Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει τον δικό της τρόπο να εξασφαλίζει την ανάπτυξη και την κερδοφορία, έτσι λοιπόν αφιερώνουμε χρόνο για να συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να βρούμε τη σωστή λύση. Ως αποτέλεσμα, οι χρηματοδοτικές μας λύσεις που παρέχει η Volvo Financial Services, είναι έξυπνες και ευέλικτες. Είναι προσαρμοσμένες για την επιχείρησή σας.

Από ένα μοναδικό όχημα μέχρι ένα ολόκληρο στόλο. Νέα ή μεταχειρισμένα. Μπορείτε να βρείτε μια ολοκληρωμένη λύση για την επιχείρησή σας. Και θα αποκτήσετε τη δύναμη ενός παρόχου που θα σας υποστηρίξει στα εύκολα και στα δύσκολα. Σε κάθε σας βήμα.

Ευελιξία

Ως πάροχος χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για τη Volvo Trucks, κατανοούμε την επιχείρησή σας και μπορούμε να σας προσφέρουμε υποστήριξη και ευελιξία όπως κανείς άλλος.

Ευκολία

Είμαστε προσιτοί στις συναλλαγές μας. Δραστηριοποιούμαστε γρήγορα. Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες μέσω του τοπικού σας αντιπροσώπου.

Δεύτερη πηγή

Μια χρηματοοικονομική λύση Volvo μπορεί να αποτελέσει μια δεύτερη πηγή για τις χρηματοδοτικές σας ανάγκες. Έτσι μπορείτε να διατηρήσετε την πιστωτική γραμμή που έχετε με την τράπεζά σας.

Χρηματοδότηση Χρηματοοικονομικά προϊόντα Υπηρεσίες Volvo Trucks

Οικονομικά

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας ή την ηλικία του στόλου σας, οι ειδικοί μας στα χρηματοοικονομικά μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε μια αξιόπιστη λύση.

Διαβάστε περισσότερα για τη χρηματοδότηση
Ασφάλιση Χρηματοοικονομικά προϊόντα Υπηρεσίες Volvo Trucks

Ασφάλιση

Το φορτηγό και η επιχείρησή σας αξίζουν την καλύτερη δυνατή προστασία. Αποκτήστε συμβουλές από ειδικούς και μια σειρά από εξαιρετικά ασφαλιστικά προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα για την Ασφάλιση

Η Volvo Financial Services δεν παρέχει φορολογικές ή λογιστικές συμβουλές. Οι πελάτες θα πρέπει να συμβουλεύονται τον φοροτεχνικό ή τον λογιστή τους για την κάθε επιμέρους περίπτωση.

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.

Αναζήτηση του πλησιέστερου συνεργάτη σας