Trucks

Σειρά Volvo Aero. Extended.

Παρουσιάζουμε το πιο αποδοτικό φορτηγό μας μέχρι τώρα. Η νέα εξωτερική σχεδίαση, με εκτεταμένη πρόσοψη και Σύστημα Παρακολούθησης με Κάμερες (Camera Monitor System), όχι μόνο του δίνει μια τολμηρή αισθητική, αλλά συμβάλλει και σε μια σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Δεκαετίες πρωτοποριακών καινοτομιών στην αποδοτικότητα, την άνεση και την ασφάλεια, σε συνδυασμό με εκτεταμένη έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμές, μας οδήγησαν εδώ: στη νέα σειρά Volvo Aero.

Αύξηση εξοικονόμησης καυσίμου μέχρι 5%

Ανακαλύψτε πιθανές δυνατότητες εξοικονόμησης μαζί με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο.

Το νέο, αεροδυναμικά σχεδιασμένο εκτεταμένο μπροστινό μέρος και το Camera Monitor System, σε συνδυασμό με έξυπνα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, όπως οι βελτιωμένες τσιμούχες καμπίνας, η νέα περιοχή σήματος και η προέκταση των άνω μασπιέ πλαισίου, μειώνουν σημαντικά την αντίσταση  με αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου για το Volvo FH Aero έως και 5% *.

Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο τύπου μας

Βελτιώστε ακόμη περισσότερο την ενεργειακή σας απόδοση

Τα Volvo FH Aero και το Volvo FH16 Aero έχουν σχεδιαστεί για αποδοτική οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες, ανεξάρτητα από το αν επιλέξετε τον ηλεκτρικό κινητήρα, τον κινητήρα φυσικού αερίου ή τον πετρελαιοκινητήρα. Πέρα από το νέο αεροδυναμικό εκτεταμένο μπροστινό μέρος και το Camera Monitor System, τα νέα δισκόφρενα χωρίς τριβή, το βελτιωμένο I-See και το διάσημο I-Save, μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν ακόμη περισσότερο το αποτύπωμα άνθρακά σας.

Προσαρμοσμένο στις διαδρομές σας με το I-See

Το I-See βελτιστοποιεί την ταχύτητα, τις αλλαγές ταχυτήτων, την κίνηση με τη φόρα και τις διακοπές λειτουργίας του κινητήρα για τη συγκεκριμένη διαδρομή όταν οδηγείτε με ενεργοποιημένο τον έλεγχο πορείας. Η βελτιωμένη λειτουργία I-See λαμβάνει πλέον υπόψη την επερχόμενη τοπογραφία, τις καμπύλες, τους κυκλικούς κόμβους, καθώς και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον έλεγχο πορείας σε ακόμη περισσότερες περιπτώσεις για να βελτιώσετε την απόδοση καυσίμου μόλις βγείτε στον δρόμο.

Ανακαλύψτε το I-See

Camera Monitor System

Εκτός από τη βελτίωση της αεροδυναμικής, το Σύστημα Παρακολούθησης με Κάμερες (Camera Monitor System) ανοίγει επίσης το οπτικό σας πεδίο τόσο σε καλές όσο και σε δύσκολες συνθήκες. Η νυκτερινή λειτουργία βοηθά τον οδηγό σε συνθήκες σκότους και η λειτουργία επιτήρησης επιτρέπει στον οδηγό να βλέπει έξω από το φορτηγό ακόμα και όταν οι κουρτίνες είναι κλειστές.

Βελτιωμένη ορατότητα

Το Σύστημα Παρακολούθησης με Κάμερες (Camera Monitor System) περιλαμβάνει τρεις κάμερες. Η αφαίρεση των καθρεπτών έχει ως αποτέλεσμα αυξημένη απευθείας ορατότητα, καθώς δεν υπάρχουν περιβλήματα καθρεφτών που να εμποδίζουν τμήμα της θέας σας. Το Camera Monitor System βελτιώνει περαιτέρω την ορατότητα οπισθοπορείας σε συνθήκες βροχής και ομίχλης και ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές που προκαλούνται από το άμεσο ηλιακό φως. Όλα συμβάλλουν σε μια καλύτερη εμπειρία για τον οδηγό.

Εξερευνήστε το Camera Monitor System

Βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης

Υποδεχτείτε με άνεση τις μεγάλες διαδρομές και απολαύστε πραγματικά ποιοτικό χρόνο στην καμπίνα σας. Το διαισθητικό περιβάλλον εργασίας οδηγού, το νέο σύστημα infotainment και το σύστημα ήχου προσφέρουν μια άνετη εμπειρία είτε κατά την οδήγηση είτε κατά την ανάπαυση. Ό,τι χρειάζεστε, στις άκρες των δαχτύλων σας.

Η σειρά Volvo Aero. Διευρύνθηκε.

Η σειρά Volvo Aero έχει σχεδιαστεί για εξοικονόμηση ενέργειας και περιλαμβάνει διαφορετικούς κινητήρες και σχέδια καμπίνας για να παρέχει την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας. Επιλέξτε μεταξύ κινητήρων πετρελαίου, ηλεκτρικών και φυσικού αερίου και προσαρμόστε το Volvo σας για τις δραστηριότητές σας, εξασφαλίζοντας άνεση στον δρόμο και έξυπνες λειτουργίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Μην χάσετε κανένα σημαντικό νέο – Εγγραφείτε για ενημερώσεις. 

* Η πραγματική εξοικονόμηση καυσίμου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με διαφόρους παράγοντες, όπως για παράδειγμα, η ταχύτητα κίνησης, η χρήση του αυτόματου πιλότου, οι προδιαγραφές του οχήματος, το φορτίο του οχήματος, η μορφολογία του εδάφους, η εμπειρία του οδηγού, η συντήρηση του οχήματος και οι καιρικές συνθήκες.

 

Τα χαρακτηριστικά που απεικονίζονται ενδέχεται να μην είναι στον βασικό εξοπλισμό ή να μην διαθέσιμα για όλα τα επίπεδα εξοπλισμού και τις επιλογές συστήματος ισχύος.

Βγείτε στο δρόμο με λιγότερη αντίσταση

Μάθετε περισσότερα για τη νέα μας εκτεταμένη οικογένεια και πώς ο αεροδυναμικός σχεδιασμός μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επιχείρησή σας.