Δεν ξεχωρίζει μόνο ο μοναδικός σχεδιασμός. Είναι και όλα αυτά που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια, τα οποία κάνουν αυτό το φορτηγό να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Μια ισχυρή γραμμή μετάδοσης κίνησης με προαιρετική μετάδοση I-Shift διπλού συμπλέκτη. Φανταστικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το Volvo FH παρέχει επιδόσεις κορυφαίου επιπέδου, ανεξάρτητα από τη μεταφορική σας δραστηριότητα.

Και ναι, σήμερα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την περιορισμένη έκδοση 2017 Volvo Ocean race. Η έκδοση αυτή διατίθεται ως Volvo FH13 και Volvo FH16, στους τύπους καμπίνας Globetrotter και Globetrotter XL.

Λάβετε μέρος στον αγώνα!

Έκδοση Volvo FH Volvo Ocean Race, εξωτερικό

Από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό

Το φορτηγό στην έκδοση Volvo Ocean Race κερδίζει τις εντυπώσεις. Τα ειδικά χρώματα καμπίνας Shimmering gold και Cool breeze metallic είναι εμπνευσμένα από τις τοποθεσίες εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα του 2017.

Από το αχνό ηλιοβασίλεμα του Αλικάντε, όπου οι αγωνιζόμενοι θα ανοίξουν πανιά. Μέχρι την ήρεμη θάλασσα της Χάγης, του τελικού προορισμού του αγώνα.

Οι διακοσμητικές λωρίδες σε χρώμιο, μαύρο και κόκκινο σατινέ, αναδίδουν τον αέρα δυναμισμού των ιστιοπλοϊκών αγώνων. Μια αληθινά αξέχαστη εμπειρία.

Έκδοση Volvo FH Volvo Ocean Race, εσωτερικό

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Το αποκλειστικό και πολυτελές εσωτερικό του φορτηγού καθηλώνει το βλέμμα. Το τρυπητό δέρμα Dark Sky Lark με φάσες σε δέρμα Sea Blue. Τα χαλάκια δαπέδου με κεντητό το λογότυπο Volvo Ocean Race. Το τιμόνι και ο χειρολισθήρας με χρωματιστές ραφές που κάνουν αντίθεση.

Μπείτε στην καμπίνα και δείτε τα. 

Χαρακτηριστικά

Η Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018 είναι διαθέσιμη για τα:

 • Volvo FH Globetrotter και Globetrotter XL.
 • Volvo FH16 Globetrotter και Globetrotter XL.

Προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού:

 • Πακέτο ασφαλείας: Αερόσακος οδηγού, Σύστημα υποστήριξης αλλαγής λωρίδας, Σύστημα υποστήριξης εγρήγορσης οδηγού, Adaptive Cruise Control με αυτόματη λειτουργία φρένου, αντικλεπτικός συναγερμός για την καμπίνα, κιβώτιο ασφαλείας με κλείδωμα, ενισχυμένα πλευρικά παράθυρα, γενικός διακόπτης με τηλεχειρισμό, κόκκινες ζώνες ασφαλείας.
 • Πακέτο επιδόσεων (μόνο για το Volvo FH): Κινητήρας: Volvo D13 500 ίππων, Volvo I-Shift διπλού συμπλέκτη, επιβραδυντής.
Ο Volvo D13500 τοποθετείται προαιρετικά στο Volvo FH στην έκδοση Volvo Ocean Race

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

Ναι, αυτό το φορτηγό είναι πανέμορφο. Όμως το δυνατότερο σημείο του είναι ο τρόπος που αποδίδει.

Αυτά που προσφέρει το Volvo FH είναι η αυξημένη μέση ταχύτητα και η βελτιωμένη παραγωγικότητα. Με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία καυσίμου. Βοηθά την επιχείρησή σας να συνεχίζει απρόσκοπτα τη διαδρομή της.

Η γραμμή μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει ένα νέο, βελτιωμένο κινητήρα και το μοναδικό I-Shift της Volvo.

Το πακέτο Race είναι προαιρετικό:

 • Κινητήρας D13 500 ίππων με το νέο βελτιστοποιημένο στροβιλοσυμπιεστή.
 • Κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift διπλού συμπλέκτη με απρόσκοπτες αλλαγές ταχυτήτων οι οποίες προσφέρουν δύναμη χωρίς διακοπές.
 • Επιβραδυντής.
 • Ζάντες αλουμινίου.
Η έκδοση Volvo FH Volvo Ocean Race διατίθεται ως ελκυστήρας ή ως πλαίσιο.

ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΦΟΡΤΗΓΟ VOLVO ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ

Παίρνουμε σοβαρά το ρόλο μας ως πρωτοπόροι στην οδική ασφάλεια. Γι' αυτό έχουμε εφοδιάσει τα φορτηγά μας με συστήματα και τεχνολογία η οποία αναβαθμίζει το επίπεδο της ασφάλειας.

Το προαιρετικό πακέτο ασφαλείας περιέχει χαρακτηριστικά οδικής ασφάλειας όπως:

 • Σύστημα υποστήριξης αλλαγής λωρίδας.
 • Σύστημα υποστήριξης εγρήγορσης οδηγού
 • Adaptive Cruise Control με προειδοποίηση σύγκρουσης και φρένα κινδύνου.
 • Αερόσακος οδηγού.
 • Κόκκινες ζώνες ασφαλείας και καθίσματα συνοδηγού και οδηγού.

Το πακέτο περιέχει επίσης εξοπλισμό για την προστασία των επιβαινόντων και του οδηγού:

Πακέτο ατομικής ασφάλειας το οποίο περιλαμβάνει συναγερμό, ενισχυμένα κρύσταλλα στις πόρτες, γενικό διακόπτη, γενικό διακόπτη με τηλεχειρισμό και χρηματοκιβώτιο κάτω από το κρεβάτι.

Το Volvo FH16 προσφέρεται στην έκδοση Volvo Ocean Race

ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ VOLVO FH16 ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ VOLVO OCEAN RACE

Όταν ασχολείστε σοβαρά με βαριές μεταφορές, το Volvo FH16 είναι για εσάς. Ισχύς μέχρι 750 ίπποι και θηριώδης ροπή 3.500 Nm. Με κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift ή ακόμα και I-Shift με αργές ταχύτητες, είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για βαριές μεταφορές με στιλ, άνεση και ασφάλεια.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε

Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να μελετήσετε όλες τις προδιαγραφές και όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας