Trucks

Ένας άντρας που κρατά ένα tablet στέκεται δίπλα σε ένα παράθυρο και ατενίζει το στόλο των φορτηγών

Διαχειριση στολου

 

Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό με τις προσαρμοσμένες συνδεδεμένες υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του φορτηγού και του στόλου σας, θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τη γραφειοκρατία, να βελτιώσετε τη ροή πληροφοριών και να βελτιστοποιήσετε το σύνολο της δραστηριότητάς σας.
 

Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Θα διαπιστώσετε ότι είναι ευκολότερη η διαχείριση του στόλου και των μεταφορών σας. Εξοικονομήστε καύσιμα. Παρακολουθήστε την υγεία των φορτηγών σας. Και πολλά ακόμα. Επιπλέον, μπορείτε να τα κάνετε όλα μέσα στο Volvo Connect, τη διεπαφή των ψηφιακών υπηρεσιών σας. Το αποτέλεσμα είναι πιο αποτελεσματική και κερδοφόρα καθημερινή λειτουργία και ηρεμία για εσάς ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: η φροντίδα των πελατών σας.

Γιατί Υπηρεσίες διαχείρισης στόλου

  • Βελτίωση της ροής πληροφοριών
  • Μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας
  • Εξοικονομήστε καύσιμα
  • Μεγιστοποίηση του ωφέλιμου φορτίου και των χιλιομέτρων
  • Ελάττωση της γραφειοκρατίας
  • Διατήρηση της ανταγωνιστικότητας 

Volvo Connect

Είτε οδηγείτε το δικό σας φορτηγό ή είστε προϊστάμενος στόλου φορτηγών, τώρα μπορείτε να συνδέσετε κρίσιμες πτυχές της επιχείρησής σας με εντελώς νέους τρόπους. Σε ένα σημείο, με μία είσοδο και μία προβολή. Το Volvo Connect είναι η διεπαφή των ψηφιακών υπηρεσιών σας. Φανταστείτε την ως το ψηφιακό σας σπίτι για μια πιο επικερδή μεταφορική δραστηριότητα.

Προτεινόμενες υπηρεσίες

Πληροφορίες μεταφορικών μέσων

Αποκτήστε μια άμεση εποπτεία της κατάστασης ολόκληρου του στόλου σας και με ένα κλικ ελέγξτε την υφιστάμενη κατάσταση του κάθε μεταφορικού μέσου σε πραγματικό χρόνο. Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν μια συλλογή όλων των φορτηγών και ρυμουλκουμένων και την κατάστασή τους. Επίσης πληροφορίες για νομικούς ελέγχους (όπου υπάρχουν), παρακολούθηση πίεσης ελαστικών, ειδοποιήσεις εγρήγορσης, προειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις για διάφορα συμβάντα. Και τέλος, τη δυνατότητα προσθήκης λειτουργικότητας, όπως λήψεις δεδομένων ταχογράφου.

 

Εφαρμογή Volvo Connect

Η δύναμη του Volvo Connect είναι στο χέρι σας. Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία ανάλυσης, πληροφορίες μεταφορικών μέσων και χρόνους οδηγών. Διαχειριστείτε πολλαπλούς στόλους και στείλτε άμεσα μηνύματα, τα πάντα από έναν διαισθητικό και εύχρηστο πίνακα εργαλείων.

Ιστορικό συνεργείου

Το Ιστορικό συνεργείου είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος παρακολούθησης των ολοκληρωμένων σας επισκέψεων στο συνεργείο. Κάντε αναζήτηση ανά ημερομηνία, συμβόλαιο, έμπορο, τιμολόγιο ή εγγύηση για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την εργασία που έγινε και τον λόγο της επίσκεψης.

Ημερολόγιο καταγραφής

Μειώστε τη γραφειοκρατία και βελτιώστε τη ροή της εργασίας σας. Το ημερολόγιο επιτρέπει στους οδηγούς να αναφέρουν ψηφιακά τυχόν ζητήματα που σχετίζονται με φορτηγά, ρυμουλκούμενα και άλλα μεταφορικά μέσα, έτσι ώστε ο διαχειριστής του στόλου να μπορεί να τα ελέγξει και να τα τακτοποιήσει αμέσως. Οι αναφορές μπορούν να προβάλλονται ανάλογα με τον επείγοντα χαρακτήρα και οι οδηγοί μπορούν επίσης να δουν εάν κάποιο ζήτημα έχει ήδη καταγραφεί, για να αποφεύγονται διπλές αναφορές.

Επικοινωνία στόλου

Χρησιμοποιήστε την ενσωματωμένη λειτουργία του Volvo Connect για συνομιλίες μεταξύ χρηστών, συμπεριλαμβανομένων οδηγών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Volvo Connect. Μπορείτε ακόμη και να επισυνάψετε πληροφορίες τοποθεσίας, εικόνες και αρχεία στα άμεσα μηνύματά σας.

Πρόσβαση δεδομένων

Με την Πρόσβαση δεδομένων μπορείτε να μοιράζεστε πληροφορίες από τα φορτηγά Volvo με άλλα συστήματα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Αυτό σας δίνει την ευελιξία να εργάζεστε αποτελεσματικά με τη διαχείριση του στόλου, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.