Trucks

25 ήρωες του Volvo FH

Το Volvo FH είναι το φορτηγό των οδηγών. Και εμείς εδώ στην Volvo Trucks φροντίζουμε να φτάσει στα χέρια των οδηγών! Σας παρουσιάζουμε 25 από τους ήρωες της Volvo Trucks που εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι κάθε FH θα συμβάλλει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.
Ένας άνθρωπος που στέκεται μπροστά από ένα Volvo FH

25: Stig Falk. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Βιομηχανικός σχεδιαστής (1993)

- Το 1993, όταν παρουσιάσαμε το Volvo FH, εργαζόμουν ως βιομηχανικός σχεδιαστής. Αυτό που με κάνει περήφανο, περισσότερο από κάθε τι άλλο, είναι ότι ξεκινήσαμε από την αρχή τη διαδικασία κατασκευής και ότι ήδη γνωρίζαμε τι θέλαμε να κάνουμε. Όταν βλέπω σήμερα ένα Volvo FH, αισθάνομαι ικανοποιημένος.

24: Wijnand van den Brink. Beesd, Ολλανδία
Υπεύθυνος Ειδικών Προϊόντων και Καινοτομίας
  

- Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η παρουσίαση του Volvo FH το 1993 ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν μια πραγματική επανάσταση όσον αφορά την τεχνολογία της καμπίνας και του κινητήρα. Ο ενθουσιασμός των αντιπροσώπων και των πελατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αυτό αντικατοπτρίστηκε στον αριθμό των παραγγελιών. Για εμένα προσωπικά, ήταν φανταστικό το να διαδραματίζω ενεργό ρόλο στη μεταφορά γνώσης από την ολλανδική αγορά στην έδρα της Volvo και το αντίστροφο, καθώς και στην προσαρμογή των φορτηγών στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ολλανδικής αγοράς.

23: Staffan Rödjedal. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Senior Product Manager, Volvo FH

– Το Volvo FH δημιουργήθηκε για να προσελκύσει τους καλύτερους οδηγούς και παράλληλα να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του την υψηλότερη δυνατή παραγωγικότητα. 

22: Raili Riiberg. Ταλίν, Εσθονία
Υπεύθυνη πωλήσεων και marketing της Volvo Trucks

- Συμμετείχα στην ομάδας παρουσίασης του Volvo FH4 ​​στο Γκέτεμποργκ το 2012 και ήταν χαρά μου να βλέπω αυτά τα φορτηγά να παραδίδονται στους πελάτες μας στην Εσθονία. Η δουλειά μου είναι να διασφαλίσω ότι οι πελάτες μας έχουν ενεργό ρόλο στην κοινότητα της Volvo και μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι τους με τα φορτηγά μας. Με μια μικρή και εξαιρετική ομάδα πωλήσεων, διασφαλίζουμε ότι τα φορτηγά Volvo FH παραδίδονται στους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

21: Thomas Thuresson. Lundby – Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Segment Manager – LongHaul

– Από το 1993, το Volvo FH έχει θέσει νέα στάνταρ στον κλάδο των φορτηγών. Η γενική αρμοδιότητά μου είναι να διασφαλίσω ότι θα συνεχίσει να το κάνει, ότι συντηρούμε το πνεύμα του Driving Progress και ότι το Volvo FH θα είναι αυτονόητα η πρώτη επιλογή των πελατών.

20: Mats Karlsson Lindh. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Διευθυντής Σχεδιασμού Προϊόντων

- Έχω αφιερώσει 35 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των φορτηγών Volvo. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων έχω παίξει ενεργό ρόλο σε όλες τις σημαντικές αλλαγές των φορτηγών μας. Και για εμένα το να ακούω τις απόψεις των πελατών και να βλέπω τις αντιδράσεις τους στα προϊόντα που τους παρουσιάζαμε, ήταν πάντα σπουδαία ανταμοιβή. Μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να υπερβούμε, για άλλη μια φορά, τις προσδοκίες των πελατών μας.

19: Sonia Rodrigues. Curitiba, Βραζιλία
Συντονίστρια της γραμμής παραγωγής F

- Η συμμετοχή μου στο να γίνει το Volvo FH ένα σπουδαίο φορτηγό είναι να καθοδηγώ τους ανθρώπους που εμπλέκονται στην παραγωγή ενός οχήματος υψηλών επιδόσεων. Ενός φορτηγού  που εντυπωσιάζει και εμπνέει το θαυμασμό.

18: Eskil Sturesson. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Αρχιμηχανικός

- Ως Υπεύθυνος Έργου για το Volvo FH που παρουσιάστηκε το 2002, είχα την τιμή να συνεργαστώ με μια φανταστική ομάδα που ανέπτυξε το επιτυχημένο Volvo FH!

17: Simona Hanoun. Tuve - Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Συναρμολόγηση

- Κάνω το καλύτερο δυνατό για να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου στο βασικό σπονδυλωτό σασί, προκειμένου να παραδώσω ένα αψεγάδιαστο φορτηγό στους πελάτες μας.

16: Roman Trosin. Ταλίν, Εσθονία
Territory Manager, VFS Estonia

- Παρέχω ευέλικτες και συνετές χρηματοοικονομικές λύσεις σε πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν Volvo FH. Συνεργάζομαι στενά με την ομάδα πωλήσεων της Volvo για να διασφαλίσω ότι οι πελάτες μας θα έχουν τις κατάλληλες υπηρεσίες υποστήριξης για τα δικά τους φορτηγά FH.

15: Ida Leitner. Tuve - Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Συναρμολόγηση

– Μέρος της δουλειάς μου είναι να διασφαλίσω τη σωστή φόρτωση στο container, έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένος ο πελάτης.

14: Martin Tomlinson. Warwick, Ηνωμένο Βασίλειο
Επικεφαλής επιδείξεων προϊόντων, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

– Παρουσιάζω το Volvo FH, το καλύτερο φορτηγό στην αγορά, στους πελάτες μας και τους δημοσιογράφους.

13: Diogo Dias dos Santos. Curitiba, Βραζιλία
Παραγωγή GTO E&BM

– Εργαζόμαστε καθημερινά με ένταση και αφοσίωση, εστιάζοντας πάντα στην επιτυχία του πελάτη. Αρκετά οχήματα περνούν από την ομάδα μας και προσπαθούμε πάντα να έχουμε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον, καθώς αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε άριστη ποιότητα.

12: Glenn Johansson. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Υπεύθυνος ασφάλειας προϊόντων

- Δούλεψα ως επικεφαλής έργου αερόσακων όταν η Volvo Trucks, ως ο πρώτος κατασκευαστής βαρέων φορτηγών, παρουσίασε τον αερόσακο οδηγού το 1995. Πέρα από τις προκλήσεις όπως η ανάπτυξη του ίδιου του συστήματος αερόσακων, η καλύτερη απόδειξη της συνολικής αντοχής του FH σε συγκρούσεις ήρθε το 1997 από μια γερμανική εφημερίδα, η οποία ανέφερε σε πρωτοσέλιδο: "Ευχαριστώ τον Θεό και τη Volvo που επιβίωσα από τη σύγκρουση". Αυτό δήλωσε οδηγός Volvo FH εξοπλισμένου με αερόσακο, το οποίο έπεσε επάνω σε σταθμευμένο φορτηγό με πολύ μεγάλη ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός βγήκε από την καμπίνα μετά από τη σύγκρουση χωρίς κανένα τραυματισμό και επέστρεψε στη δουλειά λίγες μέρες αργότερα. 

11: Sander Kõivuste. Tartu, Εσθονία
Επικεφαλής πωλήσεων

- Εργάζομαι ως επικεφαλής πωλήσεων και ως πρεσβευτής της Volvo, φροντίζω το κάθε Volvo FH να παραδίδεται στον πελάτη με την απαιτούμενη εκπαίδευση, έτσι ώστε το φορτηγό να χρησιμοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Εργάζομαι πάντα με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη.

10: Shilpa Vijayakumar. Bangalore, Ινδία
Associate Mechanical Engineer, Φρένα και Ελαστικά

- Ασχολούμαι με τα φρένα και τα σχέδιά τους σε μορφή CAD, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσής τους. Φροντίζω έτσι ώστε σε κάθε φορτηγό να τοποθετούνται τα κατάλληλα εξαρτήματα. 

9: Björn Andersson. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Sr Principal Engineer

- Η εργασία επάνω σε δημιουργική και πρωτοποριακή τεχνολογία επί 44 χρόνια, όπως είναι ο πρώτος αερόσακος για βαρέα φορτηγά και η ανάπτυξη της κολόνας τιμονιού του Volvo FH, η οποία εξακολουθεί να είναι παγκοσμίως κορυφαία, ήταν και εξακολουθεί να είναι πολύ συναρπαστική.

8: John Comer, Warwick, Ηνωμένο Βασίλειο
Επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων

- Είναι μεγάλη τιμή και προνόμιο να ασχολούμαι με το Volvo FH και να παρακολουθώ την εξέλιξή του τα τελευταία 25 χρόνια και, κυρίως, τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλε στην επιτυχία των πελατών. Οδήγησα το πρώτο φορτηγό δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες από το Γκέτεμποργκ στο Λόκερμπι στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Δεκέμβριο του 1992. Ταξιδεύοντας στον αυτοκινητόδρομο Μ6 φοβήθηκα μήπως γίνω αιτία πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος, καθώς όλοι οι οδηγοί φορτηγών μιλούσαν συνεχώς στους ασύρματους για το Volvo και πάσχιζαν να χαζέψουν το εκπληκτικό αεροδυναμικό προφίλ του. Ασύλληπτο το 1993 και ακόμα και σήμερα εντυπωσιακό. Ευτυχισμένα 25χρονα για το Volvo FH.

7: Claudio Gallerani. Boltiere - Zingonia, Ιταλία
Εμπορικός Διευθυντής

- Όλη η επαγγελματική μου ζωή και η σταδιοδρομία μου στη Volvo συνδέεται στενά με τo Volvo FH, ξεκινώντας από το λανσάρισμα του φορτηγού το 1993. Έκτοτε, παρακολουθώ την ανάπτυξη αυτού του θαυμάσιου φορτηγού σε όλες τις φάσεις ανάπτυξής του, όλα αυτά τα χρόνια: πάντα καινοτόμο, πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους τους άλλους ανταγωνιστές. Η πώληση του κάθε μέρα, πάντα μου προσφέρει νέα ικανοποίηση και κίνητρο να προοδεύω.

6: Anjan YVK. Bangalore, Ινδία
Senior Engineer - Ειδικές κατασκευές οχημάτων και υποστήριξη πελατών

- Ασχολούμαι με τεχνικές λύσεις και υποστήριξη σε μετατροπές οχημάτων προκειμένου να ικανοποιώ τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών. 

5: Raquel Amadori. Curitiba, Βραζιλία.
Project Buyer της Volvo Group Λατινικής Αμερικής

- Είμαι Project Buyer του Ομίλου Volvo. Είμαι υπεύθυνη για την ανάπτυξη νέων εξαρτημάτων για τα φορτηγά και για την παρακολούθηση της απόδοσης της αλυσίδας εφοδιασμού. Μέρος της δουλειάς μου είναι να διαπραγματεύομαι τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τον εφοδιασμό της γραμμής της Volvo. Ασχολούμαι με το εσωτερικό της καμπίνας και την ανάπτυξη νέου καθίσματος, κρεβατιού, εσωτερικής επένδυσης και κουρτινών για το φορτηγό Volvo FH.

4: José Miguel Alberquilla. Μαδρίτη, Ισπανία
Service Market Commercial Offer Manager

- Το λανσάρισμα του FH ήταν το πρώτο μου μεγάλο γεγονός στη Volvo. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο κομμάτι του aftersales που δούλεψαν κατά τη διάρκεια αυτών των 25 ετών, και που εξακολουθούν να δουλεύουν, για να διατηρήσουν την υψηλή ποιότητα του FH.

3: Marius Beniulis. Vilnius, Λιθουανία
Service Market Commercial Team Leader

- Μαζί με τους συναδέλφους μου, είμαι υπεύθυνος για το επιτυχημένο έργο του τμήματος της αγοράς υπηρεσιών. Συνεργαζόμαστε με τις πωλήσεις υπηρεσιών και προϊόντων, αναλύουμε ομάδες προϊόντων και κατηγορίες πελατών, δημιουργούμε διάφορες προωθητικές ενέργειες υπηρεσιών και ειδικές προσφορές. Κάθε μέρα πηγαίνω στο γραφείο γνωρίζοντας ότι μια επιτυχία μιας επιχείρησης ξεκινά με αυτό που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω την ποιότητα. Ακόμη και η παραμικρή βελτίωση συντελεί τελικά σε μεγάλες αλλαγές.

2: Catarina Notemyr. Γκέτεμποργκ, Σουηδία
Επικεφαλής ομάδας

- Ξεκίνησα στο εργαστήριο μοντέλων της Volvo Trucks το 1989 ως ξυλουργός μοντέλων και από την πρώτη μέρα ασχολήθηκα με τη δημιουργία μοντέλων για την καμπίνα του Volvo FH. Έκτοτε, εργάζομαι ως επικεφαλής ομάδας στο εργαστήριο μοντέλων της Volvo Trucks με σκοπό την συνεχή βελτίωση της ποιότητας της καμπίνας.

1: Aguinaldo Oliveira. Curitiba, Βραζιλία
Παραγωγή GTO E&BM

- Είμαι επικεφαλής της ομάδας που κάνει τον τελικό  έλεγχο των φορτηγών FH. Διεξάγουμε τη λειτουργική δοκιμή των οχημάτων και επικυρώνουμε τη διαδικασία της συναρμολόγησης συνολικά, για να βεβαιώσουμε ότι το φορτηγό είναι έτοιμο για παράδοση στους πελάτες μας. Το Volvo FH είναι ένα ασφαλές όχημα, εξαιρετικά ανθεκτικό, πολύ άνετο και το πιο σημαντικό: συναρμολογείται με γνώμονα την επιτυχία του πελάτη.