Volvo Trucks

GREECE

×

Volvo FH - η απόλυτη εμπειρία στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων

Επειδή ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας το περνάτε στον δρόμο, θα χρειαστείτε ένα φορτηγό που θα σας κρατά ασφαλή και άνετο στα μακρινά ταξίδια. Το Volvo FH είναι ένα εμβληματικό φορτηγό μεγάλων αποστάσεων που βελτιστοποιεί το χρόνο διαθεσιμότητας και την οικονομία καυσίμου και προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία. Με λίγα λόγια, το νέο Volvo FH, είναι καλύτερο από κάθε άποψη.

Μέγιστο κέρδος

Οικονομία Καυσίμου

Δύναμη προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Τα πάντα για τα συστήματα μετάδοσης κίνησης του Volvo FH

Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη

Μια σταθερή αξία που εξελίσσεται συνεχώς στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων

Το Volvo FH με μια ματιά

Ιπποδυνάμεις: 420-540 ίππων
Πέντε μεγέθη καμπίνας
Ντίζελ, βιοντίζελ, LNG και HVO
Ελκυστήρας ή πλαίσιο
Λεπτομερείς πληροφορίες στις προδιαγραφές

Προσαρμοσμένο για την παραγωγικότητά σας

Ένα πλαίσιο κατασκευασμένο για την εργασία σας

Μεγάλη γκάμα υπηρεσιών

Αξιοποιήστε ακόμα καλύτερα τη δραστηριότητά σας

Αποκτήστε μια γενική επισκόπηση του Volvo FΗ στο διαδραστικό φυλλάδιο προϊόντος

Επιλογές καμπίνας Volvo FΗ

Τα κυριότερα σημεία Volvo FΗ

Τι λέει ο κόσμος για το Volvo FΗ;

Αγοράσαμε τα πρώτα μας φορτηγά Volvo στις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα. Ήταν δύο φορτηγά Volvo που οδηγούσα εγώ ο ίδιος. Επιλέξαμε Volvo λόγω της υψηλής ποιότητας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόδοση των φορτηγών. Η Volvo αποτελεί πλέον μέρος της παράδοσής μας.

Υπηρεσίες που υποστηρίζουν την επιχείρησή σας

Αξεσουάρ για το φορτηγό σας

Κάντε το δικό σας

Volvo FH - Συνήθεις ερωτήσεις

Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας που εργάζονται στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων επιλέγουν Volvo FH. Αλλά είναι δημοφιλές και για μεταφορές ξυλείας και για εργοταξιακή χρήση. Το Volvo FH είναι μια εξαιρετική επιλογή για απαιτητικές εργασίες όπου χρειάζεστε ένα ισχυρό σύστημα μετάδοσης κίνησης και θα αξιοποιήσετε την ευρύχωρη και άνετη καμπίνα.

Αν θέλετε, μπορείτε να πάρετε το Volvo FΗ σας με στιβαρή διάταξη αξόνων με συζυγή άξονα. Προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ικανότητας φόρτωσης, ελκτικής ικανότητας και οικονομίας καυσίμου - ειδικά με τον αναρτώμενο πίσω άξονα του διαφορικού. Θα σας πάρει μακριά σε δύσκολες συνθήκες. Αν όμως χρειάζεστε πραγματικά έναν κινητήριο εμπρόσθιο άξονα, συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο Volvo FMX.

Εξαρτάται από το πόσο ψηλός είστε. Η καμπίνα Globetrotter προσφέρει μέγιστο ύψος όρθιας στάσης 205 εκατοστών, αλλά δίνετε προτεραιότητα στον χώρο, θα πρέπει να επιλέξετε τη καμπίνα Globetrotter XL ή την Globetrotter XXL. Και οι δύο προσφέρουν ύψος όρθιας στάσης 220 εκατοστά. Η τελευταία διαθέτει φαρδύτερο κρεβάτι και είναι η πιο ευρύχωρη επιλογή μας.

Άνετη. Σας παρέχεται άφθονος χώρος, άνετο κρεβάτι και ευχάριστο κλίμα, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Ακόμα και αν έχετε πολλές συσκευές που καταναλώνουν ρεύμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την κατάσταση της μπαταρίας το επόμενο πρωί, από τη στιγμή που μπορείτε να αποκτήσετε το Volvo FH με διπλές μπαταρίες και ξεχωριστά κυκλώματα για τις ευκολίες της καμπίνας και τον κινητήρα.

Ναι! Όλοι οι κινητήρες D13 μπορούν να λειτουργούν με HVO και μερικοί από αυτούς και με βιοντίζελ. Ακόμα, προσφέρουμε δύο κινητήρες που μπορούν να λειτουργούν με υγροποιημένο φυσικό αέριο ή με βιοαέριο (LNG), κάτι που θα μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ VOLVO FH ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Έχετε ερωτήσεις; Θέλετε να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπό μας σχετικά με το μελλοντικό σας φορτηγό; Ή πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι να αναβαθμιστείτε στο νέο Volvo FΗ;