Ο κινητήρας του Volvo FMX έχει μελετηθεί προσεκτικά προκειμένου να συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου

Οι οικονομικότεροι κινητήρες μας

Η σειρά κινητήρων μας έχει μελετηθεί σε βάθος προκειμένου να κάνει οικονομία καυσίμου, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Έχουμε βελτιστοποιήσει τη γεωμετρία του θαλάμου καύσης. Σχεδιάσαμε κατακόρυφα, κεντρικής τοποθέτησης μπεκ ψεκασμού. Αυξήσαμε το λόγος πλήρωσης αερίου...

Θα μπορούσαμε να μιλάμε επί μακρόν για τα τεχνικά μας επιτεύγματα. Το σημαντικότερο για αυτές τις καινοτομίες είναι η διαφορά που συνεπάγονται για το κέρδος σας. Αλλά και για το περιβάλλον.

Γνωρίστε τους κινητήρες μας
Με τον Αυτόματο έλεγχο πρόσφυσης μεγιστοποιείτε την οικονομία καυσίμου σας

Αυτόματος έλεγχος πρόσφυσης

Χρειάζεστε έναν κινούμενο εμπρόσθιο άξονα. Οι έρευνές μας όμως δείχνουν ότι τη χρησιμοποιείτε μόνο 2–5% του συνολικού χρόνου. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, σπαταλάτε καύσιμα. Ο Αυτόματος έλεγχος πρόσφυσης σας βοηθά να μεγιστοποιήσετε την οικονομία καυσίμου σας. Όταν δεν χρειάζεται την επιπλέον πρόσφυση, το σύστημα αποσυμπλέκει αυτόματα τον εμπρόσθιο άξονα και έτσι καταναλώνετε λιγότερα καύσιμα.

Ανακαλύψτε τον Αυτόματο έλεγχο πρόσφυσης
Με το I-Shift μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 5% σε σύγκριση με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων

I-Shift – απλό, αξιόπιστο και πολύ οικονομικό σε καύσιμα

Το I-Shift προσφέρει μέγιστη απόδοση και αποδοτικότητα με την παρακολούθηση και την ανταπόκριση στη μάζα του οχήματος, την κλίση του δρόμου, την ταχύτητα και την ταχύτητα. Σε συνδυασμό με πετρελαιοκινητήρα Volvo, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση κατά μέχρι 5% σε σύγκριση με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακόμα, το I-Shift είναι ενισχυμένο και αναβαθμισμένο προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες των απαιτητικών εφαρμογών. Και επιπλέον, διατίθεται για όλες τις διαμορφώσεις αξόνων, συμπεριλαμβανομένων των φορτηγών με κινούμενο εμπρόσθιο άξονα.

Πείτε γεια στο I-Shift
Συμβουλή Καυσίμου - σχεδιασμένη για να κάνετε οικονομία

Συμβουλή Καυσίμου – οικονομία με συνέπεια

Μείνετε συνεπείς στους στόχους καυσίμου σας. Και παρακολουθήστε τους να συρρικνώνονται ενώ εσείς γίνεστε πιο αποδοτικοί. Εγγραφείτε στην υπηρεσία Συμβουλής Καυσίμου μας και θα έρθετε σε επαφή με ένα προσωπικό εκπαιδευτή καυσίμου. Με την τακτική του μελέτη, τις εξειδικευμένες οδηγίες και την πρακτική του υποστήριξη, θα εξοικονομείτε καύσιμα από την πρώτη στιγμή και χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεστε.

Πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με τη Συμβουλή Καυσίμου;
Το Dynafleet και η εκπαίδευση συνεργάζονται για οικονομία καυσίμου

Ανακαλύψτε τη δύναμη των δεδομένων

Μαζί, το Dynafleet και η εκπαίδευση οδηγών μπορούν να σας προσφέρουν οικονομία καυσίμου μέχρι 7%. 

Dynafleet – παρακολουθήστε την οικονομία καυσίμου σας

Γνωρίστε το ευφυές μας σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Παρακολουθήστε την απόδοση των φορτηγών σας και των οδηγών σε πραγματικό χρόνο. Δείτε την κατάταξη οικονομίας καυσίμου όπως παράγεται αυτόματα. Κατόπιν προχωρήστε σε συγκρίσεις, εντοπίστε τάσεις και εφαρμόστε μεταβολές που θα σας δώσουν οικονομία καυσίμου.

Εξερευνήστε το Dynafleet

Εκπαίδευση οδηγών – μικρές αλλαγές, μεγάλη εξοικονόμηση

Το σεμινάριο Αποδοτικής οδήγησης σας βοηθά να αξιοποιήσετε την κάθε σταγόνα καυσίμου. Μέρος του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Volvo Trucks, η καταξιωμένη συστηματική προσέγγιση δημιουργεί συνήθειες οδήγησης ευνοϊκές για την εξοικονόμηση καυσίμου και βιώσιμη, μακροπρόθεσμη οικονομία, και είναι πλέον αποδοτική σε συνδυασμό με τις εκθέσεις του Dynafleet.

Εκπαίδευση οδηγών Volvo

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Αποκτήστε περισσότερη οικονομία

Το κλειδί για την οικονομία καυσίμου είναι να πάρεις το σωστό δρόμο από την αρχή. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι ειδικός στην εξοικονόμηση καυσίμου. Γιατί να μη ζητήσετε τη βοήθεια του;

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας