Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων

Διασφάλιση των οδών διεθνούς διακίνησης προϊόντων

Μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων

Η παραλαβή και η παράδοση εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνια και άλλα σημεία μεταφόρτωσης, προϋποθέτουν ότι είστε έτοιμοι να γίνετε ο επόμενος συνδετήριος κρίκος στην αλυσίδα διεθνούς διακίνησης προϊόντων. Και θα χρειαστείτε τα σωστά εργαλεία για να εργαστείτε αποτελεσματικά σε κάθε βήμα. Σας προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν τους ελιγμούς, καμπίνες με άριστη ορατότητα και άνεση και συστήματα μετάδοσης κίνησης που σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κάθε σταγόνα καυσίμου. 

Volvo FM

Ευρύχωρες, με εύκολη είσοδο καμπίνες

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 330–500 ίπποι.

Ασφαλείς και άνετες καμπίνες σε έξι μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για χαμηλό βάρος πλαισίου και αποδοτικότητα. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

I-Shift. Το ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo (Volvo Dynamic Steering). Ορατότητα. Ευέλικτο πλαίσιο.

Volvo FH

Εξαιρετική άνεση

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 420–540 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για μεγάλες αποστάσεις. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

Βασικά χαρακτηριστικά

I-Shift. Το ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo (Volvo Dynamic Steering). Ευέλικτο πλαίσιο.

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

Η ορατότητα
Εξαιρετική ορατότητα με τις μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και τους καλοσχεδιασμένους καθρέπτες. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και οκτώ κάμερες, με μία από αυτές να είναι η γωνιακή κάμερα συνοδηγού, τοποθετημένη στον εξωτερικό καθρέπτη του συνοδηγού.

Dynafleet καύσιμα και περιβάλλον 
 Η υπηρεσία Διαχείρισης στόλου διευκολύνει την παρακολούθηση της απόδοσης των φορτηγών σας και της αποδοτικότητας των οδηγών σας. Η υπηρεσία σας βοηθά να εντοπίσετε πιθανή εξοικονόμηση η οποία μπορεί να ενισχύσει το κέρδος σας και να μειώσει το ίχνος της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης σας.

I-Shift διπλού συμπλέκτη 
Το I-Shift διπλού συμπλέκτη προσφέρει πραγματικά ομαλή και δυναμική επιτάχυνση. Αλλάζει ταχύτητες σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Άνετες καμπίνες 
Όλες οι καμπίνες μας διατηρούν υψηλά επίπεδα άνεσης , χαμηλά επίπεδα θορύβου και προσφέρουν άφθονο χώρο. Για εσάς και τα πράγματά σας.

Κλιματιστικό στάθμευσης
Το διάλειμμα ή αναμονή σε σταθμούς γίνονται καλύτερα όταν υπάρχει η κατάλληλη θερμοκρασία καμπίνας. Το Κλιματιστικό στάθμευσης είναι ενσωματωμένο και τροφοδοτείται ηλεκτρικά. Και διατηρεί την καμπίνα σας δροσερή, χωρίς να λειτουργεί ο κινητήρας σας στο ρελαντί.

Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει
Αναζητείτε τέλεια σταθερότητα και έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες, σε συνδυασμό με λιγότερη καταπόνηση των ώμων σας; Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο Volvo Dynamic Steering.

Η δύναμη του αερίου
Τα φορτηγά μας με κινητήρα αερίου κινούνται με LNG (υγροποιημένο φυσικό αέριο) που μειώνει άμεσα το αποτύπωμά σας σε CO2 χωρίς συμβιβασμούς στην παραγωγικότητα. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα μείωσης του κόστους των καυσίμων σας.

Χρηματοδότηση και ασφάλιση
Τα χρηματοδοτικά μας προγράμματα σας βοηθούν να προχωρήσετε στην επένδυσή σας.

Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Το φορτηγό σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Αν τα διανυόμενα χιλιόμετρά σας διαφοροποιούνται, επιλέξτε το Flexi-Gold Contract που προσφέρει την ίδια κάλυψη αλλά με αμοιβή προσαρμοσμένη στο ρυθμό της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικός πελάτης

Έχουμε αναπτύξει το όνομά μας στην αγορά μέσω των φορτηγών Volvo που διαθέτουμε. Είναι αξιόπιστα και αυτό είναι σημαντικό για την προσέλκυση μεταφορικών εργασιών.

Είστε έτοιμοι να πιάσετε δουλειά;

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για μεταφορές εμπορευματοκιβωτίων.