Trucks

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς υποστηρίζουμε αυτή την κατηγορία στο διαδραστικό φυλλάδιο κατηγορίας προϊόντων 

Εκεί που όλοι οι αριθμοί είναι τεράστιοι

Μεταφορές βαρέων εμπορευμάτων

Αναλαμβάνοντας πολύ βαριές αποστολές, πρέπει να πηγαίνετε πέρα το συνηθισμένο και να κάνετε ό, τι κανείς άλλος δεν μπορεί. Είστε ειδικοί και οι προκλήσεις σας είναι μοναδικές. Οι λύσεις μας επιτρέπουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο, είτε τραβάτε το φορτίο αργά είτε κινείστε με κάποια ταχύτητα. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα όχημα που πραγματικά προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα εκκίνησης με βάρη συνδυασμού μέχρι και 325 τόνους. 

Volvo FH16

Τεράστια ισχύς και άνεση

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 550–750 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για μεγάλες αποστάσεις. Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

I-Shift με αργές ταχύτητες. I-Shift για πολύ βαριές εφαρμογές. Πολλαπλές ταχύτητες όπισθεν. Κινητήρας 750 ίππων. Υψηλό ΜΒΣ, 325 τόνοι.

Volvo FH

Εξαιρετική άνεση και αποδοτικότητα

 

Βασικές πληροφορίες προϊόντος

Ιπποδυνάμεις: 420–540 ίπποι.

Ευρύχωρες και άνετες καμπίνες σε πέντε μεγέθη. Βελτιστοποιημένο για μεγάλες αποστάσεις.

Ευέλικτο πλαίσιο για κατασκευή αμαξωμάτων.

 

Επιλογές καυσίμου

Ντίζελ, LNG, Βιοντίζελ, HVO.

 

Βασικά χαρακτηριστικά

Ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo με προσωπικές ρυθμίσεις και υποστήριξη ευστάθειας. I-Shift με αργές ταχύτητες. Πολλαπλές ταχύτητες όπισθεν. Τεμπέλης για συζυγή άξονα. Προφυλακτήρας βαρέως τύπου.

Τα χαρακτηριστικά των φορτηγών Volvo για τη δραστηριότητά σας

Εξερευνήστε τις λύσεις που δημιουργήσαμε για να διευκολύνετε τη ζωή σας και να βελτιώσετε τη δραστηριότητά σας.

I-Shift με έξτρα υπεραργές ταχύτητες 
Αποκτήστε εξαιρετική δυνατότητα εκκίνησης με βάρη συνδυασμού μέχρι και 325 τόνους - και εξασφαλίστε πλήρη έλεγχο της ισχύος σας σε πραγματικά χαμηλές ταχύτητες. Και δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς ούτε στην οικονομία καυσίμου ούτε στη δυνατότητα εκκίνησης. 

Έως και 750 ίππων - εύκολα ελεγχόμενο 
Με ένα Volvo θα έχετε τη δύναμη που χρειάζεστε στις άκρες των δαχτύλων σας. Πίσω από το τιμόνι του Volvo FH16: είναι μέχρι 750 ίππους και ροπής 3550 Nm. 

Διάταξη αξόνων 38 τόνων 
Μια ανθεκτική λύση που αυξάνει την ικανότητα φόρτωσής σας. Η βαρέως τύπου διάταξη αξόνων μας, μπορεί να δεχτεί με ευκολία φορτίο μέχρι και 38 τόνων.

Φορτίο άξονα και έλεγχος πρόσφυσης 
Το περιβάλλον επικοινωνίας με τον οδηγό σας προσφέρει λεπτομερή έλεγχο του φορτίου του κάθε άξονα, της λειτουργίας συμπίεσης διάταξης αξόνων και όλων των διαφορικών σας. Απλώς στρέψτε το χειριστήριο δεξιόστροφα ώστε να αυξήσετε την πρόσφυσή σας.

Κινηθείτε σε κατηφόρα με ασφάλεια με το ενισχυμένο φρένο 
Φορτηγό και ρυμουλκούμενο σε κατηφόρα με πλήρες φορτίο. Το ενισχυμένο φρένο ενεργοποιεί τα φρένα των τροχών του ρυμουλκούμενου ώστε να ευθυγραμμίσει τον συνδυασμό οχήματος και να αποφευχθεί η δίπλωση. 

Το στιβαρό εμπρόσθιο μέρος 
Σχεδιασμένο για χρήση και στο απαιτητικότερο έδαφος, το στιβαρό εμπρόσθιο μέρος με τον προφυλακτήρα βαρέως τύπου και την προστατευτική ποδιά, προφυλάσσει ζωτικά μέρη όπως οι προβολείς και τα εξαρτήματα του κινητήρα. Η πρόσκρουση σε βράχους και χαλίκια δεν θα σας σταματήσει. 

Η ορατότητα
Μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και καλοσχεδιασμένοι καθρέπτες συντελούν σε άριστη ορατότητα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε έως και οκτώ κάμερες, με τις εικόνες των καμερών να εμφανίζονται στην πλευρική οθόνη. Θα έχετε τον έλεγχο.

Ράβδος ρυμούλκησης
Ωθήστε ή σύρετε φορτία, χρησιμοποιώντας τη ράβδο ρυμούλκησης που είναι ενσωματωμένη στο εμπρόσθιο μέρος. Ιδανική όταν συνδέετε δύο ή περισσότερα φορτηγά στον ίδιο συνδυασμό.

Δυνατότητα φρεναρίσματος για κάθε ανάγκη
Τα βοηθητικά μας φρένα παρέχουν έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Ο επιβραδυντής προσφέρει σταθερή ικανότητα σε υψηλές ταχύτητες. Και σε συνδυασμό με το I-Shift με υπεραργές ταχύτητες, το βαλβιδόφρενο Volvo ικανοποιεί τις ανάγκες σας ακόμα και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Volvo Dynamic Steering όπως σας αρέσει 
Αναζητείτε τέλεια σταθερότητα και έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες, σε συνδυασμό με λιγότερη καταπόνηση των ώμων σας ακόμα και κάτω από ακραία φορτία; Ρίξτε μια προσεκτικότερη ματιά στο Volvo Dynamic Steering. 

Ευρύχωρες καμπίνες
Όλες οι καμπίνες μας προσφέρουν άφθονο χώρο για εσάς και τα πράγματά σας. Το Globetrotter XL Cab, με ύψος έως και 220 εκατοστά, προσφέρει άριστη άνεση για τη ζωή στο δρόμο. Και αν αυτό δεν αρκεί, υπάρχει μια ακόμα πιο ευρύχωρη επιλογή - που χαρακτηρίστηκε Globetrotter XXL. 

Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo 
Ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας είναι ένα Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης Volvo που περιλαμβάνει όλες τις προληπτικές συντηρήσεις και τις επισκευές φορτηγών με σταθερή μηνιαία αμοιβή. Το φορτηγό σας, επίσης, πληροφορεί εξ αποστάσεως το συνεργείο ώστε να καταστήσει τις επισκέψεις σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές. Το φορτηγό σας διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και έχετε τον πλήρη έλεγχο των εξόδων σας. Αν τα διανυόμενα χιλιόμετρά σας διαφοροποιούνται, επιλέξτε το Flexi-Gold Contract που προσφέρει την ίδια κάλυψη αλλά με αμοιβή προσαρμοσμένη στο ρυθμό της επιχείρησής σας.

Ενδεικτικός πελάτης

Σε αυτές τις συνθήκες, είναι σπουδαίο να βασίζεσαι στο σύστημα διεύθυνσης του φορτηγού και στο αυτόματο σύστημα αλλαγών ταχυτήτων. Σου δίνει σιγουριά, ώστε να μπορείς να εστιάσεις στη διαδρομή χωρίς ανησυχία.

Ασχολείστε με βαριά εμπορεύματα;

Συζητήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη μεταφορική σας δραστηριότητα.