Χρώμα Volvo FMX

Δεν είναι μαύρο. Είναι στο χρώμα του κορακιού.

'Εχουμε σχεδιάσει ένα εξεζητημένο μαύρο - καφετί χρώμα, ειδικά για το εσωτερικό του Volvo FMX. Και το βαφτίσαμε στο χρώμα του κορακιού: Raven. Είναι λιγότερο ευπαθές στους λεκέδες, τέλειο για το εργοτάξιο.

Πίνακας πληροφόρησης Volvo FΜΧ

Πληροφορίες με μια ματιά

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες εμπρός σε σημείο όπου ο οδηγός μπορεί να τις δει με μία ματιά, ενώ τα χειριστήρια που χρησιμοποιούνται λιγότερο βρίσκονται και σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Οι ευέλικτοι διακόπτες σας επιτρέπουν να επιλέγετε τις λειτουργίες που θέλετε να είναι πλησιέστερα στο τιμόνι.

Λειτουργίες Volvo FMX

Λειτουργίες στις άκρες των δαχτύλων σας

Πολλές λειτουργίες έχουν μετακινηθεί από τους διακόπτες στα χειριστήρια του τιμονιού. Η ομαδοποίησή τους γίνεται με βάση τη λειτουργία που επιτελούν και ο εντοπισμός τους με τα δάκτυλα είναι εύκολος.

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος

Άφθονος χώρος για τα αντικείμενά σας

Ο μεγάλος χώρος εμπρός, κάτω από το κρεβάτι, πίσω και σε εξωτερικές θέσεις, μπορεί να προσαρμόζεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες. Ένας ηλεκτρικός αφυγραντήρας χωρά στο επάνω κρεβάτι ή στην πλάτη της καμπίνας και προσφέρει ένα γρήγορο τρόπο να στεγνώσετε τα ρούχα σας, τις πετσέτες σας και τα υποδήματά σας.

Υπάρχουν επίσης πολλές αποθηκευτικές θέσεις γύρω σας, για πράγματα όπως είναι τα έγγραφα. Η ενσωματωμένη σκάφη επάνω στο ταμπλό είναι ιδανική για τα σκόρπια μικροαντικείμενα. Υπάρχει ακόμα χώρος για τα μολύβια και το τηλέφωνό σας και ακόμα για μια υποδοχή USB. Υπάρχει ακόμα και μια αναδιπλούμενη θήκη για μπουκάλια αναψυκτικών.

Volvo FMX τιμόνι

Ένα υπέροχο τιμόνι

Το νέο τιμόνι ρυθμίζεται εύκολα και προσφέρει άφθονο χώρο για τα γόνατα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του τιμονιού προσφέρει ποικίλες δυνατότητες λαβών, ώστε να έχετε άνεση σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημέρας. Και έχετε την επιλογή τοποθέτησης δέρματος για μια νότα πολυτέλειας.

Το νέο κάθισμα του οδηγού

Ένα κάθισμα που ξεχωρίζει

Το κάθισμα οδηγού προσφέρει άριστη στήριξη, εύρος μετακίνησης και χώρο για τα πόδια, και μπορεί να ρυθμιστεί κατά 20 εκατοστά εμπρός - πίσω και 10 εκατοστά κατακόρυφα. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές ταπετσαρίες και θα κάθεστε πιο άνετα από κάθε άλλη φορά.

Ένα ευρύχωρο κάτω κρεβάτι

Ένας έξυπνος τρόπος για να κοιμάστε

Μην κάνετε συμβιβασμούς στον ύπνο σας μόνο και μόνο επειδή περνάτε τη νύχτα στην καμπίνα. Το κάτω κρεβάτι έχει πλάτος 70 εκατοστά, διαθέτει pocket spring των 16 εκατοστών και επιλογή ανάμεσα σε τρία διαφορετικά επίπεδα σκληρότητας. Και σας παρέχεται η δυνατότητα ελέγχου του εσωτερικού φωτισμού, του ξυπνητηριού, του καυστήρα θέρμανσης, του ηχοσυστήματος, των παραθύρων και των κλειδαριών - χωρίς να μετακινηθείτε από το κρεβάτι.

Συστήματα υπηρεσιών Volvo FMΧ

Σύστημα εξυπηρέτησης και Infotainment

Εύχρηστη πλοήγηση, Dynafleet, βελτιωμένη επικοινωνία και ηχητική εμπειρία ποιότητας. Το ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης και infotainment της Volvo Trucks συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα σημείο διεπαφής, την επτάιντση οθόνη αφής. Μπορείτε να τη χειρίζεστε με το χέρι, μέσω φωνητικών εντολών και από τα πλήκτρα στο τιμόνι.

Ξανασκεφθείτε την εμπειρία διαβίωσης στην καμπίνα σας.

Εύχρηστα συστήματα Volvo FMX

Εύκολη στη χρήση

Απλοποιήστε τον έλεγχο των υπηρεσιών και του Infotainment στην καμπίνα σας. Και νιώστε τα οφέλη: μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης, ευκολότερη πλοήγηση και πιο αποδοτική διαχείριση στόλου οχημάτων.

Αυτό το σύστημα συνδυάζει τη μονάδα ηχοσυστήματος και ψυχαγωγίας της καμπίνας με τις λειτουργίες Dynafleet και πλοήγησης.

Η ενοποίηση των υπηρεσιών και του Infotainment σημαίνει ότι διευκολύνεται ο χειρισμός τους. Αγγίξτε την οθόνη, πατήστε τα πλήκτρα στο τιμόνι ή χρησιμοποιήστε τη φωνή σας. Αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

360° Γενική άποψη του εξωτερικού

Η παρακάτω είναι μια διαδραστική επισκόπηση του εσωτερικού της καμπίνας. Κάντε κλικ στα πλαίσια κειμένου για να διαβάσετε περισσότερα. Κάντε κλικ στο «Πλήρης οθόνη» για ακόμα πληρέστερη εμπειρία. Τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιγράφονται είναι γενικά και ενδέχεται να διαφέρουν από το δικό σας φορτηγό.

VT

Μπείτε μέσα και ερωτευθείτε το

Για μια περιήγηση στην καμπίνα του Volvo FMX, επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσει.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας