Trucks

Volvo Χρυσο Συμβολαιο Συντηρησης για
ηλεκτρικα φορτηγα

Με το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης για ηλεκτρικά φορτηγά, μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση στα ηλεκτρικά με ηρεμία. Το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης για ηλεκτρικά φορτηγά καλύπτει ολόκληρο το όχημα και σας παρέχει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο τυχόν απρογραμμάτιστων ακινητοποιήσεων. Αυτό περιλαμβάνει προληπτική συντήρηση, επισκευές, αντικαταστάσεις μπαταριών* και με τα συστήματα παρακολούθησης που διαθέτουμε θα παρακολουθούμε την εύρυθμη λειτουργία των μπαταριών.


*Στη Volvo Trucks αναφερόμαστε σε αυτό ως ελάχιστη χρησιμοποιήσιμη ενέργεια (MUE). Αυτό διασφαλίζει να έχετε πάντα μια συμφωνημένη ελάχιστη χωρητικότητα μπαταρίας ανά φόρτιση, ανά όχημα και σύμφωνα με τις παραμέτρους των προδιαγραφών.

 

10 βασικά οφέλη του Χρυσό συμβολαίου συντήρησης για ηλεκτρικά οχήματα

  • Η πλήρης κάλυψη του φορτηγού το διατηρεί σε άψογη κατάσταση
  • Απροβλημάτιστη κατοχή
  • Προληπτική συντήρηση προσαρμοσμένη στην πραγματική χρήση του φορτηγού σας
  • Οποιαδήποτε πιθανή βλάβη μπορεί να προβλεφθεί με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο κρίσιμων συστημάτων χρόνου διαθεσιμότητας και να μετατραπεί σε προγραμματισμένη επίσκεψη σε συνεργείο
  • Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα εξασφαλίζει το σωστό service τη σωστή στιγμή
  • Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα χάρη στη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και σέρβις Volvo
  • Volvo Action Service On-Call
  • Αυξημένος χρόνος διαθεσιμότητας
  • Σταθερή μηνιαία χρέωση και βελτιωμένος έλεγχος κόστους
  • Το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης μπορεί να συμπληρωθεί με προαιρετικές υπηρεσίες όπως η υπηρεσία ρυμούλκησης και η δέσμευση 4 ωρών. Με τη δέσμευση 4 ωρών θα σας αποζημιώσουμε εάν μια απρογραμμάτιστη στάση διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες 

Γνήσια φροντίδα

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo και έχουν πρόσβαση σε όλο τον εξειδικευμένο εξοπλισμό, τα διαγνωστικά εργαλεία και τα συστήματα βάσης δεδομένων που απαιτούνται για να διαθέτει το φορτηγό σας κορυφαία απόδοση. Με ένα Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης για ηλεκτρικά φορτηγά μπορείτε να απολαύσετε τον πλήρη έλεγχο του κόστους και να έχετε την ηρεμία σας. Εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα διαδικαστικά ενώ εσείς απολαμβάνετε ένα αξιόπιστο και κορυφαίας απόδοσης φορτηγό με χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Προαιρετικές υπηρεσίες χρόνου διαθεσιμότητας

Επεκτείνετε την κάλυψή σας με εξειδικευμένη βοήθεια, όποτε και όπου τη χρειάζεστε.

Υπηρεσία ρυμούλκησης Volvo

Εάν σημειωθεί κάποια απρογραμμάτιστη στάση, υπάρχει βοήθεια διαθέσιμη όλο το 24ωρο, σε όλη την Ευρώπη. Ο οδηγός μπορεί απλώς να καλέσει ή να πατήσει το κουμπί VAS στην καμπίνα για να συνδεθεί άμεσα με έναν εκπρόσωπο που μιλά την ίδια γλώσσα. Με την υποστήριξη του τεράστιου δικτύου συνεργατών οδικής βοήθειας και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μας, θα επαναφέρουμε το φορτηγό στο δρόμο το συντομότερο δυνατό.

Volvo Towing Assistance Extended

Για ακόμα περισσότερη ηρεμία, η υπηρεσία Volvo Towing Assistance Extended σάς προσφέρει την πρόσθετη προστασία της εκκίνησης με εξωτερική πηγή ρεύματος, της παράδοσης καυσίμου, της επίβλεψης οχήματος και φορτίου, καθώς και της εκφόρτωσης και επαναφόρτωσης του φορτίου – συν μεταφορά, διαμονή σε ξενοδοχείο και ακόμη και επαναπατρισμό για τον οδηγό.

4ωρη δέσμευση

Εάν σας συμβεί κάποια απρογραμμάτιστη ακινητοποίηση, υποσχόμαστε να σας επαναφέρουμε στον δρόμο το συντομότερο δυνατόν. Από τη στιγμή που καταγράφετε τη στάση με το Volvo Action Service, ο χρόνος αρχίζει να μετρά. Εάν διαρκέσει περισσότερο από 4 ώρες, αρχίζουμε να σας αποζημιώνουμε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δανεικό φορτηγό (εάν υπάρχει διαθέσιμο) ή χρηματική αποζημίωση.

Χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία; Το Flexi-Gold σας καλύπτει.

Η Έκδοση Flexi Χρυσού Συμβολαίου συντήρησης Volvo έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί το ρυθμό της επιχείρησής σας. Προσφέρει την ίδια κάλυψη με το Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo αλλά το μοντέλο πληρωμής με βάση τη χρήση, σάς δίνει τη δυνατότητα να ευθυγραμμίσετε το κόστος σας με τα έσοδά σας, επειδή κάθε τιμολόγιο βασίζεται στα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύσατε. Επιπλέον, προσφέρει περιθώριο ευελιξίας +/- 20% για τα εκτιμώμενα ετήσια χιλιόμετρα. Και θα είστε σίγουροι ότι δεν θα πραγματοποιηθεί αναθεώρηση των χιλιομέτρων στο τέλος του έτους.

Ποιο είναι το σωστο συμβολαιο για εσας;

Θα βρείτε τις απαντήσεις στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον ή τηλεφωνήστε του για να ρυθμίσει το δικό σας πρόγραμμα service.