Καταρτισμένοι τεχνικοί και οι σωστές υπηρεσίες σημαίνουν αυξημένο χρόνο διαθεσιμότητας

Υπηρεσιες συνεργειου

Το σωστό service. Με τους πλέον άξιους τεχνικούς. Ανταλλακτικά κορυφαίας ποιότητας. Οι υπηρεσίες της Volvo Trucks θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φορτηγό σας. Καινοτομίες όπως η τηλεματική πύλη, σημαίνουν ότι η καλή κατάσταση του φορτηγού σας μπορεί να επιτηρείται συνεχώς από απόσταση. Και το εκ των προτέρων προγραμματισμένο service σημαίνει αυξημένο χρόνο διαθεσιμότητας, χαμηλότερο κόστος ιδιοκτησίας και μεγαλύτερο έλεγχο στη λειτουργία για εσάς.

Περισσότερα για τις Υπηρεσίες συνεργείου
Το Dynafleet σας βοηθά να ελέγξετε το κέρδος σας

Συστημα Διαχειρισης Στολου

Η γνώση είναι το κλειδί κάθε επικερδούς επιχείρησης. Και το Dynafleet την προσφέρει για τη μεταφορική σας δραστηριότητα. Παρέχει λεπτομερείς δυνατότητες διαχείρισης στόλου και ουσιώδεις πληροφορίες για τη διαχείριση όλων των πτυχών της δραστηριότητάς σας.

Ανακαλύψτε πώς το Dynafleet μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της δραστηριότητάς σας
Εξοικονομήστε μέχρι 5% σε καύσιμα, χωρίς κόπο

Συμβουλη καυσιμου

Εξοικονομήστε καύσιμα μέχρι 5%. Οι προσωπικοί σας εκπαιδευτές καυσίμου παρέχουν την ανάλυση και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να περιορίσετε το κόστος σε μόνιμη βάση.

Μάθετε τι μπορεί να κάνει για εσάς η Συμβουλή καυσίμου
Βρείτε τη σωστή βοήθεια με τις Volvo Financial Services

Χρηματοοικονομικες Υπηρεσιες Volvo

Στο κάτω-κάτω, το φορτηγό δεν είναι παρά ένα κομμάτι της δραστηριότητάς σας. Χρειάζεται χρηματοδότηση, εξυπηρέτηση των εξόδων του αλλά και ασφάλιση. Εκεί μπορούν να σας φανούν χρήσιμες οι Volvo Financial Services. Γνωρίζουμε τη δραστηριότητά σας και μπορούν να σας προσφέρουμε ένα πρόγραμμα το οποίο θα σας δώσει προοπτική.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Ασχοληθειτε με την επιχειρηση σας

Οι υπηρεσίες αυτές μπορούν να διευθετηθούν από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο. Εδώ θα τις βρείτε.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας