Trucks

Volvo Χρυσο συμβολαιο συντηρησης

Μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας: όλες οι επισκευές και η προληπτική συντήρηση

Απολαύστε τον πλήρη έλεγχο του κόστους, ιδιοκτησία χωρίς σκοτούρες και μέγιστο χρόνο διαθεσιμότητας με ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo. Περιλαμβάνει όλες τις επισκευές, τη συνήθη φθορά και την προληπτική συντήρηση, καθώς και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των κρίσιμων εξαρτημάτων του φορτηγού σας, όλο το 24ωρο. Αυτό μας επιτρέπει να προβλέψουμε πότε πρόκειται να συμβεί μια δυσλειτουργία και να λάβουμε άμεσα μέτρα για να την αποτρέψουμε.

10 βασικά οφέλη του Χρυσού συμβολαίου

 • Περιλαμβάνει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για την πρόβλεψη και την αποτροπή μη προγραμματισμένων ακινητοποιήσεων σε 24ωρη βάση
 • Περιλαμβάνει προληπτική συντήρηση προσαρμοσμένη στην πραγματική χρήση του φορτηγού σας
 • Μεγιστοποιεί τον χρόνο διαθεσιμότητάς σας
 • Διατηρεί το φορτηγό σε άριστη κατάσταση
 • Παρέχει απόλυτο έλεγχο του κόστους
 • Περιορίζει τη γραφειοκρατία
 • Αυξάνει την εναπομένουσα αξία
 • Μειώνει το συνολικό κόστος κτήσης
 • Εξασφαλίζει απροβλημάτιστη κατοχή
 • Διασφαλίζει ότι το σέρβις εκτελείται από πιστοποιημένους τεχνικούς της Volvo χρησιμοποιώντας Γνήσια ανταλλακτικά Volvo

Τι είναι η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο;
 

Σήμερα, κάθε φορτηγό Volvo είναι εξοπλισμένο με ένα από τα πιο προηγμένα τηλεματικά και διαγνωστικά συστήματα του κλάδου. Αυτό, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας, επιτρέπει στη Volvo Trucks να παρακολουθεί εξ αποστάσεως και να αναλύει κρίσιμα δεδομένα εξαρτημάτων σε πραγματικό χρόνο και να προβλέπει ποια δυσλειτουργία πρόκειται να εμφανιστεί. Τα δεδομένα διαβιβάζονται στο λεγόμενο Διεθνές κέντρο χρόνου διαθεσιμότητας της Volvo Trucks όπου γίνεται η επεξεργασία και η ανάλυσή τους. Εάν καταγραφεί κάποια προειδοποίηση, γνωστοποιείται στον τοπικό αντιπρόσωπο ή μέσω ενός εθνικού κέντρου χρόνου διαθεσιμότητας, ώστε να μπορέσουν να λάβουν προληπτικά μέτρα πριν συμβεί κάποια ακινητοποίηση. Επί του παρόντος, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο περιλαμβάνεται στο Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές. 

Χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία; Το Flexi-Gold σας καλύπτει.
 

Η Έκδοση Flexi Χρυσού Συμβολαίου συντήρησης Volvo έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί το ρυθμό της επιχείρησής σας. Προσφέρει την ίδια κάλυψη με το Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo αλλά το μοντέλο πληρωμής με βάση τη χρήση, σάς δίνει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσετε το κόστος σας με τα έσοδά σας, επειδή κάθε τιμολόγιο βασίζεται στα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύσατε. Επιπλέον, προσφέρει περιθώριο ευελιξίας +/- 20% για τα εκτιμώμενα ετήσια χιλιόμετρα. Και θα είστε σίγουροι ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αναθεώρηση των χιλιομέτρων στο τέλος του έτους. 

Προαιρετικές υπηρεσίες χρόνου διαθεσιμότητας
 

Επεκτείνετε την κάλυψή σας με εξειδικευμένη βοήθεια, όποτε και όπου τη χρειάζεστε.

Υπηρεσία ρυμούλκησης Volvo

Εάν σημειωθεί κάποια απρογραμμάτιστη στάση, υπάρχει βοήθεια διαθέσιμη όλο το 24ωρο, σε όλη την Ευρώπη. Ο οδηγός μπορεί απλώς να καλέσει ή να πατήσει το κουμπί VAS στην καμπίνα για να συνδεθεί άμεσα με έναν εκπρόσωπο που μιλά την ίδια γλώσσα. Με την υποστήριξη του τεράστιου δικτύου συνεργατών οδικής βοήθειας και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μας, θα επαναφέρουμε το φορτηγό στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Volvo Towing Assistance Extended

Για ακόμα περισσότερη ηρεμία, η υπηρεσία Volvo Towing Assistance Extended σάς προσφέρει την πρόσθετη προστασία της εκκίνησης με εξωτερική πηγή ρεύματος, της παράδοσης καυσίμου, της επίβλεψης οχήματος και φορτίου, καθώς και της εκφόρτωσης και επαναφόρτωσης του φορτίου – συν μεταφορά, διαμονή σε ξενοδοχείο και ακόμη και επαναπατρισμό για τον οδηγό.

4ωρη δέσμευση

Εάν αντιμετωπίσετε μια απρογραμμάτιστη στάση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψετε γρήγορα στο δρόμο. Από τη στιγμή που καταγράφετε τη στάση με το Volvo Action Service, ο χρόνος αρχίζει να μετρά. Εάν διαρκέσει περισσότερο από 4 ώρες, θα σας προσφέρουμε χρηματική αποζημίωση. Η δέσμευση των 4 ωρών είναι μια επιλογή στο Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo.

Συμβόλαια συντήρησης Volvo: οι λεπτομέρειες

Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
Χρυσό
Μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας: όλες οι επισκευές και η προληπτική συντήρηση
  Υπηρεσίες Χρόνου Διαθεσιμότητας (προαιρετικό)
  Συνδεδεμένος προγραμματισμός service
  Συντήρηση και έλεγχοι
  Επισκευές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης
  Επισκευές εκτός του συστήματος μετάδοσης κίνησης
  Ανταλλακτικά λόγω φθοράς
  Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
Διαβάστε περισσότερα
Αργυρό
Επισκευές και συντήρηση του συστήματος μετάδοσης κίνησης για καλύτερο έλεγχο του κόστους
  Υπηρεσίες Χρόνου Διαθεσιμότητας (προαιρετικό)
  Συνδεδεμένος προγραμματισμός service
  Συντήρηση και έλεγχοι
  Επισκευές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης
Διαβάστε περισσότερα
Μπλε
Προληπτική συντήρηση και προγραμματισμός σέρβις που βασίζεται στην πραγματική χρήση του φορτηγού σας
  Υπηρεσίες Χρόνου Διαθεσιμότητας (προαιρετικό)
  Συνδεδεμένος προγραμματισμός service
  Συντήρηση και έλεγχοι
Διαβάστε περισσότερα
Φροντίδα χρόνου διαθεσιμότητας
Ένα πρόγραμμα σέρβις που βασίζεται στην πραγματική χρήση του φορτηγού σας
  Υπηρεσίες Χρόνου Διαθεσιμότητας (προαιρετικό)
  Συνδεδεμένος προγραμματισμός service
Διαβάστε περισσότερα

Ποιο ειναι το σωστο συμβολαιο για εσας;

Θα βρείτε τις απαντήσεις στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον ή τηλεφωνήστε του για να ρυθμίσει το δικό σας πρόγραμμα service.