Σέρβις - ένα βήμα εμπρός

Πρόγραμμα service Volvo FMX: προσαρμοσμένο στη δραστηριότητά σας

Προγραμματισμένο γύρω από εσάς

Με το δωρεάν Πρόγραμμα Service Volvo, δεν θα βρίσκεστε στο συνεργείο εάν είναι απαραίτητο να βρίσκεστε στο εργοτάξιο – η προληπτική συντήρηση προγραμματίζεται εκ των προτέρων και προσαρμόζεται απόλυτα στις εργασίες σας. Και όταν επισκέπτεστε τα συνεργεία μας, λαμβάνετε Γνήσιο Service Volvo από τους ιδιαίτερα καταρτισμένους και πιστοποιημένους από τη Volvo τεχνικούς μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντα μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo.

Σέρβις με τον τρόπο της Volvo
Συμβόλαια συντήρησης που συμβάλλουν στο να παραμένει το Volvo FMX σε άψογη κατάσταση

Μπλε Συμβόλαιο Volvo

Το Μπλε Συμβόλαιο συντήρησης μας φροντίζει το Volvo FMX σας να είναι σε άψογη κατάσταση. Το συμβόλαιο περιλαμβάνει την προληπτική συντήρηση και το κόστος της καθορίζεται εκ των προτέρων, προσφέροντάς σας διαφάνεια και έλεγχο της δραστηριότητάς σας. Αυξάνει ακόμα το χρόνο διαθεσιμότητας, μειώνει το συνολικό κόστος κτήσης και σημαίνει ότι έχετε πάντα ένα καλοσυντηρημένο φορτηγό.

Το Μπλε Συμβόλαιο Volvo
Το πλήκτρο VAS On-Call σας συνδέει άμεσα με το προσωπικό service

Volvo Action Service On-Call - απλά πατήστε το κουμπί

Το σύστημα σταμάτησε να κινείται; Πατήστε το κουμπί VAS On-Call και θα συνδεθείτε με εκπρόσωπό μας. Αυτός γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, το ID του πλαισίου σας και μπορεί να διαβιβάσει τους τυχόν διαγνωστικούς κωδικούς βλάβης στον τεχνικό. Χαλαρώστε. Η βοήθεια βρίσκεται στο δρόμο και θα επανέλθετε στη δουλειά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα για το Volvo Action Service
Απόλυτος έλεγχος από τον υπεύθυνο του στόλου.

Έχετε τον έλεγχο με το Dynafleet

Η Κατάσταση οχήματος Dynafleet παρέχει στον υπεύθυνο στόλου μια επισκόπηση των προειδοποιήσεων και των συναγερμών στους πίνακες οργάνων των φορτηγών σας. Διευκολύνει τον προγραμματισμό της προληπτικής συντήρησης και συμβάλλει στη βελτίωση του χρόνου διαθεσιμότητας.

I-Shift: ασφαλής μετάδοση που εξοικονομεί χρόνο

Μετάδοση με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χρόνου

Το I-Shift σας παρέχει την απόλυτη οδηγική συμπεριφορά, αλλά τα οφέλη του δεν σταματούν εκεί. Οι υποβοηθούμενες αλλαγές ταχυτήτων καταπονούν λιγότερο τη γραμμή μετάδοσης κίνησης και τα ελαστικά και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του συμπλέκτη. Το διάστημα αλλαγής λαδιού έχει αυξηθεί στα 450.000km. Ενώ έχουμε βελτιώσει και τα διαγνωστικά οχήματος. Επιλέξτε I-Shift στο δικό σας Volvo FMX και θα δαπανάτε λιγότερο χρόνο στο συνεργείο και περισσότερο στη δουλειά.

Δείτε τι άλλο μπορεί να κάνει το I-Shift
Η κάτω πλευρά του Volvo FMX διαθέτει προστασία από ζημιές

Όλα τα εξαρτήματα είναι προφυλαγμένα

Όταν βρίσκεστε στο εργοτάξιο ή έχετε εμπρός σας δύσβατο έδαφος, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά η κοιλιά του φορτηγού σας. Ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στο παρελθόν. Η οπίσθια ανάρτηση αέρα GRAS-G2 προσφέρει στο Volvo FMX απόσταση από το έδαφος 300mm. Έχουμε τοποθετήσει όλα τα ουσιαστικά εξαρτήματα - συμπεριλαμβανομένων των φρένων – επάνω από τον οπίσθιο άξονα και προστατεύουμε τον κινητήρα με μεταλλική ποδιά πάχους 3mm. Μόνο λοιπόν τα πολύ ογκώδη εμπόδια μπορεί να σας στείλουν στο συνεργείο.

Γνωρίστε το πλαίσιο
Σκληροτράχηλοι και εύκολοι στην επισκευή εμπρόσθιοι προφυλακτήρες που συμβάλλουν στο χρόνο διαθεσιμότητας του φορτηγού

Το ασταμάτητο εμπρόσθιο μέρος

Το εμπρόσθιο μέρος του Volvo FMX είναι σχεδιασμένο για χρόνο διαθεσιμότητας. Ο χαλύβδινος προφυλακτήρας με επίστρωση πολυπροπυλενίου, επανέρχεται στο αρχικό του σχήμα μετά από κάποιο χτύπημα. Και τα εμφανή εξαρτήματα συναρμογής σημαίνουν ότι κερδίζετε από το χρόνο του συνεργείου αν αλλάξετε μόνοι σας προφυλακτήρες και τμήματα του αμαξώματος.

Εάν κολλήσετε, προεκτείνετε το ρυμό έλξης από χυτοσίδηρο και κάποιο άλλο όχημα θα μπορεί να σας ξεκολλήσει. Αλλά θα δυσκολευτείτε να σπάσετε κει κάποιον προβολέα – οι προβολείς βρίσκονται ψηλότερα και διαθέτουν εναλλάξιμα προστατευτικά για δρόμο και για κίνηση εκτός δρόμου

Ρίξτε μια ματιά στο εμπρόσθιο μέρος
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Ήρθε η ώρα για περισσότερο χρόνο διαθεσιμότητας;

Ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι έτοιμος να σας παρουσιάσει ένα - ένα τα χαρακτηριστικά χρόνου διαθεσιμότητας του Volvo FΜΧ. Επισκεφθείτε τον ή τηλεφωνήστε του.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας