Trucks

25 τόποι όπου το Volvo FH αισθάνεται σαν στο σπίτι του

Από τους χιονισμένους και παγωμένους δρόμους μέχρι και την καυτή έρημο. Στα βουνά και στις πεδιάδες. Το Volvo FH είναι ένα φορτηγό που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία ή κλιματολογικές συνθήκες. Από το 1993, το Volvo FH αποτελεί ένα φορτηγό το οποίο ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών. Και 25 χρόνια αργότερα, το Volvo FH εξακολουθεί να οδηγεί την πρόοδο και να ξεπερνά αυτές τις προσδοκίες. Σας παρουσιάζουμε 25 διαφορετικές καιρικές συνθήκες, τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίσει το Volvo FH. Εσείς έχετε κάποια προτίμηση;

25: Οι χιονισμένοι και παγωμένοι δρόμοι μπορεί να είναι επικίνδυνοι. Το Volvo FH φροντίζει για την ασφάλειά σας με χαρακτηριστικά όπως το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Ευστάθειας και το Volvo Dynamic Steering.

24: Κατά την οδήγηση σε κατηφορικούς δρόμους, το μηχανόφρενο Volvo παρέχει άριστη ισχύ πέδησης. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.

23: Η οικονομία καυσίμου δεν μπορεί να επιτευχθεί εύκολα σε ορεινό έδαφος. Με τον προγνωστικό αυτόματο πιλότο Volvo I-See μπορείτε να επιτύχετε ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

22: Για να κινηθεί σε δρόμους με έντονες κλίσεις, το φορτηγό πρέπει να έχει άριστες επιδόσεις. Από το λανσάρισμά του το 1993, το Volvo FH έχει εφοδιαστεί με εξαιρετική δύναμη για κάθε είδους μορφολογία εδάφους.

21: Το Volvo FΗ δεν είναι απλώς ένα όχημα. Είναι χώρος εργασίας και διαβίωσης. Σε δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων, η άνεση του οδηγού είναι σημαντική. Από το 1993, το Volvo FH κατασκευάζεται για τους οδηγούς. Και μέσα από εκτενείς δοκιμές με πραγματικούς οδηγούς, η καμπίνα συνέχισε να εξελίσσεται.

20: Η σταθερότητα του τιμονιού είναι σημαντική, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Σε δρόμους με πολλές στροφές, το Volvo Dynamic Steering παρέχει στον οδηγό ακόμα καλύτερο έλεγχο στο τιμόνι και μειώνει την καταπόνηση της πλάτης και του αυχένα.

19: Η οδήγηση κοντά στη θάλασσα ή υπό συνθήκες δυνατής βροχής αποτελεί δοκιμασία για το χρώμα του οχήματος. Το Volvo FH είναι βαμμένο με δύο στρώσεις με υλικό που προστατεύει απο τη διάβρωση, πριν από το αστάρι και το χρώμα. Το ξέρατε ότι μπορείτε να αποκτήσετε το Volvo FH σε περισσότερα από 650 διαφορετικά χρώματα;

18: Με το I-Shift με υπεραργές ταχύτητες το Volvo FH μπορεί να μεταφέρει βαρύτερα φορτία. Αυτό σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε πολλές διαφορετικές μεταφορικές εργασίες.

17: Δεν είναι πολυσύχναστοι όλοι οι δρόμοι. Για να βοηθήσει τον οδηγό να μένει σε εγρήγορση, το Volvo FH διαθέτει πολλά συστήματα που εντοπίζουν τυχόν αντικανονική συμπεριφορά του οδηγού και τον ειδοποιούν εάν κρίνουν ότι χρειάζεται να κάνει μια στάση.

16: Η καλή ορατότητα σας βοηθά στο δρομολόγιό σας. Το Volvo FH έχει αυξήσει, με την πάροδο του χρόνου, το μέγεθος του παρμπρίζ, προκειμένου να δημιουργήσει έναν ακόμα καλύτερο χώρο εργασίας για τους οδηγούς.

15: Η ελάττωση του κόστους των καυσίμων αποτελεί πλεονέκτημα για το κέρδος της επιχείρησής σας. Με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών της Volvo, οι οδηγοί αποκτούν τη γνώση και τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα και να μειώσετε τις εκπομπές ρύπων.

 

 

*Προς το παρόν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών της Volvo είναι διαθέσιμο σε συγκεκριμένες αγορές.

14: Από την παρουσίασή του το 1993, το Volvo FH έχει βοηθήσει τις μεταφορικές εταιρείες να επιτύχουν θετικά αποτελέσματα. Το φορτηγό είναι ευέλικτο και κατασκευασμένο για να ανταπεξέρχεται σε κάθε πιθανή αποστολή. Και πάντα σε συνδυασμό με εξαιρετική οικονομία καυσίμου, μειώνοντας τόσο το κόστος όσο και τις εκπομπές ρύπων.

13: Η προστασία του περιβάλλοντος είναι σημαντική για την Volvo Trucks. Με το Volvo FH, ο δρόμος προς την ελάττωση των εκπομπών ρύπων είναι ένα ταξίδι που δεν σταματά ποτέ. Και πάντα διατηρώντας το ίδιο επίπεδο επιδόσεων που προσδοκούν οι πελάτες μας.

12: Η διατήρηση υψηλής μέσης ταχύτητας αυξάνει την αποδοτικότητά σας και συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου. Με νέα χαρακτηριστικά και λύσεις, το Volvo FH εξελίσσεται διαρκώς. Ο συνδυασμός άριστης ισχύος πέδησης και επιδόσεων της γραμμής μετάδοσης κίνησης, παρέχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα στο Volvo FH.

11: Το Volvo FH έχει τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο του Φορτηγού της Χρονιάς. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν την επιτροπή που απένειμε τον τελευταίο τίτλο, ήταν η καινοτόμος καμπίνα και η υψηλή τεχνολογία των μερών της γραμμής μετάδοσης κίνησης.

10: Για την ασφάλεια του οδηγού, το Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας παρακολουθεί με μία κάμερα τις διαγραμμίσεις και τον ειδοποιεί εάν τις πατήσει άθελά του.

9: Η άνεση κατά την οδήγηση είναι σημαντική. Ειδικά στις μεγάλες διαδρομές. Μέτα από εντατικές δοκιμές με πραγματικούς οδηγούς, η Volvo Trucks κατάλαβε τι έχει σημασία για τους οδηγούς. Αυτό προσέφερε ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο Volvo FH, ήδη από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε. Και σήμερα ακόμα, το Volvo FH είναι το φορτηγό που είναι φτιαγμένο για τον οδηγο.

8: Στο Volvo FH, παρουσιάστηκαν σταδιακά τα διάφορα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας, όπως για παράδειγμα το Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής πρόσκρουσης με φρένο έκτακτης ανάγκης. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο συνδυάζει ραντάρ και κάμερα για τον εντοπισμό των προπορευόμενων οχημάτων.

7: Ακόμα και όταν είναι ακίνητο, το Volvo FH φροντίζει για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού. Ένα πρόσφατο χαρακτηριστικό είναι το I-Park Cool. Ένα σύστημα κλιματισμού που φροντίζει για τον ευχάριστο ύπνο του οδηγού, ανεξάρτητα από τις κλιματικές συνθήκες.

6: Το I-Shift διπλού συμπλέκτη συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου κατά την οδήγηση σε ορεινές περιοχές. Το I-Shift διπλού συμπλέκτη παρέχει στο φορτηγό γρήγορες και άμεσες αλλαγές ταχυτήτων, για να μην πέφτουν οι στροφές του κινητήρα.

5: Το Volvo FH διαθέτει προβολείς που είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους ανάμεσα σε εκείνους που κυκλοφορούν στους δρόμους. Αλλά δεν είναι απλά καλαίσθητοι στην εμφάνιση. Κάνουν το φορτηγό ορατό στους άλλους χρήστες του δρόμου. Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τον πάγο και τον σκανδιναβικό χειμώνα. Οι λαμπτήρες εκκένωσης υψηλής έντασης (high-intensity discharge)  που υπάρχουν μέσα στους προβολείς είναι πιο ξεκούραστοι και για τα μάτια των οδηγών και των άλλων χρηστών του δρόμου. 

4: Η οδήγηση σε περιοχές με έντονη ζέστη και σκόνη, κρύβει δυσκολίες. Όμως, σε αυτές τις δυσκολίες το Volvo FH τα καταφέρνει περίφημα. Πριν από την παρουσίασή του το 1993, το Volvo FH πέρασε από εκτεταμένες δοκιμές σε θερμές περιοχή όπως στην Αριζόνα των ΗΠΑ και τη δυτική Αυστραλία.

3: Η οδήγηση δυσκολεύει όταν επικρατεί ισχυρός άνεμος. Το Volvo Dynamic Steering αντισταθμίζει την επίδραση των δυνατών πλευρικών ανέμων, κάνοντας λιγότερο δύσκολο το έργο των οδηγών.

2: Κατά την αποβίβαση από το φορτηγό και την είσοδο σε αυτό, είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς. Μπορείτε να εφοδιάσετε το Volvo FH με αντικλεπτικό σύστημα με σειρήνα έντασης 105 decibel, η οποία σας παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας, οπουδήποτε κι αν κινείστε.

1: Ποιος ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε είναι το Volvo FH.