Trucks

Βάλετε στόχους για το μέλλον σας

ΟΛΑ ΜΕΤΡΟΥΝ

Τι θέλετε από την εργασία σας ως τεχνικός; Χωρίς καν να σας γνωρίζουμε, αντιλαμβανόμαστε ότι θα εκτιμήσετε την εργασία σας με τεχνολογία αιχμής που σας βοηθά να προοδεύσετε. Ότι θα σας αρέσει που θα αντιπροσωπεύετε ένα εμπορικό όνομα του οποίου οι πρωτοπόρες καινοτομίες σας κάνουν υπερήφανους. Και ότι θα περιμένετε να σας δοθεί η ευκαιρία να οικοδομήσετε της καριέρα σας. Για να μην αναφέρουμε την ευκαιρία να ανήκετε σε μια ομάδα σπουδαίων συναδέλφων. Εάν σας αρέσει η εταιρεία μας και πιστεύετε ότι όλα αυτά έχουν σημασία, τότε η Volvo Trucks σας ταιριάζει. Κάντε αίτηση τώρα για θέση εργασίας τεχνικού, για να βεβαιωθείτε ότι θα βάλετε στόχους για το μέλλον σας. 

Γνωρίστε τον Reza από τη Σουηδία

Είναι ένας αληθινός πρωτοπόρος με μια ξεκάθαρη φιλοδοξία ζωής: να προοδεύσει μέσω της μάθησης. Αναζητώντας τα περιβάλλοντα και την εταιρεία στην οποία μπορεί να αναπτυχθεί. Αξιοποιώντας στο έπακρο το πάθος του.

Όνομα: Reza Ibrahimi
 

Ηλικία: 21
 

Οικογένεια: Μητέρα και αδέλφια
 

Τόπος διαμονής: Lund, Σουηδία
 

Εργάζεται ως: Τεχνικός στον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks στο Malmö της Σουηδίας
 

Χόμπι: Ποδόσφαιρο, ταξίδια
 

Επαγγελματικό πάθος: Τεχνολογία αιχμής, επίλυση προβλημάτων, ανάπτυξη

Γνωρίστε τον Daniel από τη Γερμανία

Είναι φανατικός της μηχανοκίνησης με πάθος για την ταχύτητα και τις επιδόσεις. Είναι όμως και οικογενειάρχης που αναλαμβάνει ευθύνες και κάνει σχέδια για το μέλλον.

Όνομα: Daniel Fröhlich
 

Ηλικία: 30
 

Οικογένεια: Σύζυγος και κόρη
 

Τόπος διαμονής: Bergheim, Γερμανία
 

Εργάζεται ως: Τεχνικός στον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks στο Frechen της Γερμανίας
 

Χόμπι: Μοτοσικλέτες, οικογενειακή ζωή
 

Επαγγελματικό πάθος: Τεχνολογία κινητήρων, βιωσιμότητα, ανάπτυξη

Γνωρίστε τον Richie από το Ηνωμένο Βασίλειο

Είναι κοινωνικός τύπος με πρόγραμμα. Κάνει συνειδητές επιλογές για την εξέλιξή του και είναι προετοιμασμένος να εργαστεί για να τις κάνει πραγματικότητα. Χωρίς όμως να χάνει την επικοινωνία του με τους παλιούς φίλους του.

Όνομα: Richie Barlow
 

Ηλικία: 24
 

Οικογένεια: Οι γονείς, η αδελφή του και η οικογένειά της
 

Τόπος κατοικίας: Σαουθάμπτον
 

Εργάζεται ως: Τεχνικός σε έναν από τους αντιπροσώπους της Volvo Trucks στο Λονδίνο
 

Χόμπι: Ποδηλασία, διασκέδαση με τους φίλους του
 

Επαγγελματικό πάθος: Οχήματα υψηλών επιδόσεων, ομαδική εργασία, ανάπτυξη

Γνωρίστε τον Ladislav από τη Σλοβακία

Είναι οικογενειάρχης με ξεκάθαρες προτεραιότητες. Η δόμηση μιας κατοικίας για την οικογένειά του και μια καριέρα που τον διατηρεί στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας. Πάντα προσπαθεί σκληρά προκειμένου να βελτιώνεται.

Όνομα: Ladislav Pliška
 

Ηλικία: 36
 

Οικογένεια: Σύζυγος, γιος και κόρη
 

Τόπος κατοικίας: Žiar nad Hronom
 

Εργάζεται ως: Τεχνικός στο Volvo Truck Center στο Zvolen της Σλοβακίας
 

Ασχολίες: Οικογενειακή ζωή, εργασία για το νέο σπίτι του
 

Επαγγελματικό πάθος: Τηλεματική, διαγνωστικά, ανάπτυξη

Καλώς ήρθατε στη Volvo Trucks. Εξερευνήστε όλα όσα έχουν σημασία

Γνωρίζουμε ότι παίρνετε σοβαρά την καριέρα σας και το ίδιο κι εμείς. Εξερευνήστε την προσφορά μας και προσπαθήστε για όσα είναι σημαντικά.

Ελάτε μαζί με τους κορυφαίους του κλάδου 

Η Volvo Trucks είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βαρέων φορτηγών του κόσμου και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη του κλάδου των μεταφορών εδώ και δεκαετίες, με τις πρωτοποριακές καινοτομίες μας. Μαζί με σας θα διευρύνουμε τα όρια ακόμα περισσότερο. 

 

Εργαστείτε σε φορτηγά κορυφαίας τεχνολογίας 

Τα φορτηγά της Volvo φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα και την απόδοσή τους. Ελάτε στην ομάδα μας και απόκτηση γνώσεις από πρώτο χέρι σχετικά με την τεχνολογία που θα κάνει τις μεταφορές του αύριο ασφαλέστερες, καθαρότερες και πιο αποδοτικές. 

 

Εργαστείτε σε ένα σύγχρονο συνεργείο 

Τα συνεργεία του δικτύου αντιπροσώπων της Volvo Trucks είναι σχεδιασμένα γύρω από τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτά. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε με τα τελευταία αναλυτικά στοιχεία, εργαλεία και εξοπλισμό. Η φιλοδοξία μας είναι να παρέχουμε το πλέον επαγγελματικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στον κλάδο. 

 

Δημιουργήστε μια αναπτυξιακή καριέρα 

Το μόνο σταθερό πράγμα στη Volvo Trucks είναι η ανάπτυξη. Όταν εργάζεστε για εμάς, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συνεχούς κατάρτισής μας. Ή μάλλον, περιμένουμε από εσάς να γίνετε μέρος του. Επειδή μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο αν το κάνετε εσείς. 

Κάντε μια δίκαιη συμφωνία 

Στη Volvo Trucks, πιστεύουμε στην επιβράβευση της ικανότητας και της αφοσίωσης. Γνωρίζουμε επίσης ότι οι ικανοποιημένοι υπάλληλοι αποδίδουν καλύτερα και γι 'αυτό προσφέρουμε ανταγωνιστικούς μισθούς καθώς και πλήρη πακέτα παροχών που εξασφαλίζουν και εμπλουτίζουν τη ζωή σας. 

 

Απολαύστε μια εξαιρετική ισορροπία εργασίας και ζωής 

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή σας πέρα από την εργασία. Έτσι, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σας προσφέρουμε συνθήκες εργασίας που σέβονται την οικογενειακή σας ζωή και υποστηρίζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η φιλοσοφία βιωσιμότητάς μας καλύπτει περισσότερα από τα οχήματά μας. 

 

Αναπτυχθείτε με προοδευτικές αξίες  

Θέλουμε να αναλάβετε ενεργό ρόλο στην εταιρεία μας, γι 'αυτό προσπαθούμε σκληρά να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει να συνεισφέρετε. Θέλουμε να ακούγεται η φωνή σας και οι ιδέες σας να έχουν σημασία. Στη Volvo Trucks, ο σεβασμός για όλους είναι δεδομένος. 

 

Γίνετε μέρος μιας εξαιρετικής ομάδας 

Στη Volvo Trucks, θα συνεργαστείτε με εκπληκτικούς ανθρώπους από κάθε είδους καταβολές. Μαζί θα χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες και τις εμπειρίες σας για να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας. Συνεισφέροντας από κοινού εμπνευσμένες προκλήσεις και μια φανταστική συναδελφικότητα. 

Αποδείξεις του Driving Progress

Η Volvo έδωσε στον κόσμο τη ζώνη ασφαλείας τριών σημείων, την καμπίνα ασφαλείας και το ακόμα και τώρα ασυναγώνιστο κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift. Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας μας αποτελούμε σταθερό μοχλό προόδου για τον κλάδο των μεταφορών.

Γεννημένο στη Σουηδία

Η Volvo Trucks προέρχεται από το βορρά, όπου το κλίμα είναι βαρύ και η επιβίωση απαιτεί αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά.

Μάθετε περισσότερα από εκείνους που ξέρουν


Οι δικοί μας συνεργάτες της Volvo Trucks ξέρουν τα πάντα για την εταιρεία μας και τις θεμελιώδεις αξίες μας. Θα ήταν καλή ιδέα να κουβεντιάσετε μαζί τους.