Trucks

Χρηματοδότηση

Έχει σημασία να έχεις τον κατάλληλο οικονομικό συνεργάτη για το φορτηγό σου. Αυτόν που κατανοεί την δραστηριότητα και είναι μαζί τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες στιγμές. Ακολουθούν πέντε λόγοι για τους οποίους οι Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Volvo είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την αγορά του φορτηγού σας.

Γρήγορη και εύκολη διαχείριση
 

Οι Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Volvo είναι ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για τον Όμιλο Volvo για πάνω από 20 χρόνια. Είμαστε προσιτοί στις συναλλαγές μας και μας γνωρίζετε από τον τοπικό σας αντιπρόσωπο και όταν χρειάζεστε βοήθεια, ανταποκρινόμαστε γρήγορα.

Ένα μέγεθος δεν ταιριάζει σε όλους
 

Όπως κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός, το ίδιο είναι και η επιχείρησή σας. Στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Volvo, το καταλαβαίνουμε. Θέλετε να προσαρμόσουμε τις πληρωμές σας ανάλογα με τις ταμειακές σας ροές; Θέλετε να κάνετε μεγαλύτερη προκαταβολή, ώστε οι μηνιαίοι λογαριασμοί σας να είναι μικρότεροι; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Γνωρίζοντας σας και κατανοώντας την επιχείρησή σας και τον προσανατολισμό της, μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη προσαρμοσμένη λύση. Αυτήν που ικανοποιεί τις ανάγκες σας σήμερα και είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να βρίσκεται μαζί σας με αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Ο σύντροφός σας σε όλα όσα χρειάζεστε
 

Είτε χρειάζεστε ένα φορτηγό είτε έναν ολόκληρο στόλο από καινούργια ή μεταχειρισμένα φορτηγά, οι Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Volvo μπορούν να το κάνουν πραγματικότητα. Και όχι μόνο όσον αφορά το όχημα, μπορούμε να σας παρέχουμε όλα τα ανταλλακτικά και τα συμβόλαια συντήρησης για να τα διατηρούμε σε λειτουργία για εσάς και τους πελάτες σας, καθώς και να παρέχουμε ασφάλιση για την προστασία σας. Όλα αυτά τα οφέλη διατίθενται μέσω του τοπικού αντιπροσώπου της Volvo Trucks.

Μαζί σας σε κάθε βήμα
 

Δεν θα ήταν υπέροχο οι δουλειές να πήγαιναν πάντα καλά; Δυστυχώς η οικονομία έχει σκαμπανεβάσματα και ενδέχεται να υπάρχουν πολλών ειδών εμπόδια στη λειτουργία της επιχείρησής σας. Αυτό το καταλαβαίνουμε και είμαστε στο πλευρό σας στις δύσκολες στιγμές αλλά και στις καλές στιγμές. Όταν συμβαίνουν απρόοπτα, χρειάζεστε υποστήριξη και ευελιξία από τον συνεργάτη σας, και αυτό μπορείτε να περιμένετε από εμάς.

Μια δεύτερη πηγή χρηματοδότησης
 

Το τραπεζικό σας πιστωτικό όριο χρησιμοποιείται καλύτερα ως αποθεματικό για ταμειακές ροές για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, όχι για αγορά φορτηγών και υπηρεσιών υποστήριξης. Αυτός είναι ο λόγος που μια δεύτερη πιστωτική γραμμή από τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Volvo είναι ένας πολύ καλύτερος τρόπος χρηματοδότησης της αγοράς των φορτηγών σας.

Πιστωτικές δόσεις

Ιδιοκτησία από την πρώτη ημέρα

Κάντε το φορτηγό δικό σας. Διατηρήστε διαχειρίσιμες πληρωμές. Επωφεληθείτε από τις φοροαπαλλαγές. Αυτά έχουν να προσφέρουν οι πιστωτικές δόσεις μας. Τόσο το δάνειο όσο και το φορτηγό θα εμφανίζονται στον ισολογισμό σας. Και το καλύτερο; Στο τέλος του συμβολαίου θα έχετε στην κατοχή σας ένα εξοφλημένο φορτηγό.

Αγορά με συμφωνία ενοικίασης

Ένας εύκολος δρόμος προς την ιδιοκτησία

Θέλετε να γίνετε κάτοχος του φορτηγού σας μέσω τακτικών και προβλέψιμων πληρωμών; Η αγορά με συμφωνία ενοικίασης είναι η απάντηση. Το φορτηγό σας εμφανίζεται στον ισολογισμό σας. Και μόλις κάνετε την τελευταία πληρωμή σας, είναι δικό σας.

Χρηματοδοτική μίσθωση

Η ελευθερία της αγοράς

Περιορίστε τη φορολογική θέση σας: το φορτηγό σας εμφανίζεται στον ισολογισμό σας. Στο τέλος της σύμβασης έχετε δύο επιλογές: να επιστρέψτε το φορτηγό σας ή να το αγοράστε.

Χρηματοδοτική μίσθωση

Φορολογικά επωφελής χρηματοδότηση

Θεωρείτε ότι η έκπτωση με αποσβέσεις για μια αγορά δεν είναι επαρκής; Μια χρηματοδοτική μίσθωση προσφέρει ταχύτερα φορολογική ελάφρυνση. Στο τέλος της σύμβασης έχετε δύο επιλογές: παρατείνετε τη μίσθωση έναντι ονομαστικής αμοιβής ή επωφεληθείτε από τα καθαρά έσοδα πωλήσεων.

Λειτουργική μίσθωση

Μέγιστη ευελιξία

Μια λύση ενοικίασης με ανοικτές όλες τις επιλογές. Στο τέλος της σύμβασης μπορείτε να επιστρέψετε το φορτηγό, να το αγοράσετε από εμάς ή να παρατείνετε τη μίσθωση.

Λειτουργική μίσθωση

Μέγιστη ευελιξία

Μια λύση ενοικίασης με ανοικτές όλες τις επιλογές. Στο τέλος της σύμβασης μπορείτε να επιστρέψετε το φορτηγό, να το αγοράσετε από εμάς ή να παρατείνετε τη μίσθωση. Η ασφάλιση καθώς και οι επισκευές και συντήρηση περιλαμβάνονται στη σύμβαση για να έχετε την ησυχία σας.

Λειτουργική μίσθωση

Λύση απαλλαγμένη από σκοτούρες

Δεν υπάρχει κίνδυνος απόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος διάθεσης. Χωρίς σκοτούρες. Επειδή το φορτηγό σας το έχετε ενοικιάσει. Οι μηνιαίες πληρωμές καταχωρούνται ως κόστη. Στο τέλος της συμφωνίας απλά μάς επιστρέφετε το φορτηγό. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Συμβόλαιο μίσθωσης

Λύση απαλλαγμένη από σκοτούρες

Δεν υπάρχει κίνδυνος απόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος διάθεσης. Χωρίς σκοτούρες. Επειδή το φορτηγό σας το έχετε ενοικιάσει. Η ασφάλιση καθώς και οι επισκευές και συντήρηση περιλαμβάνονται στη σύμβαση για να έχετε την ησυχία σας. Όλα αυτά με μια πάγια μηνιαία πληρωμή. Στο τέλος της συμφωνίας απλά μάς επιστρέφετε το φορτηγό. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Η Volvo Financial Services δεν παρέχει φορολογικές ή λογιστικές συμβουλές. Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον φοροτεχνικό ή τον λογιστή τους για την κάθε επιμέρους περίπτωση.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Οι ειδικοί χρηματοδοτικοί συνεργάτες μας θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια προσαρμοσμένη λύση.
Καλέστε ή επισκεφθείτε τους και θα βρούν το ιδανικό πακέτο για εσάς.