Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης ελαχιστοποιεί την σωματική καταπόνηση του οδηγού όταν το όχημα κινείται σε δυσχερείς συνθήκες

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo

Εμπρός. Στροφή. Όπισθεν. Στροφή. Μακάρι οι ελιγμοί στο εργοτάξιο να ήταν τόσο εύκολοι. Όταν οι συνθήκες είναι δυσχερείς και ο χώρος περιορισμένος, καταπονούνται ο αυχένας, η πλάτη και οι ώμοι του οδηγού. Ή τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στο παρελθόν. Με το Volvo Δυναμική Οδήγηση, το φορτηγό καταπίνει τις διαταραχές προτού φτάσουν στους μύες σας. Και μπορείτε να γυρίζετε το τιμόνι με το μικρό δαχτυλάκι σας, περιορίζοντας τη σωματική καταπόνηση κατά 85%.

Δοκιμάστε το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo
Το κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift είναι ιδανικό για κίνηση σε ανώμαλο έδαφος

I-Shift - το ευφυέστερο κιβώτιο ταχυτήτων του κόσμου

Απλό, αξιόπιστο και εξαιρετικά αποδοτικό, το I-Shift είναι το πιο δημοφιλές σύστημα μετάδοσής μας. Σας διευκολύνει στο δύσβατο έδαφος, σας βοηθά να ελίσσεστε με ευκολία και με μικρότερο κίνδυνο να κολλήσετε, και σας κάνει και 5% οικονομία καυσίμου.

Ακόμα, το I-Shift είναι ενισχυμένο και αναβαθμισμένο προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών εφαρμογών. Και επιπλέον, διατίθεται για όλες τις διαμορφώσεις αξόνων, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγών με κινούμενο εμπρόσθιο άξονα.

Επιλέξτε I-Shift
Το Dynafleet παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τα φορτηγά σας και, κατά συνέπεια, είναι επωφελές για την κερδοφορία σας

Dynafleet - μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας

Τοποθεσίες, φορτία και ύψη. Χρόνοι οδηγών. Εκθέσεις εκπομπών ρύπων. Κατανάλωση καυσίμου. Το Dynafleet σας παρέχει δεδομένα πραγματικού χρόνου για όλα τα φορτηγά που κατέχετε, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη λήψη περισσότερο επικερδών αποφάσεων.

Εξερευνήστε το Dynafleet
Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Volvo FMX για εργοταξιακές εργασίες

Ακονίστε το ταλέντο σας

Η οδήγηση στο εργοτάξιο είναι εξειδικευμένη εργασία και οι κατάλληλες δεξιότητες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Το σεμινάριο «Εργασία στις κατασκευές», μέρος του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Volvo Trucks, ανεβάζει τις τεχνικές εκτός δρόμου οδήγησής σας σε άλλο επίπεδο. Ακόμα, σας βοηθά να αξιοποιήσετε απόλυτα τα χαρακτηριστικά εκτός δρόμου οδήγησης του φορτηγού σας και να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις του. Κάνοντας την απασχόλησή σας στο εργοτάξιο όσο το δυνατόν πιο παραγωγική.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος «Εργασία σε κατασκευές»
Το έξυπνο πλαίσιο επιδρά θετικά στην παραγωγικότητα

Το έξυπνο πλαίσιο

Μπορεί ένα πλαίσιο να σας κάνει πιο παραγωγικούς; Αυτό μπορεί. Η οπίσθια ανάρτηση αέρα GRAS-G2 προσφέρει μια απαράμιλλη απόσταση 300 χιλιοστών από το έδαφος και η επανασχεδιασμένη «ποδιά» είναι τόσο καλά σχεδιασμένη που μόνο ογκόλιθοι θα επιβραδύνουν την πορεία σας. Με την καλύτερη πρόσφυση και τους λιγότερους κραδασμούς, η οδήγησή σας γίνεται ταχύτερη και πιο άνετη και αυτό μπορεί να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας μέσω αύξησης της μέσης ταχύτητας κατά μέχρι 10 χλμ/ώρα.

Εξερευνήστε το πλαίσιο
Κερδίζετε χρήματα με την αυξημένη ικανότητα φόρτωσης

Επιπλέον φορτίο

Ένας από τους αποτελεσματικότερους τρόπους αύξησης της παραγωγικότητας είναι η αύξηση της ικανότητας φόρτωσης. Γι' αυτό και ενισχύσαμε την εμπρόσθια ανάρτηση ώστε να δέχεται 20 τόνους αντί για 18. Και εάν χρειάζεται να μεταφέρετε πολύ βαριά φορτία, τώρα έχετε στη διάθεσή σας πενταξονικές διαμορφώσεις απευθείας από το εργοστάσιό μας, με αποτέλεσμα να κερδίζετε χρόνο αλλά και χρήμα κατά την κατασκευή αμαξώματος.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πενταξονικές διαμορφώσεις
Με τα Γνήσια ανταλλακτικά Volvo το φορτηγό διατηρεί τη μακροζωία του και σας βοηθά να εργάζεστε αποτελεσματικότερα

Παραγωγικά εξαρτήματα

Τα γνήσια ανταλλακτικά Volvo διατηρούν την ποιότητα Volvo στο φορτηγό σας. Φροντίζουν να βρίσκεστε στο εργοτάξιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά το όχημα ώστε κι εσείς να εργάζεστε πιο αποδοτικά. Και με ένα δίκτυο συνεργείων σε 140 αγορές σε όλο τον κόσμο και προηγμένα συστήματα logistics που εξασφαλίζουν την έγκαιρη παράδοση – το ανταλλακτικό που χρειάζεστε είναι πάντα κοντά.

Εξερευνήστε τα Γνήσια ανταλλακτικά Volvo
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας

Τηλεφωνήστε ή επισκεφθείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε και το τελευταίο χιλιόμετρο στο τιμόνι.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας