Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων

Δημιουργούμε τον κόσμο του αύριο. Σήμερα

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Οι πόλεις μεγαλώνουν. Εσείς και τα φορτηγά σας κάνετε την ανάπτυξη πραγματικότητα και όλοι εξαρτώνται από τις παραδόσεις σας. Παρέχουμε λύσεις που σας βοηθούν να μεταφέρετε περισσότερο φορτίο, να αντιμετωπίζετε απαιτητικότερο έδαφος, να μειώνετε τους χρόνους κύκλου λειτουργίας, να αυξάνετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας και να μειώνεται η καταπόνηση των ώμων των οδηγών σας και η κατανάλωση καυσίμων. 

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

Το στιβαρό εμπρόσθιο μέρος
Σχεδιασμένο για χρήση και στο απαιτητικότερο έδαφος.

I-Shift με υπεραργές ταχύτητες
Εξαιρετική εκκίνηση ακόμη κι όταν είστε πλήρως φορτωμένος – και πλήρης έλεγχος της ισχύος σε πραγματικά χαμηλές ταχύτητες.

Ισχύς για κάθε ανάγκη
Με ένα φορτηγό Volvo, θα έχετε όση ισχύ χρειάζεστε στα χέρια σας. Συστήματα μετάδοσης κίνησης για Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FM, Volvo FE ή Volvo FL.

Ελέγξτε την πρόσφυση σας
Μην κολλάτε - ο πίνακας ελέγχου πρόσφυσης είναι εύκολος στη χρήση. Απλώς γυρίστε το χειριστήριο προς τα δεξιά για να ενεργοποιήσετε τα μπλοκέ διαφορικού, τον εμπρόσθιο άξονα κίνησης και άλλες υποβοηθήσεις πρόσφυσης.

Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει
Τέλεια σταθερότητα και έλεγχος σε όλες τις ταχύτητες και λιγότερη καταπόνηση στους ώμους σας.

Εξωτερικό τιμόνι
Οδηγήστε το φορτηγό σας ευρισκόμενοι έξω από την καμπίνα.

Αναρτώμενος πίσω άξονας του διαφορικού
Τέλειο εάν οδηγείτε με βαρύ φορτίο προς τη μία κατεύθυνση και με άφορτο όχημα προς την άλλη.

Περισσότερο φορτίο στο δρόμο
Τα πλαίσιά μας κυκλοφορούν με ποικίλα εξαρτήματα και αναρτήσεις ώστε να προσαρμόζονται στις διάφορες ανάγκες. Με την ανάρτηση αέρα μας, μπορείτε να συνδυάσετε την εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης με την τέλεια ευελιξία και άνετη οδήγηση. Οι εμπρόσθιοι άξονες με ανάρτηση αέρα σηκώνουν έως και 10 τόνους ο καθένας. Μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητά σας, να βελτιώσει το περιβάλλον εργασίας σας και να προφυλάξει εξαρτήματα του φορτηγού σας μέσω λιγότερων κραδασμών.

Άνετες καμπίνες
Όλες οι καμπίνες μας διατηρούν υψηλά επίπεδα άνεσης , χαμηλά επίπεδα θορύβου και προσφέρουν άφθονο χώρο. Πάντα για την ασφάλειά σας. Εσωτερικό καμπίνας για  Volvo FMXVolvo FHVolvo FMVolvo FE ή Volvo FL.

Η ορατότητα
Εξαιρετική ορατότητα με τις μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και τους καλοσχεδιασμένους καθρέπτες. Προσθέστε μέχρι και οκτώ κάμερες για ακόμα περισσότερες απόψεις.

Ευέλικτη φιλοσοφία σχεδίασης του πλαισίου
Η σχεδίαση πλαισίου της Volvo Trucks σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλαίσια και εγκαταστάσεις αξόνων όπως ακριβώς τα θέλετε απευθείας από το εργοστάσιο. Ο αντιπρόσωπος θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το φορτηγό σας.

Εύκολη κατασκευή αμαξώματος
Καθιστούμε εύκολο στους υπερκατασκευαστές να προσαρμόσουν το φορτηγό σας στη δραστηριότητά σας. Οι οδηγίες για υπερκατασκευαστές της Volvo προσφέρουν σαφή καθοδήγηση.

Προστατεύστε το χρόνο διαθεσιμότητας σας με Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές.

Ενδεικτικός πελάτης

Το όχημα έχει πολύ σταθερή αίσθηση, ακόμα και με βαριά φορτία. Το κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift είναι πολύ ακριβές. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό φορτηγό.

Δημιουργήστε το μέλλον σας

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη δραστηριότητά σας στις εργοταξιακές μεταφορές.