Volvo Trucks

GREECE

×
Υπηρεσία διαχείρισης ελαστικών

Κάντε τα ελαστικά σας να συμβάλλουν στην ενίσχυση του χρόνου διαθεσιμότητας σας 

Υπηρεσία Διαχείρισης Ελαστικών

Η Υπηρεσία Διαχείρισης Ελαστικών σας επιτρέπει να αξιοποιείτε στο έπακρο τα ελαστικά σας και να μεγιστοποιήσετε το χρόνο που μπορείτε να βρίσκεστε στο δρόμο. Διαθέτει δυνατότητες προηγμένης παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, οι οποίες σας επιτρέπουν να προλαμβάνετε και να αποφεύγετε περιστατικά οφειλόμενα στα ελαστικά. Αυτό το κορυφαίας τεχνολογίας service φροντίζει το φορτηγό και τα ελαστικά σας να είναι σε άψογη κατάσταση και να ελαχιστοποιείται ο χρόνος που δαπανάτε στο συνεργείο. Και τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι το ότι αυτό το service θα σας προσφέρει την οικονομικότερη δυνατή χρήση των ελαστικών.

Παρακολούθησης ελαστικών σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιεί μετάδοση δεδομένων από το όχημα και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς στα ελαστικά του φορτηγού αλλά και του ρυμουλκούμενου. Αισθητήρες τοποθετημένοι στους τροχούς, παρακολουθούν διαρκώς την πίεση και την θερμοκρασία και μεταδίδουν τα σχετικά δεδομένα στον οδηγό και στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

Ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στο συνεργείο

Η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στο συνεργείο μας, σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο της κατάστασης του φορτηγού και των ελαστικών σας, μέσα από μια εντατική διαδικασία. Εκτός από την προσφορά συντήρησης υψηλής ποιότητας, κερδίζετε ως προς το χρόνο που δαπανάτε στο συνεργείο αλλά και ως προς τον αριθμό των απαιτούμενων επισκέψεων.

Σάρωση πέλματος 7 δευτερολέπτων

Αυτή η μοναδική τεχνολογία, βασισμένη στη χρήση λέιζερ, παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το βάθος του πέλματος, για όλα τα ελαστικά σας και σε ελάχιστο χρόνο. Σαρώνει και τους τέσσερις τροχούς μέσα σε μόλις επτά δευτερόλεπτα και προσφέρει εκπληκτική ακρίβεια μέτρησης, μόλις ενός δεκάτου του χιλιοστόμετρου.

Υποστήριξη ελαστικών

Σας βοηθούμε να επιλέξετε τα ελαστικά που σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή οικονομία στα ελαστικά σας και ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου για το δικό σας φορτηγό και μεταφορική δραστηριότητα. Ακόμα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρόνο αλλά και χώρο, με την αποθήκευση των ελαστικών που δεν χρησιμοποιείτε αντίστοιχα κατά τη θερινή και τη χειμερινή περίοδο.

Υποστήριξη ελαστικών

Κερδίστε χρόνο, ελαστικά και χρήμα

Service procedure

Συντήρηση που παρέχει εξοικονόμηση χρόνου

Με την εκτέλεση όλων των εργασιών συντήρησης σε ένα σημείο, ελαχιστοποιείτε τις επισκέψεις στο συνεργείο και κερδίζετε πολύτιμο χρόνο. Εξίσου επωφελής είναι και η αποδοτική, τεχνολογικά προηγμένη διαδικασία service που εφαρμόζουμε.

Truck service

Ένα φορτηγό σε άριστη κατάσταση

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας συντήρηση προς όφελος των επιδόσεων και της αξίας του φορτηγού σας. Έτσι βελτιώνεται ο χρόνος διαθεσιμότητας και η δραστηριότητά σας είναι ασφαλέστερη.

Secured functionality

Μειωμένες δαπάνες ελαστικών και καυσίμου

Τα κατάλληλα ελαστικά και η προληπτική συντήρηση, συμπεριλαμβανομένης της σωστής ευθυγράμμισης των τροχών, σας επιτρέπουν τη μεγιστοποίηση της οικονομίας καυσίμου και της διάρκειας ζωής του πέλματος.

Driver

Ευχρηστία και χαμηλότερος διοικητικός φόρτος

Με μια και μοναδική επίσκεψη στο συνεργείο, μία μόνο επικοινωνία και ένα τιμολόγιο προς διεκπεραίωση, η συντήρησή σας γίνεται πολύ ευκολότερη και αποδοτικότερη.

Optimised uptime

Μικρότερος κίνδυνος δυσάρεστων εκπλήξεων

Η προληπτική μας συντήρηση σας επιτρέπει να αντιμετωπίζετε τους κινδύνους προτού αυτοί εξελιχθούν σε προβλήματα. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ακινητοποίησης καθώς και απρογραμμάτιστης επισκευής και δαπάνης.

Cost control

Βελτιστοποιημένος έλεγχος του κόστους

Το λειτουργικό κόστος σας γίνεται περισσότερο προβλέψιμο. Καταβάλλετε ένα σταθερό χιλιομετρικό κόστος και η προληπτική φροντίδα μας ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απρόβλεπτων επισκευών.

Tyre Gold Contract

Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης ελαστικών

Το Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης ελαστικών τα έχει όλα: Την εμπεριστατωμένη παρακολούθηση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο, την αποδοτική ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στο συνεργείο μας και την προνομιακή υποστήριξη ελαστικών. Και όλα αυτά με σταθερή τιμή ανά χιλιόμετρο, παρέχοντας ελεγχόμενο κόστος και χαμηλότερο διοικητικό φόρτο.

Genuine Volvo Service

Γνήσιο Service Volvo

Φροντίστε το φορτηγό σας να συντηρείται από τους πλέον έμπειρους τεχνικούς στο πλέον σύγχρονο συνεργείο, χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα εργαλεία και ανταλλακτικά.

Μάθετε περισσότερα για την Υπηρεσία Διαχείρισης Ελαστικών