Ο προφυλακτήρας του Volvo FMX διαθέτει επένδυση από πολυπροπυλένιο

Προφυλακτήρας διπλής ισχύος

Ο προφυλακτήρας από χάλυβα υψηλής αντοχής είναι πανίσχυρος. Τόσο δυνατός που μπορείτε να οδηγήσετε πάνω σε ένα σωρό από μπάζα και η αντιληπτή φθορά να είναι ελάχιστη. Επίσης είναι καλυμμένος από μια παχιά επένδυση πολυπροπυλενίου για την προστασία του.

Ο προφυλακτήρας είναι τριμερής και οι βίδες του είναι εύκολα επισκέψιμες ώστε να μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνοι σας τα φθαρμένα τμήματα, γλιτώνοντας τη μετάβαση στο συνεργείο και ενισχύοντας το χρόνο διαθεσιμότητας σας.

Το σύστημα εμπρόσθιας αντισφήνωσης προστατεύει τους επιβάτες των επιβατικών αυτοκινήτων

Το Σύστημα εμπρόσθιας προστασίας (FUPS)

Ολόκληρο το κάτω εμπρός μέρος είναι κατασκευασμένο σαν κλωβός. Τα επιμέρους εξαρτήματα συνδυάζονται για να γίνεται απίστευτα γεροδεμένο και ελαστικό στην περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης με επιβατικό αυτοκίνητο. Το FUPS είναι σχεδιασμένο να προστατεύει τους επιβαίνοντες ενός αυτοκινήτου, μαζεύοντας προς τα πίσω και απορροφώντας μέρος της δύναμης.

Το έλασμα πέλματος προστατεύει τον κινητήρα και μειώνει τους στροβιλισμούς σκόνης

Το έλασμα πέλματος

Η εκτός δρόμου οδήγηση ενδέχεται να είναι επικίνδυνη για τον κινητήρα σας. Γι' αυτό το Volvo FMX διαθέτει προαιρετικό επανασχεδιασμένο έλασμα πέλματος 3 χιλ. το οποίο προστατεύει το κάρτερ, τα σωληνάκια και το ψυγείο του κινητήρα. Όλα τα εξαρτήματα που κινδυνεύουν κατά την εκτός δρόμου κίνηση προστατεύονται - ακόμα και κατά την όπισθεν. Και εάν εργάζεστε σε περίπτωση με πολλή σκόνη, μειώνετε και τους στροβιλισμούς σκόνης κάτω από το φορτηγό.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Ξεκίνημα από το εμπρόσθιο μέρος

Ξεκίνημα από εμπρός. Περιδιαβαίνοντας ωστόσο το Volvo FMX, θα αντιληφθείτε γιατί είναι το πιο στιβαρό φορτηγό που κατασκευάσαμε ποτέ. Ζητήστε τα κλειδιά στον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας