Trucks

Ο πίνακας οργάνων 12 ιντσών απλοποιεί τις αλληλεπιδράσεις και ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς

| 1 λ ανάγνωση | 1 λ ανάγνωση
Ο πίνακας οργάνων 12 ιντσών στη νέα σειρά της Volvo Trucks έχει σχεδιαστεί για να έχει ο οδηγός τα χέρια του στο τιμόνι και τα μάτια του στο δρόμο.
Ο πίνακας οργάνων 12 ιντσών

Οι περισσότερες λειτουργίες στον νέο πίνακα οργάνων 12 ιντσών ενεργοποιούνται με τα χειριστήρια στο τιμόνι και ολόκληρο το περιβάλλον λειτουργίας είναι αισθητικό, προσαρμόσιμο και βελτιστοποιημένο για κάθε περίσταση. Είτε ο οδηγός εκτελεί καθημερινούς ελέγχους, είτε κινείται στον αυτοκινητόδρομο με πλήρη ταχύτητα, προσέρχεται σε σημείο παραλαβής ή φορτώνει, η ψηφιακή οθόνη απλοποιεί τις αλληλεπιδράσεις, ελαχιστοποιεί τους περισπασμούς και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες όταν χρειάζεται.

Προσφέρει επίσης τέσσερις διαφορετικές και φιλικές προς το χρήστη προβολές οθόνης και είναι έτοιμη για την ενσωμάτωση μελλοντικών ενημερώσεων και συνδεδεμένων υπηρεσιών. Στα δεξιά υπάρχει μια προαιρετική και εύχρηστη πλευρική οθόνη εννέα ιντσών που λειτουργεί συμπληρωματικά του κύριου πίνακα και παρέχει πρόσβαση σε infotainment, βοήθεια στην πλοήγηση, πληροφορίες μεταφορών και εικόνα από τις κάμερες.

Σχετικά νέα