Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων

Πηγαίνουμε οπουδήποτε είναι απαραίτητο

ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΥΛΕΙΑΣ

Στερεές θέσεις, ελάχιστη απόσταση, κακές οδικές επιφάνειες και προκλητικές κλίσεις - το έχετε δει όλα. Η μεταφορά ξυλείας, ροκανιδίων και προϊόντων δασοκομίας απαιτεί δεξιότητες και ακρίβεια από εσάς και τον εξοπλισμό σας. Σας προσφέρουμε λύσεις που σας βοηθούν να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και. Λύσεις που είναι κατασκευασμένες για σκληρή χρήση και ποτέ δεν σας αφήνουν εκτεθειμένους.

Volvo FH16

Εξαιρετική άνεση και τεράστια δύναμη

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 550–750 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για βαριές μεταφορικές εργασίες και μεγάλες αποστάσεις. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με προσωπικές ρυθμίσεις και υποστήριξη ευστάθειας. I-Shift με αργές ταχύτητες. Πολλαπλές ταχύτητες όπισθεν. Τεμπέλης για συζυγή άξονα. Προφυλακτήρας βαρέως τύπου.

Volvo FH

Εξαιρετική άνεση και αποδοτικότητα

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 420–540 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για μεγάλες αποστάσεις.

Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με προσωπικές ρυθμίσεις και υποστήριξη ευστάθειας. I-Shift με αργές ταχύτητες. Πολλαπλές ταχύτητες όπισθεν. Τεμπέλης για συζυγή άξονα. Προφυλακτήρας βαρέως τύπου.

Volvo FMX

Φτιαγμένο για δύσβατα εδάφη

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 330–540 ίπποι.

Ασφαλείς και άνετες καμπίνες σε έξι μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για υψηλή δυναμικότητα σε απαιτητικές συνθήκες. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, HVO, Βιοντίζελ.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

I-Shift με έξτρα υπεραργές ταχύτητες. Τεμπέλης για συζυγή άξονα

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

Έως και 750 ίππων - εύκολα ελεγχόμενο
Με ένα Volvo θα έχετε τη δύναμη που χρειάζεστε στις άκρες των δαχτύλων σας. Πίσω από το τιμόνι του Volvo FH16: είναι μέχρι 750 ίππους και ροπής 3550 Nm. Η ισχύς είναι παρούσα όταν τη χρειάζεστε και καθιστά το Volvo FH16 εύκολο στην οδήγηση.

I-Shift με υπεραργές ταχύτητες
Αποκτήστε εξαιρετική εκκίνηση ακόμη κι όταν είστε πλήρως φορτωμένος – και εξασφαλίστε πλήρη έλεγχο της ισχύος σας σε πραγματικά χαμηλές ταχύτητες. Με το I-Shift με υπεραργές ταχύτητες, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς ούτε στην οικονομία καυσίμου ούτε στη δυνατότητα εκκίνησης.

Κινηθείτε με ασφάλεια στις κατηφόρες με το Ενισχυμένο φρένο
Φορτηγό και ρυμουλκούμενο σε κατηφόρα με πλήρες φορτίο. Το ενισχυμένο φρένο ενεργοποιεί τα φρένα των τροχών του ρυμουλκούμενου ώστε να ευθυγραμμίσει τον συνδυασμό οχήματος και να αποφευχθεί η δίπλωση.

Έλεγχος πρόσφυσης
Το περιβάλλον επικοινωνίας με τον οδηγό σας προσφέρει λεπτομερή έλεγχο του φορτίου του κάθε άξονα, της λειτουργίας συμπίεσης διάταξης αξόνων και όλων των διαφορικών σας. Απλά στρέψτε προς τα δεξιά το χειριστήριο ελέγχου πρόσφυσης για να έχετε καλύτερη πρόσφυση.

Βελτιστοποιήστε με το I-See
Το I-See χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τη μορφολογία του εδάφους για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και των αλλαγών ταχυτήτων στις διαδρομές σας για οικονομία καυσίμου.

Προφυλακτήρας βαρέως τύπου
Το γεροδεμένο εμπρόσθιο μέρος με τον προφυλακτήρα βαρέως τύπου και την προστατευτική ποδιά προφυλάσσει ζωτικά εξαρτήματα και καθιστά το φορτηγό σας κατάλληλο για σκληρή χρήση.

Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει 
Αναζητείτε τέλεια σταθερότητα και έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες, σε συνδυασμό με λιγότερη καταπόνηση των ώμων σας; Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο Volvo Dynamic Steering.

Εξωτερικό τιμόνι
Το Volvo Dynamic Steering προσφέρει τη δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο του τιμονιού. Για να μπορείτε να οδηγήσετε το φορτηγό σας και μακριά από το κάθισμα του οδηγού.

Άνετες καμπίνες
Όλες οι καμπίνες μας διατηρούν υψηλά επίπεδα άνεσης , χαμηλά επίπεδα θορύβου και προσφέρουν άφθονο χώρο. Για εσάς και τα πράγματά σας.

Η ευελιξία
Έχουμε καταστήσει ευκολότερη την οδήγηση συρμών μεγάλου μήκους με πολλούς άξονες. Οι πίσω και εμπρός άξονες διαφορικού έχουν μεγάλες γωνίες στροφής των τροχών. Και ο αναρτώμενος πίσω άξονας του διαφορικού καθιστά τη στρέψη ενός συζυγούς άξονα παρόμοια με ενός οχήματος με απλό άξονα.

Η ορατότητα
Μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και καλοσχεδιασμένοι καθρέπτες συντελούν σε άριστη ορατότητα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε έως και οκτώ κάμερες, με τις εικόνες των καμερών να εμφανίζονται στην πλευρική οθόνη. Θα έχετε τον έλεγχο.

Κίνηση εμπρός όταν τη χρειάζεστε
Ο αυτόματος έλεγχος πρόσφυσης εμπλέκει τον κινητήριο εμπρός άξονα όταν τον χρειάζεστε. Και τον αποσυμπλέκει όταν δεν τον χρειάζεστε.

Χώρος για γερανό
Επιλέξτε μία από τις χαμηλές μας καμπίνες με κρεβάτι και δημιουργήστε χώρο για γερανό στην οροφή.

Προστατεύστε το χρόνο διαθεσιμότητας σας με Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Το φορτηγό σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Αν τα διανυόμενα χιλιόμετρά σας διαφοροποιούνται, επιλέξτε το Flexi-Gold Contract που προσφέρει την ίδια κάλυψη αλλά με αμοιβή προσαρμοσμένη στο ρυθμό της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικός πελάτης

Πρέπει να παρακολουθούμε συνεχώς την οικονομία καυσίμου και να βελτιστοποιούμε την κατανάλωση καυσίμου, διότι πάντα κινούμαστε με πλήρες φορτίο.

Το εργαλείο της δουλειάς σάς περιμένει

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη δραστηριότητά σας στη δασοκομία και τις μεταφορές ξυλείας.