Trucks

Τα νέα φορτηγά Volvo FMX, FH, FH16 και FM σχηματίζουν τον "Πύργο"

| 1 λ ανάγνωση | 1 λ ανάγνωση
Η μεγαλύτερη παρουσίαση φορτηγών της Volvo Trucks άξιζε μια δυνατή ανακοίνωση. Στην ταινία "Ο Πύργος" βλέπουμε τα νέα φορτηγά Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FH16 και Volvo FM τοποθετημένα το ένα πάνω από το άλλο και τον πρόεδρο της εταιρείας στην κορυφή.

Η ταυτόχρονη παρουσίαση 4 φορτηγών είναι κάτι πρωτοποριακό στον κλάδο του φορτηγού. Για το λόγο αυτόν η Volvo Trucks, δημιουργεί μια εντυπωσιακή ταινία, γυρισμένη βράδυ, η οποία παρουσιάζει και τα τέσσερα φορτηγά σε έναν εντυπωσιακό πύργο ύψους 15 μέτρων και βάρους 58 τόνων. Καθώς η ταινία φτάνει στην κορύφωσή της, ο Roger Alm, πρόεδρος της Volvo Trucks, αποκαλύπτεται όρθιος στην κορυφή του πύργου.

"Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παρουσίαση όλων των εποχών από τη Volvo Trucks. Τα νέα φορτηγά θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην κερδοφορία των πελατών μας και θα αποτελέσουν πόλο έλξης πελατών αλλά και των καλύτερων οδηγών. Είμαι συνηθισμένος να έχω την υψηλή εποπτεία, αλλά και πάλι το γύρισμα της ταινίας με τον πύργο των φορτηγών ήταν σίγουρα κάτι το ασυνήθιστο" είπε ο Roger Alm.

Η ταινία γυρίστηκε στα τέλη του 2019, στα περίχωρα του Γκέτεμποργκ, τη γενέτειρα της Volvo στη Σουηδία. Τόσο ο Πύργος όσο και τα περισσότερα οπτικά εφέ είναι αληθινά. 

"Επί της ουσίας, ο Πύργος κατέστη δυνατός χάρη στο Volvo FMX, το ισχυρό εργοταξιακό φορτηγό μας και τη νέα διάταξη αξόνων 38 τόνων που ήταν σε θέση να σηκώσει το βάρος των άλλων φορτηγών. Ακόμα, χρειάστηκε σταθερή ταχύτητα και πορεία και αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνολογία Volvo Dynamic Steering και έναν έμπειρο οδηγό", λέει ο Markus Wikström, μηχανικός της Volvo Trucks και μέλος της ομάδας που "δημιούργησε" τον Πύργο.

Για να μάθετε πώς "χτίστηκε" ο Πύργος, δείτε εδώ πώς γυρίστηκε η ταινία.

Σχετικά νέα