Volvo Trucks

GREECE

×
Αναβάθμιση λογισμικού I-Shift

Πακέτα λογισμικού aftermarket

Αναβαθμίστε το I-Shift

Ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων. Μειωμένο κόστος συντήρησης. Αυξημένη οικονομία καυσίμου. Καλύτερη παραγωγικότητα. Τα τελευταία χρόνια, το Volvo I-Shift έχει καταστεί σημείο αναφοράς στον κλάδο των μεταφορών, όσον αφορά τα αυτόματα συστήματα μετάδοσης.Ακόμα, είναι δυνατή η αναβάθμιση του λογισμικού του I-Shift έτσι ώστε να καλύπτει τις μεταφορικές εργασίες σας. Ας δούμε εδώ τις ποικίλες επιλογές, σχεδιασμένες με γνώμονα την πλέον αποδοτική λειτουργία της δικής σας επιχείρησης.

Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης έγινε ακόμα πιο έξυπνο

Όταν κατασκευάζουμε το φορτηγό σας, βελτιστοποιούμε το δικό σας λογισμικό I-Shift για μια συγκεκριμένη μεταφορική εφαρμογή. Έχουν αλλάξει από τότε οι μεταφορικές εργασίες σας; Ή μήπως έχετε βρει μεταχειρισμένο φορτηγό με τις τέλειες προδιαγραφές για τις ανάγκες σας, πέρα από το λογισμικό I-Shift;

Μην ανησυχείτε. Μπορούμε απλώς να αναβαθμίσουμε το λογισμικό I-Shift ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι βελτίωση της παραγωγικότητας, εξοικονόμηση καυσίμου και περιορισμός της φθοράς των μερών της γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Αναβάθμιση λογισμικού I-Shift για βαριές μεταφορές
Volvo I-shift upgrade fuel save global

Τα οφέλη από το εξατομικευμένο λογισμικό

Το λογισμικό του I-Shift το οποίο είναι άριστα προσαρμοσμένο στην εκάστοτε μεταφορική εργασία, δεν βελτιώνει απλώς τις επιδόσεις της γραμμής μετάδοσης κίνησης. Προσφέρει και βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησής σας.

Θα αντιληφθείτε ένα βελτιωμένο συνδυασμό μεταξύ της διατήρησης της ταχύτητας του οχήματος και της επίτευξης της ιδανικής οικονομίας καυσίμου. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας σε συνδυασμό με ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Volvo I-shift upgrade how to upgrade global

Πώς θα κάνω την αναβάθμιση;

Το μόνο που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε το I-Shift σας είναι μια επίσκεψη στον αντιπρόσωπο της Volvo. Εκεί, θα αναβαθμίσουμε το λογισμικό του I-Shift για να καλύπτει τις μεταφορικές σας ανάγκες. Το λογισμικό βρίσκεται σε αντιστοιχία με τις πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων του κινητήρα σας και την έκδοση του εξοπλισμού I-Shift.

Κάποια από τα οφέλη της αναβάθμισης:

  • Βελτιωμένη απόδοση
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Πιο άνετη οδήγηση
  • Λιγότερη φθορά των μερών της γραμμής μετάδοσης κίνησης

Ποιο λογισμικό θα πρέπει να επιλέξω;

Ποιο πακέτο λογισμικού αντιστοιχεί στην μεταφορική εργασία σας; Ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή των διαθέσιμων πακέτων. Σημειώστε ότι για τις παλαιότερες εκδόσεις του I-Shift, κάποια από τα πακέτα λογισμικού συνδυάζονται μεταξύ τους.

Volvo I-shift upgrade software basic global

Βασικό (TP-BAS)

Αυτό είναι το βασικό πακέτο λογισμικού που παρέχεται σε συνδυασμό με το I-Shift. Το πακέτο περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες του κιβωτίου ταχυτήτων για οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Volvo I-shift upgrade software distribution global

Διανομές (TP-DIST)

Προσαρμόζει τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στις διανομές. Το πακέτο λογισμικού περιλαμβάνει λειτουργίες που συμβάλλουν στην ευελιξία κατά την εκκίνηση από στάση, σε ελιγμούς σε χώρους μικρών διαστάσεων και κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα.

Volvo I-shift upgrade software construction global

Εργοταξιακές εφαρμογές (TP-CON)

Λειτουργίες κατάλληλες για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον τομέα των κατασκευών. Σχεδιασμένο να αντεπεξέρχεται σε δυσκολότερες οδικές συνθήκες και να συμβάλλει στην ευελιξία κατά την εκκίνηση από στάση, σε ελιγμούς σε χώρους μικρών διαστάσεων και κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα.

Volvo I-shift upgrade software long haul global

Μεγάλων διαδρομών (TP-LONG)

Περιλαμβάνει ευφυείς λειτουργίες που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου. Αυτό το πακέτο λογισμικού είναι ιδανικό για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων όπου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τη λειτουργία I-Roll σε κάποιες εκδόσεις του I-Shift.

Volvo I-shift upgrade software heavy duty transport global

Μεταφορών βαρέων εμπορευμάτων (TP-HD)

Επιτυγχάνει τη βελτιστοποίηση του I-Shift για μεταφορές βαρέως τύπου με υψηλά μικτά βάρη συνδυασμού (>85 τόνων). Ανεξάρτητα από το μικτό βάρος συνδυασμού, ο οδηγός μπορεί να βελτιστοποιεί σε κάθε περίπτωση την οδηγική συμπεριφορά, επιλέγοντας ή απενεργοποιώντας τη λειτουργία οδήγησης βαρέως τύπου και ενεργοποιώντας τη λειτουργία μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Οι λειτουργίες στο πακέτο λογισμικού διαθέτουν επίσης οφέλη για φορτηγά που έλκουν περισσότερα από ένα ρυμουλκούμενα.

Volvo I-shift upgrade software crawler gear global

Υπεραργές ταχύτητες

Προσαρμόζει τον τρόπο λειτουργίας του I-Shift με αργές ταχύτητες ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Τα πακέτα λογισμικού περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως πολύ κοντές αργές ταχύτητες και πολλαπλές σχέσεις μετάδοσης όπισθεν. Τα πακέτα είναι διαθέσιμα μόνο για φορτηγά εφοδιασμένα με το I-Shift με αργές ταχύτητες.

Χαρακτηριστικά προγράμματος λογισμικού

Ποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν στη μεταφορική σας δραστηριότητα; Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των πακέτων λογισμικού I-Shift. Για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και το ακριβές περιεχόμενο του κάθε πακέτου, επικοινωνήστε με το συνεργείο της Volvo και ζητήστε το δελτίο δεδομένων για τη δική σας έκδοση του I-Shift.

Volvo I-shift upgrade gears global

Ενισχυμένη Ρύθμιση Επιλογής Ταχυτήτων συμπ. του Kickdown

Αυτό επιτρέπει τόσο τη αυτόματη επιλεγμένη ταχύτητα εκκίνησης όσο και την ταχύτητα οδήγησης στην αυτόματη λειτουργία, μέσω της ενεργοποίησης του πλήκτρου συν/μείον στο μοχλό αλλαγής ταχυτήτων.

Υπάρχει επίσης μια λειτουργία που διευκολύνει την ρύθμιση της ταχύτητας όταν το όχημα είναι στο ρελαντί ή κινείται πολύ αργά - για παράδειγμα στα μποτιλιαρίσματα. Οι ταχύτητες μπορούν να αλλάζουν και προς τα επάνω, επειδή οι στροφές του κινητήρα αυξάνονται αυτόματα πριν από τα ανεβάσματα.

Η λειτουργία kick-down επιλέγει ταχύτητα της τη μέγιστη επιτάχυνση, με την αλλαγή της στρατηγικής αλλαγών ταχυτήτων με στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτάχυνσης του οχήματος.

Volvo I-shift upgrade bad roads global

Βελτιωμένη απόδοση - κακοί δρόμοι

Αυτό το προαιρετικό πακέτο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες των κλάδων των κατασκευών και της μεταφοράς ξυλείας.

Η λειτουργία επιδόσεων P+ περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους, οι οποίες προσαρμόζουν τις αλλαγές ταχυτήτων και την επιλογή της εκάστοτε ταχύτητας με γνώμονα τις δύσκολες οδικές συνθήκες και το ορεινό έδαφος. Περιλαμβάνει επίσης μεθόδους λειτουργίας οι οποίες διευκολύνουν την εκκίνηση από στάση σε δυσμενείς συνθήκες οδήγησης.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να συνδυάζεται με το Πρόγραμμα μεταφορών βαρέων εμπορευμάτων (TP-HD) χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι λειτουργίες του AVO-ENH θα είναι ενεργές μόνο όταν η λειτουργία HD δεν είναι ενεργή και όταν έχει επιλεγεί η λειτουργία ισχύος (Power).

Volvo I-shift upgrade I-see global

I-See

Το I-See δεν θυμάται μόνο τις ορεινές διαδρομές από τις οποίες έχετε περάσει. Γνωρίζει από πριν και τις κλίσεις.

Αυτό γίνεται με την πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν συσσωρευτεί από όλα τα φορτηγά που χρησιμοποιούν το I-See. Αυτές οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες σε βάση δεδομένων. Αμέσως μόλις κάποιο φορτηγό κινηθεί σε μια διαδρομή, όλα τα άλλα φορτηγά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σχετικά με την τοπογραφία της διαδρομής, μέσω της μονάδας επικοινωνιών της Τηλεματικής πύλης. Η χρήση του I-see μπορεί να προσφέρει οικονομία καυσίμου μέχρι 5 τοις εκατό.

Τα κιτ λογισμικού πωλούνται μόνο ως αξεσουάρ και θα πρέπει να συνδυάζονται με το I-Cruise (Έξυπνο Cruise Control).

Volvo I-shift upgrade heavy duty global

Έλεγχος βαρέως ΜΒΣ

(Διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένους συνδυασμούς κινητήρων / κιβωτίων ταχυτήτων.)

Βελτιστοποιεί τις επιλογές ταχυτήτων για υψηλά μικτά βάρη συνδυασμού (85 < ΜΒΣ ≤ 180 τόνων). Με αυτή τη λειτουργία βελτιώνεται η οδηγική συμπεριφορά και η οικονομία καυσίμου στον τομέα των βαρέων μεταφορών.

Σε λειτουργία HD, η πρώτη ταχύτητα χρησιμοποιείται ως ταχύτητα εκκίνησης και η επιλογή των ταχυτήτων είναι προσαρμοσμένη σε υψηλότερα μικτά βάρη συνδυασμού. Μεταξύ άλλων, η λειτουργία TP-HD επιλέγει την ταχύτητα εκκίνησης σε αντιστοιχία με το μικτό βάρος συνδυασμού, περιορίζοντας έτσι τη φθορά του συμπλέκτη.

Αξιοποιείται όλο το εύρος των σχέσεων μετάδοσης και οι ταχύτητες αλλάζουν σταθερά σε υψηλές στροφές για τη διατήρηση της ροπής και της οδηγικής άνεσης.

Volvo I-shift upgrade enhanced shift global

Enhanced Shift Strategy

(Για την πλήρη λειτουργικότητα απαιτείται EBS-MED.)

Με την αλληλεπίδραση με το EBS (δισκόφρενα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης, EBS-STD / EBS-MED) και το ECS (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, SUSPL-EC), διευκολύνονται τόσο η εκκίνηση όσο και οι ελιγμοί.

Αυτή η λειτουργία πέδησης μεγιστοποιεί την δράση πέδησης του VEB/VEB+ και του επιβραδυντή, με την αυτόματη επιλογή της κατάλληλης ταχύτητας έτσι ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Αυτή η λειτουργία αντισταθμίζει το μηχανόφρενο κατά την αλλαγή ταχυτήτων σε λειτουργία πέδησης.

Volvo I-shift upgrade pto functions global

Ενισχυμένες Λειτουργίες PTO

Πολλές λειτουργίες που υποβοηθούν τη λειτουργία του δυναμολήπτη. Οι λειτουργίες δυναμολήπτη του I-Shift επιτρέπουν την ενεργοποίηση χαρακτηριστικών όπως Auto Neutral, Reverse Inhibit και τη σύνδεση διάταξης με μισές σχέσεις.

Volvo I-shift upgrade smart cruise control global

Έξυπνο Cruise Control

Βελτιστοποιεί την ταχύτητα πορείας και περιορίζει τη δράση του βοηθητικού φρένου όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, όπως για παράδειγμα σε ήπιες κατηφόρες.

Volvo I-shift upgrade iroll global

I-Roll

Μια λειτουργία ελεύθερου τροχασμού η οποία συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Το I-Roll χρησιμοποιείται όταν δε χρειάζεται ούτε η ισχύς του κινητήρα ούτε και πέδηση, όπως για παράδειγμα κατά την οδήγηση σε επίπεδο δρόμο.

Volvo I-shift upgrade launch control global

Έλεγχος εκκίνησης

Συνεργάζεται με το EBS και ενεργοποιεί αυτόματα της λειτουργίες πέδησης που υποβοηθούν την εκκίνηση και τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους.

Επικοινωνήστε

Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να μελετήσετε όλες τις προδιαγραφές και όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.