Trucks

Καλώς ορίσατε στο σπίτι σας

Volvo Connect 

Απλούστευση των καθημερινών δραστηριοτήτων σας
 

Είτε οδηγείτε το δικό σας φορτηγό ή είστε προϊστάμενος στόλου φορτηγών, τώρα μπορείτε να συνδέσετε κρίσιμες πτυχές της επιχείρησής σας με εντελώς νέους τρόπους. Σε ένα σημείο, με μία είσοδο και μία προβολή. Το Volvo Connect είναι η διεπαφή των ψηφιακών υπηρεσιών σας. Φανταστείτε την ως το ψηφιακό σας σπίτι για μια πιο επικερδή μεταφορική δραστηριότητα.

Ο χρόνος διαθεσιμότητάς σας

Αποκτήστε τον έλεγχο και τη σιγουριά που προέρχεται από τη γνώση ότι τα φορτηγά σας είναι σε καλή κατάσταση και διαθέσιμα για μεταφορικό έργο. Το Volvo Connect σάς παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών που ενισχύουν το χρόνο διαθεσιμότητάς σας. Για παράδειγμα: Αποκτάτε μια επισκόπηση της κατάστασης όλων των μεταφορικών μέσων σας, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων προειδοποίησης και επαγρύπνησης. Δείτε όλες τις επισκέψεις για service που έχετε προγραμματίσει και κλείσει. Αναφέρετε εύκολα ζητήματα που σχετίζονται με μεταφορικά μέσα. Και πολλά ακόμα.

Η παραγωγικότητά σας

Αποκτήστε τις πληροφορίες που σας εμψυχώνουν και φροντίζουν η δραστηριότητά σας να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Το Volvo Connect περιλαμβάνει υπηρεσίες διαχείρισης στόλου όπως το Dynafleet Τοποθέτηση+, το οποίο σας παρέχει μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο της θέσης και της κατάστασης κάθε φορτηγού - καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση των φορτηγών σας και των μεταφορικών μέσων σας.

Η απόδοσή σας

Δείτε την συνολική εικόνα με λεπτομέρειες για να είναι η δραστηριότητά σας πιο συντονισμένη, πιο απρόσκοπτη και παραγωγική. Το Volvo Connect σάς παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες ενίσχυσης της απόδοσης όπως το Dynafleet καύσιμα και περιβάλλον, το οποίο διευκολύνει την παρακολούθηση της κατανάλωσης καυσίμου με την πάροδο του χρόνου - και καθοδηγεί τους οδηγούς στη βελτίωση των δεξιοτήτων εξοικονόμησης καυσίμου τους.

Όλα όσα έχουν σημασία σε μια προβολή
 

Τα φορτηγά σας, οι δραστηριότητές σας, ακόμα και οι γνώσεις σας – όλα σε μια ψηφιακή διεπαφή. Συνενώνοντας την επιχείρηση σας, το Volvo Connect σας προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου, σας απαλλάσσει από σκοτούρες και σας παρέχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πληροφοριών που έχουν σημασία. Σας βοηθά να προετοιμάζεστε, να προγραμματίζετε και να βελτιώνεστε διαρκώς. Με τον τρόπο αυτό θα εκτοξεύσετε τη διαθεσιμότητα, την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητά σας.

Υποστήριξη του συνόλου της δραστηριότητάς σας
 

Το Volvo Connect έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει τις δυνατότητές σας. Σας δίνει πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες στον κλάδο, όταν, όπου και όπως τις χρειάζεστε. Τόσο απλό είναι.
 

Η περιήγηση είναι εύκολη στο απλό και διαισθητικό περιβάλλον χρήσης. Μόλις συνδεθείτε, θα λάβετε μια επισκόπηση των πληροφοριών και υπηρεσιών που είναι σημαντικότερες για εσάς. Και μπορείτε να δείτε λεπτομερέστερες πληροφορίες με ένα ή δύο κλικ. Ευέλικτο και προσαρμόσιμο, το Volvo Connect μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Τα πάντα εναπόκεινται σε εσάς.

Αυτό είναι το Volvo Connect

Διαδικτυακή πύλη πελατών

Σκεφτείτε το Volvo Connect ως ένα κέντρο ελέγχου για τον οργανισμό σας. Η Πύλη Πελατών είναι ο χώρος εργασίας όπου μπορείτε να γνωρίσετε όλες τις δυνατότητες των υπηρεσιών σας. Οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση ανάλογα με τα δικαιώματά τους, επομένως όλοι, από ιδιοκτήτες φορτηγών, οδηγούς, διακινητές και διαχειριστές, μπορούν να επωφεληθούν από το σύστημα. Ένας εξατομικευμένος πίνακας ελέγχου παρέχει μια επισκόπηση των πληροφοριών και των υπηρεσιών που αφορούν περισσότερο στο κάθε άτομο. Κάνοντας την κάθε ημέρα ευκολότερη, εξυπνότερη και πιο απροβλημάτιστη για όλους.

Εφαρμογή Volvo Connect

Η δύναμη του Volvo Connect είναι στο χέρι σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ανάλυσης, πληροφορίες μεταφορικών μέσων και χρόνους οδηγών. Διαχειριστείτε πολλαπλούς στόλους και στείλτε άμεσα μηνύματα, τα πάντα από έναν διαισθητικό και εύχρηστο πίνακα εργαλείων.

Αγορά

Με ευχερή πρόσβαση μέσω της λειτουργίας Marketplace (Αγορά), το Digital Services Store παρουσιάζει ψηφιακές υπηρεσίες τόσο από τη Volvo Trucks όσο και από επιλεγμένους συνεργάτες. Με την πάροδο του χρόνου θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε παραγγελίες και να ενεργοποιείτε υπηρεσίες από μια διαρκώς διευρυνόμενη γκάμα, από το ίδιο σημείο.

Διαδικτυακή Πύλη για προγραμματιστές

Η Διαδικτυακή πύλη για προγραμματιστές βοηθά να διασφαλιστεί ότι το Volvo Connect θα συνεχίσει να βελτιώνεται στην εξέλιξή του. Με την ένταξη και την προσφορά νέων και καινοτόμων υπηρεσιών που έχουν αναπτυχθεί από επιλεγμένους, εξειδικευμένους συνεργάτες και άλλους παρόχους.

Βρισκόμαστε εδώ για εσάς

Ο καλύτερος τρόπος να μάθετε τι είναι το Volvo Connect είναι να το βιώσετε οι ίδιοι. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπό σας.