Προστατεύοντας εσάς και το φορτηγό σας

Αντιλαμβανόμαστε την επιχείρησή σας. Γνωρίζουμε τον κλάδο σας. Γνωρίζουμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε και την προστασία που χρειάζεστε. Καλύπτει από ένα μοναδικό φορτηγό μέχρι ένα ολόκληρο στόλο. Νέα και μεταχειρισμένα. Αποκτήστε προστασία πρώτης τάξεως από χρηματοοικονομικούς κινδύνους από τους ασφαλιστικούς συμβούλους μας.

Προστατεύει την επιχείρησή σας

Ασφάλιση Casco

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Μην αφήσετε τις ατυχίες να βλάψουν την επιχείρησή σας. Μπορούμε να σας προσφέρουμε πρώτης τάξεως προστασία σε περίπτωση ζημιών, κλοπής, πυρκαγιάς ή βανδαλισμού.

Κάλυψη αστικής ευθύνης από τη Volvo Trucks

Αστική ευθύνη

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ατυχήματα συμβαίνουν. Και όταν συμβούν, μπορούμε να σας προσφέρουμε ασφάλιση TPL που σας καλύπτει έναντι απαιτήσεων τρίτων. Είστε υποχρεωμένοι από το νόμο να έχετε κάλυψη αστικής ευθύνης.

Κάλυψη ΕΠΠ

Κάλυψη ΕΠΠ

ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Μπορεί να συμβεί και το χειρότερο: το φορτηγό σας να κλαπεί ή να υποστεί πλήρη καταστροφή. Τότε η αποζημίωση της ασφάλειας θα καλύψει την τρέχουσα αγοραία αξία των φορτηγών. Αυτή η πληρωμή είναι συχνά συνήθως από το ανεξόφλητο υπόλοιπο της συμφωνίας χρηματοδότησής σας. Η κάλυψη Εγγυημένης προστασίας περιουσίας (Guaranteed Asset Protection) εξασφαλίζει ότι θα μπορείτε να εξοφλήσετε το οφειλόμενο χρέος. Διατίθεται στα συμβόλαια χρηματοδότησής μας.

Προσφέρουμε προσαρμοσμένα πακέτα ασφάλισης για τις ανάγκες σας

Πρόσθετες ασφαλίσεις

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Έχουμε αντίληψη του κλάδου των μεταφορών. Αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους σας. Προσφέρουμε ένα επιπλέον φάσμα ασφαλιστικών λύσεων για την επιχείρησή σας.

Η Volvo Financial Services δεν παρέχει φορολογικές ή λογιστικές συμβουλές.
Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον φοροτεχνικό ή τον λογιστή τους για την κάθε επιμέρους περίπτωση.

Αποκτήστε την κάλυψη που χρειάζεστε

Αποκτήστε την κάλυψη που χρειάζεστε

Ξεκινά με τους ειδικούς ασφαλιστικούς συμβούλους μας. Αυτοί θα φροντίσουν ώστε να έχετε την κατάλληλη κάλυψη,
η οποία να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε με τη Volvo Financial Services