Βρισκόμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση τυχόν έχετε

Αφήστε μας να αναλάβουμε τα δύσκολα

Ο προσωπικός σας εκπαιδευτής καυσίμου αναλαμβάνει την επίπονη δουλειά για λογαριασμό σας. Αναλύει τις τεχνικές οδήγησης και επισημαίνει τομείς με περιθώρια βελτίωσης της οδικής συμπεριφοράς και επίτευξης βιώσιμης εξοικονόμησης. Οι συμβουλές λαμβάνονται τακτικά με e-mail και μπορούν να χρησιμοποιούνται για τη λήψη καλύτερων αποφάσεων λειτουργικής φύσης, σε πραγματικό χρόνο.

Σας δείχνουμε που μπορεί να γίνει οικονομία

Πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε;

Ένα φορτηγό το οποίο καλύπτει 140.000 χλμ. το χρόνο μπορεί να κάνει οικονομία καυσίμου κατά 2.500 € με υποστήριξη από τη συμβουλή καυσίμου. Με μηνιαία αμοιβή 20 € ανά φορτηγό, τα χρήματά σας πιάνουν τόπο.

Η εργαλειοθήκη σε περιβάλλον web

Πρόσθετη υποστήριξη

Η Συμβουλή Καυσίμου συνδυάζεται με πρόσβαση στην Εργαλειοθήκη, μια ευρηματική πηγή πληροφοριών στο Διαδίκτυο η οποία σας βοηθά να επιτύχετε βιώσιμη εξοικονόμηση. Η Εργαλειοθήκη περιλαμβάνει οδηγούς για την παροχή κινήτρων σε οδηγούς, συμβουλές όσον αφορά την επίτευξη των στόχων σας και εργαλεία με τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματα σας. Υπάρχουν επίσης έρευνες γύρω από τις τελευταίες τεχνικές εξοικονόμησης καυσίμου.

VT

Έτοιμοι για οικονομία;

Εάν έχετε Dynafleet στο φορτηγό σας, είστε καθ' όλα έτοιμοι. Εάν όχι, μπορούμε να το τοποθετήσουμε για λογαριασμό σας. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να ξεκινήσετε.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας