Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων

Επωφεληθείτε στο έπακρο από κάθε ταξίδι

Μεταφορές χημικών και πετρελαιοειδών

Είστε ο εμπειρογνώμονας - όλοι βασίζονται στις αποφάσεις και τις ικανότητές σας. Και ως έμπειρος οδηγός, γνωρίζετε ότι ο σωστός εξοπλισμός σάς βοηθά να διαχειρίζεστε τους κινδύνους και να διατηρείτε την παραγωγικότητά σας. Προσφέρουμε μεταφορικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις σας. Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε ελαφριά και γρήγορα φορτηγά, χωρίς συμβιβασμούς στην ασφάλεια ή στην αξιοπιστία.

Volvo FM

Ευρύχωρες, με εύκολη είσοδο καμπίνες

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 330–500 ίπποι.

Ασφαλείς και άνετες καμπίνες σε έξι μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για χαμηλό βάρος πλαισίου και αποδοτικότητα. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας – ESC. Ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με προσωπικές ρυθμίσεις και υποστήριξη ευστάθειας. Προειδοποίηση σύγκρουσης με φρένο κινδύνου. Ελαφρά εξαρτήματα πλαισίου.

Volvo FH

Εξαιρετική άνεση

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 420–540 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για να διανύει μεγάλες αποστάσεις με υψηλές ταχύτητες. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας – ESC. Ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με προσωπικές ρυθμίσεις και υποστήριξη ευστάθειας. Προειδοποίηση σύγκρουσης με φρένο κινδύνου. Ελαφρά εξαρτήματα πλαισίου.

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

Ελαφριά πλαίσια για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο 
Μπορούμε να κατασκευάσουμε φορτηγά για μεταφορές χημικών, πετρελαιοειδών και χύδην φορτίων με πολύ χαμηλό βάρος πλαισίου. Και όλα αυτά καταλήγουν σε αυξημένη ικανότητα φόρτωσης.

Dynafleet
Οι υπηρεσίες Dynafleet διευκολύνουν την παρακολούθηση της απόδοσης των φορτηγών καθώς και της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των οδηγών. Δημιουργήστε εκθέσεις σε μια ευρεία γκάμα παραμέτρων σε δευτερόλεπτα, και ανακαλύψτε γιατί ένας οδηγός καταναλώνει περισσότερα καύσιμα από κάποιον άλλο. Αυτή η γρήγορη και ακριβής υπηρεσία σάς βοηθά να εντοπίσετε πιθανές βελτιώσεις στο κόστος των καυσίμων, στο περιβαλλοντικό ίχνος και στην ασφάλεια.

I-Shift διπλού συμπλέκτη 
Το I-Shift διπλού συμπλέκτη προσφέρει πραγματικά ομαλή και δυναμική επιτάχυνση. Ιδανικό αν μεταφέρετε υγρά φορτία. 

Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει 
Αναζητείτε τέλεια σταθερότητα και έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες, σε συνδυασμό με λιγότερη καταπόνηση των ώμων σας; Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο Volvo Dynamic Steering. 

Οδική συμπεριφορά και υποστήριξη
Τα φορτηγά μας προσφέρουν πάντοτε εξαιρετική οδική συμπεριφορά και έλεγχο πίσω από το τιμόνι. Και πάντα σας καλύπτει η καλύτερη υποστήριξη στην αγορά. Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας βοηθά στη δίχως ολίσθηση διατήρηση της πορείας. Το ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας ανιχνεύει και διορθώνει την ανεπιθύμητη μετακίνηση σε άλλη λωρίδα. Και η προειδοποίηση σύγκρουσης με φρένα κινδύνου φροντίζει να επέμβει σε περίπτωση που βρεθείτε υπερβολικά κοντά στο προπορευόμενο όχημα. Ας αναφέρουμε απλώς μερικά παραδείγματα. Υπάρχουν κι άλλα, μιλήστε με τον αντιπρόσωπό σας.

Η ορατότητα
Οι καμπίνες μας προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα με τις μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και τους καλοσχεδιασμένους καθρέπτες. Μπορείτε να προσθέσετε μέχρι και οκτώ κάμερες, με μία από αυτές να είναι η γωνιακή κάμερα συνοδηγού, τοποθετημένη στον εξωτερικό καθρέπτη του συνοδηγού.

Βελτιστοποιήστε με το I-See
Το I-See χρησιμοποιεί δεδομένα σχετικά με τη μορφολογία του εδάφους για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας και των αλλαγών ταχυτήτων στις διαδρομές σας για οικονομία καυσίμου.

Φορτηγά με κινητήρα αερίου 
Τα φορτηγά μας με κινητήρα αερίου κινούνται με LNG (υγροποιημένο φυσικό αέριο) που μειώνει άμεσα το αποτύπωμά σας σε CO2 διατηρώντας ταυτόχρονα την απόδοση και την παραγωγικότητά σας.

Κινηθείτε με ασφάλεια στις κατηφόρες με το Ενισχυμένο φρένο
Φορτηγό και ρυμουλκούμενο σε κατηφόρα με πλήρες φορτίο. Το ενισχυμένο φρένο ενεργοποιεί τα φρένα των τροχών του ρυμουλκούμενου ώστε να ευθυγραμμίσει τον συνδυασμό οχήματος και να αποφευχθεί η δίπλωση.

Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo 
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Το φορτηγό σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Αν τα διανυόμενα χιλιόμετρά σας διαφοροποιούνται, επιλέξτε το Flexi-Gold Contract που προσφέρει την ίδια κάλυψη αλλά με αμοιβή προσαρμοσμένη στο ρυθμό της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικός πελάτης

Επειδή χρησιμοποιούμε τα φορτηγά εντατικά - μερικές φορές μέχρι και 7.500 ώρες το χρόνο - το πολύ χαμηλό βάρος άφορτου οχήματος είναι πολύ σημαντικό.

Βρείτε τη λύση που σας ταιριάζει περισσότερο

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη δραστηριότητά σας στις μεταφορές χημικών και πετρελαιοειδών.