπηρεσίες του Dynafleet μπορούν να ενεργοποιηθούν σε οποιονδήποτε συνδυασμό. Κάθε service διατίθεται με σταθερή μηνιαία χρέωση η οποία περιλαμβάνει την περιαγωγή για διεθνείς επικοινωνίες.

Η τοποθετηση ειναι ευκολη

Ο εξοπλισμός του Dynafleet τοποθετείται είτε από το εργοστάσιο ή τοποθετείται εκ των υστέρων από τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Δεν απαιτείται πρόσθετο λογισμικό. Απλά συνδέεστε στη διαδικτυακή πύλη του Dynafleet για να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες στόλου σας. Ή χρησιμοποιήστε το smartphone ή το tablet σας για ενημερώσεις από οπουδήποτε.

Πληροφοριες και αποθηκευση

Πληροφορίες σχετικά με το όχημα και τον οδηγό αποστέλλονται στη βάση δεδομένων του Dynafleet όπου αναλύονται και σας παρουσιάζονται μέσω ευανάγνωστων εκθέσεων. Το γραφείο σας και ο οδηγός μπορούν να επικοινωνούν μέσω γραπτών μηνυμάτων. Και είναι δυνατή η ενσωμάτωση των συστημάτων παραγγελιών και τιμολόγησής σας με το Dynafleet.

VT

Το τελειο πακετο

Ο αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το πακέτο Dynafleet το οποίο είναι ιδανικό για εσάς και την επιχείρησή σας.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Τι σας εμποδιζει;

Απλά κάνετε εγγραφή για τις υπηρεσίες που επιθυμείτε και τις διατηρείτε για όσο διάστημα θέλετε – χωρίς άλλες υποχρεώσεις. Το κόστος είναι μόλις 15 € το μήνα ανά υπηρεσία και φορτηγό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ VOLVO ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΕ
Λεωφόρος Αθηνών  71,
101 73 Αθήνα
P.O. Box 1200

Τηλ.: 210 3483753 - 380

E-mail: volvotrucks@saracakis.gr