ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Γνωρίζουμε τον κλάδο των μεταφορών. Αντιλαμβανόμαστε την επιχείρησή σας. Γι' αυτό σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη λύση. Από ένα και μόνο φορτηγό μέχρι ολόκληρο στόλο. Νέα ή μεταχειρισμένα.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι ειδικοί χρηματοοικονομικοί μας σύμβουλοι θα βρούν μια λύση στην οποία θα μπορείτε να βασιστείτε. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε ό,τι κι αν τύχει.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΑΣ

Μια χρηματοοικονομική λύση Volvo είναι μια δεύτερη πηγή για τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε την πιστωτική γραμμή που έχετε με την τράπεζά σας. Εκείνη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για άλλους σκοπούς.

Ιδιοκτησία από την πρώτη ημέρα

Credit Installment

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Ιδιοκτησία του φορτηγού σας. Επιμερίστε τις πληρωμές. Επωφεληθείτε από τις φοροαπαλλαγές. Αυτά έχουν να προσφέρουν οι πιστωτικές δόσεις μας. Τόσο το δάνειο όσο και το φορτηγό θα εμφανίζονται στον ισολογισμό σας. Και το καλύτερο; Στο τέλος του συμβολαίου θα έχετε στην κατοχή σας ένα εξοφλημένο φορτηγό.

Αγορά με συμφωνία ενοικίασης για φορτηγά

Αγορά με συμφωνία ενοικίασης

ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Θέλετε να γίνετε κάτοχος του φορτηγού σας μέσω τακτικών και προβλέψιμων πληρωμών; Η απάντηση είναι αγορά με συμφωνία ενοικίασης. Το φορτηγό σας εμφανίζεται στον ισολογισμό σας. Και αφού κάνετε την τελική πληρωμή σας, είναι δικό σας.

Λύσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης στα μέτρα σας

Χρηματοδοτική μίσθωση

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Περιορισμός της φορολογικής θέσης σας: το φορτηγό σας εμφανίζεται στον ισολογισμό σας. Στο τέλος της σύμβασης έχετε δύο επιλογές: να επιστρέψτε το φορτηγό σας ή να το αγοράστε.

Χρηματοδοτική μίσθωση για φορολογικές ελαφρύνσεις

Χρηματοδοτική μίσθωση

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Δεν είναι επαρκής η έκπτωση λόγω αποσβέσεων για μια αγορά; Μια χρηματοδοτική μίσθωση προσφέρει ταχύτερα φορολογική ελάφρυνση. Στο τέλος της σύμβασης έχετε δύο επιλογές. Να επεκτείνετε τη μίσθωση έναντι ονομαστικής αμοιβής. Ή να επωφεληθείτε από τα καθαρά έσοδα από πωλήσεις.

Μια λύση ενοικίασης με ανοιχτές επιλογές

Λειτουργική μίσθωση

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Μια λύση ενοικίασης με ανοικτές όλες τις επιλογές. Στο τέλος της σύμβασης μπορείτε να επιστρέψετε το φορτηγό, να το αγοράσετε από εμάς ή να παρατείνετε τη μίσθωση.

Λειτουργική μίσθωση

Λειτουργική μίσθωση

ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Μια λύση ενοικίασης με ανοικτές όλες τις επιλογές. Στο τέλος της σύμβασης μπορείτε να επιστρέψετε το φορτηγό, να το αγοράσετε από εμάς ή να παρατείνετε τη μίσθωση. Η ασφάλιση και οι επισκευές και συντήρηση περιλαμβάνονται στη σύμβαση για να έχετε την ησυχία σας.

Ενοικίαση χωρίς σκοτούρες

Συμβόλαιο μίσθωσης

Η ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΛΥΣΗ

Δεν υπάρχει κίνδυνος απόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος διάθεσης. Χωρίς σκοτούρες. Επειδή το φορτηγό σας το έχετε ενοικιάσει. Οι μηνιαίες πληρωμές καταχωρούνται ως κόστη. Στο τέλος της συμφωνίας απλά μάς επιστρέφετε το φορτηγό. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Συμβόλαιο μίσθωσης

Συμβόλαιο μίσθωσης

Η ΞΕΝΟΙΑΣΤΗ ΛΥΣΗ

Δεν υπάρχει κίνδυνος απόσβεσης. Δεν υπάρχει κίνδυνος διάθεσης. Χωρίς σκοτούρες. Επειδή το φορτηγό σας το έχετε ενοικιάσει. Η ασφάλιση και οι επισκευές και συντήρηση περιλαμβάνονται στη σύμβαση για να έχετε την ησυχία σας. Όλα αυτά για μια σταθερή, απαλλασσόμενη από φόρους μηνιαία πληρωμή. Στο τέλος της συμφωνίας απλά μάς επιστρέφετε το φορτηγό. Εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα.

Η Volvo Financial Services δεν παρέχει φορολογικές ή λογιστικές συμβουλές.
Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον φοροτεχνικό ή τον λογιστή τους για την κάθε επιμέρους περίπτωση.

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες - επικοινωνήστε μαζί μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Οι ειδικοί χρηματοοικονομικοί μας συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια εξατομικευμένη λύση.
Τηλεφωνήστε ή επισκεφθείτε τους. Θα βρουν το ιδανικό πακέτο για εσάς.

Επικοινωνήστε με τη Volvo Financial Services