Trucks

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα σημείο

Το Volvo Connect σάς προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση των πιο σημαντικών πληροφοριών για την επιχείρησή σας, καθώς και άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από κορυφαίες στον κλάδο υπηρεσίες, όλες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο με μία ασφαλή σύνδεση.

Το Volvo Connect είναι ένα σύστημα διαχείρισης στόλου φορτηγών και η πύλη σας στις ψηφιακές υπηρεσίες της Volvo Trucks. Σας δίνει πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την απόδοση του οχήματος, να προγραμματίζετε τη συντήρηση και να αυξάνετε την παραγωγικότητα — όλα σε ένα μέρος. Είτε οδηγείτε το δικό σας φορτηγό είτε διαχειρίζεστε έναν ολόκληρο στόλο, το Volvo Connect παρέχει τις ψηφιακές υπηρεσίες και την υποστήριξη για να κάνετε πιο κερδοφόρα τη μεταφορική υπηρεσία σας. Οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

 

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες Volvo Connect παρακάτω. Μπορείτε, επίσης, να επισκεφτείτε το Volvo Connect Marketplace ή να επικοινωνήσετε με τον τοπικό αντιπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας

Διατηρήστε τον έλεγχο και απολαύστε τη σιγουριά που προέρχεται από τη γνώση ότι τα φορτηγά σας είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας και έτοιμα για τις μεταφορές. Το Volvo Connect σάς παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών που ενισχύουν το χρόνο διαθεσιμότητάς σας. Αποκτήστε μια επισκόπηση της κατάστασης όλων των μεταφορικών μέσων σας, με μηνύματα προειδοποίησης. Ανατρέξτε στο πλήρες ιστορικό σας σέρβις, καθώς και στις μελλοντικές επισκέψεις σέρβις. Υποβάλετε εύκολα αναφορές για προβλήματα που σχετίζονται με τα μεταφορικά σας μέσα. Και πολλά άλλα.

Η παραγωγικότητά σας

Λάβετε πληροφορίες που ισχυροποιούν τη θέση σας και σας κρατούν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Το Volvo Connect περιλαμβάνει υπηρεσίες διαχείρισης στόλου όπως ο Εντοπισμός, ο οποίος σας παρέχει μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο της θέσης και της κατάστασης κάθε φορτηγού — καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση των φορτηγών και των μεταφορικών μέσων σας.

Η απόδοσή σας

Δείτε την συνολική εικόνα με λεπτομέρειες για να είναι η δραστηριότητά σας πιο αποτελεσματική, πιο απρόσκοπτη και παραγωγική. Το Volvo Connect σάς παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ενίσχυσης της απόδοσης, όπως η υπηρεσία Καύσιμα και περιβάλλον, η οποία διευκολύνει την παρακολούθηση της κατανάλωσης καυσίμου με την πάροδο του χρόνου. Παρέχει επίσης στους οδηγούς χρήσιμες συμβουλές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους στην εξοικονόμηση καυσίμου.

Υποστήριξη του συνόλου της δραστηριότητάς σας

Το Volvo Connect έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει τις δυνατότητές σας. Σας δίνει πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες στον κλάδο, όταν, όπου και όπως τις χρειάζεστε. Τόσο απλό είναι.

 

Η περιήγηση είναι εύκολη στο απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήσης. Μόλις συνδεθείτε, θα λάβετε μια επισκόπηση των πληροφοριών και υπηρεσιών που είναι σημαντικότερες για εσάς. Και μπορείτε να δείτε λεπτομερέστερε+ς πληροφορίες με ένα ή δύο μόνο κλικ. Ευέλικτο και προσαρμόσιμο, το Volvo Connect μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Τα πάντα εναπόκεινται σε εσάς.
 

Είστε έτοιμοι να αρχίσουμε;
 

Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο

Αυτό είναι το Volvo Connect

Διαδικτυακή πύλη πελατών

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ξεκλειδώσετε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Volvo Connect, απλώς συνδεθείτε στη διαδικτυακή πύλη Volvo Connect. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση βάσει ρόλων. Κατά συνέπεια, όταν πραγματοποιείτε σύνδεση, ο εξατομικευμένος πίνακας εργαλείων παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των πληροφοριών και των υπηρεσιών που αφορούν τον δικό σας ρόλο. Με αυτόν τον τρόπο επωφελούνται όλοι — από ιδιοκτήτες φορτηγών και διαχειριστές στόλων μέχρι οδηγοί, αποστολείς και διαχειριστές.

 

Marketplace

Με ευχερή πρόσβαση μέσω της λειτουργίας Marketplace, το Digital Services Store παρουσιάζει ψηφιακές υπηρεσίες τόσο από τη Volvo Trucks όσο και από επιλεγμένους συνεργάτες. Με την πάροδο του χρόνου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παραγγελίες και να ενεργοποιείτε υπηρεσίες από μια διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα, από το ίδιο σημείο.

Διαδικτυακή πύλη για προγραμματιστές

Η Διαδικτυακή πύλη για προγραμματιστές βοηθά να διασφαλιστεί ότι το Volvo Connect θα συνεχίσει να βελτιώνεται στην εξέλιξή του. Με την ένταξη και την προσφορά νέων και καινοτόμων υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί από επιλεγμένους, εξειδικευμένους συνεργάτες και άλλους παρόχους.

Αναπτύσσεται μαζί σας

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με μια δυναμική διεπαφή, η οποία αναπτύσσεται μαζί σας. Σήμερα, το Volvo Connect σας παρέχει σημαντικές υπηρεσίες οι οποίες σας βοηθούν να διεξάγετε και να αναπτύσσετε πιο αποδοτικά τις δραστηριότητες σας. Όμως αυτό είναι μόνο η αρχή. Μπορείτε να προσδοκάτε νέες ψηφιακές υπηρεσίες για το μέλλον, οι οποίες θα διατηρήσουν την επιχείρησή σας στην πρώτη γραμμή.

Ας συνδεθούμε

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με το Volvo Connect; Ή μήπως έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με μια υπηρεσία; Ο τοπικός αντιπρόσωπος μπορεί να σας βοηθήσει.