Η σημερινή πρόσβαση στα δεδομένα φορτηγών και στόλου οχημάτων σας δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τις δραστηριότητές σας όπως ποτέ άλλοτε. Με τις συνδεδεμένες υπηρεσίες μας, η καθημερινή σας λειτουργία θα είναι πιο αποδοτική και επικερδής. Παρέχοντάς σας την ηρεμία να εστιάσετε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: τη φροντίδα των πελατών σας.

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για τις εξειδικευμένες ανάγκες σας, από τη διαχείριση του στόλου και των μεταφορών σας με το Dynafleet, εξατομικευμένες συμβουλές για τη βελτίωση της αποδοτικότητας καυσίμου με τη Συμβουλή Καυσίμου, μέχρι την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες και τα δεδομένα σας στο Volvo Connect.

Οικονομία καυσίμου

Επιλέξτε από μια σειρά υπηρεσιών με τις οποίες θα αυξήσετε την οικονομία καυσίμου και το καλό όνομα ως επιχείρηση που σέβεται το περιβάλλον.

Χρόνος διαθεσιμότητας

Μέσω των συνδεδεμένων υπηρεσιών μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρείτε τα φορτηγά σας στο δρόμο, διαθέσιμα για μεταφορικό έργο.

Παραγωγικότητα

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε το ωφέλιμο φορτίο και τα χιλιόμετρα που διανύει ο στόλος σας, προκειμένου να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι.

Dynafleet

Dynafleet

Το σύστημα διαχείρισης στόλου σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το στόλο σας με ελάχιστη προσπάθεια και ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Dynafleet
Συμβουλή καυσίμου

Συμβουλή καυσίμου

Η υπηρεσία Συμβουλή Καυσίμου παρέχει στην εταιρεία ένα προσωπικό εκπαιδευτή ο οποίος σας βοηθά να ελαττώσετε την κατανάλωση καυσίμου κατά μέχρι 5%.

Διαβάστε περισσότερα για τη Συμβουλή καυσίμου
Volvo Connect

Volvo Connect

Το Volvo Connect είναι η νέα διεπαφή των ψηφιακών υπηρεσιών σας. Φανταστείτε την ως το ψηφιακό σας σπίτι για μια πιο επικερδή μεταφορική δραστηριότητα.

Διαβάστε περισσότερα για το Volvo Connect

Σχετικές ειδήσεις και άρθρα

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.

Αναζήτηση του πλησιέστερου συνεργάτη σας