Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει έλλειψη επαγγελματιών οδηγών σε όλο τον κόσμο. Η δυσκολία για πολλούς μεταφορείς είναι η προσέλκυση και η διατήρηση αυτών. Αλλά, αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Οι εξειδικευμένοι οδηγοί οδηγούνται με μεγαλύτερη παραγωγικότητα και οδηγούν πιο αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Με απλά λόγια, έχουν σημαντικό θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματά σας.

Ένα φορτηγό Volvo ήδη προσφέρει στους οδηγούς κορυφαία εμπειρία από πλευράς ασφάλειας, οδικής συμπεριφοράς και άνετης οδήγησης και ανάπαυσης. Εάν λοιπόν έχετε επενδύσει κατ' αρχήν στην απόκτηση του σωστού φορτηγού, μεγάλη αξία έχει και η επένδυση στον οδηγό σας, έτσι ώστε να εκμεταλλευτείτε όλα τα πλεονεκτήματα του φορτηγού. Οι εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες Ανάπτυξης οδηγών μπορούν να σας βοηθήσουν να το επιτύχετε αυτό, και πολλά ακόμα. Τα σεμινάρια προσφέρουν στους οδηγούς τις ικανότητες προκειμένου να γίνουν ασφαλέστεροι, πιο αποδοτικοί και καλύτερα καταρτισμένοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερη φθορά για το φορτηγό, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, πιο ικανοποιημένους και υγιέστερους οδηγούς αλλά και βελτιωμένη κερδοφορία.

Ανάπτυξη οδηγών - Οδηγική υποστήριξη - Υπηρεσίες Volvo Trucks

Ανάπτυξη οδηγών

Η εκπαίδευση της Volvo βοηθά τους οδηγούς να αξιοποιήσουν στο έπακρο το φορτηγό και να το οδηγούν ασφαλέστερα, εξυπνότερα και πιο οικονομικά.
 

 

My Truck App - Οδηγική υποστήριξη - Υπηρεσίες Volvo Trucks

Εφαρμογή My Truck

Σύνδεση του οχήματος με μια εφαρμογή smartphone. Αυτή η δυνατότητα παρέχει στον οδηγό στιγμιαίες πληροφορίες κατάστασης και δίνει τη δυνατότητα τηλεελέγχου του οχήματος.
 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το My Truck App >

Volvo Trucks Driver Challenge - Οδηγική υποστήριξη - Υπηρεσίες Volvo Trucks

Διαγωνισμός Driver Challenge της Volvo Trucks

Ο Volvo Trucks Driver Challenge είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οδηγών ο οποίος στοχεύει στο να τονίσει τη σημασία των αποτελεσματικών δεξιοτήτων στην οδήγηση.

Σχετικές ειδήσεις και άρθρα

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.

Αναζήτηση του πλησιέστερου συνεργάτη σας