Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς, τόσο εκτιμάς την όψη του.

Asok George

Σχεδιαστής εξωτερικού, Volvo Trucks

Χαρακτηριστικά σχεδιασμού που συμβάλλουν στη στιβαρότητα: Volvo FMX που παρουσιάζει την απόσταση από το έδαφος

Μεγαλυτερο. Βελτιωμενο. Δυνατοτερο

Όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά του Volvo FMX βρίσκονται εδώ, απλά έχουν επαυξηθεί και βελτιωθεί. Η bull bar είναι πιο ανθεκτική και μεγαλύτερη, και το ίδιο και οι γωνιακοί προφυλακτήρες. Ο κεντρικός ρυμός έλξης είναι από χυτοσίδηρο και μπορεί να έλκει μέχρι 32 τόνους. Και οι νέοι προβολείς βρίσκονται ψηλότερα, εκεί όπου μειώνεται η πιθανότητα να πάθουν ζημιά.

Οι επιφάνειες αμαξώματος του Volvo FMX είναι σχεδιασμένες για εύκολη αφαίρεση και αντικατάσταση

Σχεδιασμος εξοικονομησης χρονου

Προσέξτε τα εμφανή εξαρτήματα σύνδεσης στις γωνίες των προφυλακτήρων και στα κομμάτια του αμαξώματος. Δεν προσθέτουν απλώς στη στιβαρή εμφάνιση του φορτηγού, αλλά σας διευκολύνουν να αντικαταστήσετε μόνο σας όποια τμήματα χρειάζονται. Όλα είναι μέρος της αντίληψής μας για την προσθήκη αξίας στη λειτουργικότητα αλλά και την ελάττωση του χρόνου που δαπανάτε στο συνεργείο.

Ο προφυλακτήρας του Volvo FMX: ανθεκτικός και πρακτικός

Το εμπροσθιο μερος - ολα συντεινουν στο χρονο διαθεσιμοτητας

Ο χαλύβδινος προφυλακτήρας με επένδυση πολυπροπυλενίου είναι κατασκευασμένος προκειμένου να αντέχει σχεδόν σε οποιαδήποτε κακουχία. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο άκαμπτα προστατευτικά για τους δυνατούς σας προβολείς bi-xenon. Και η προστατευτική ποδιά πάχους 3 χιλιοστών φροντίζει να μένει άθικτη η κοιλιά του οχήματος. Ανεξάρτητα λοιπόν από την εργασία, το Volvo FMX δεν σταματά πουθενά.

Μάθετε περισσότερα για το εμπρόσθιο μέρος
Σκαλοπάτι εισόδου Volvo FMX

Σχεδιασμενο για κατασκευες

Σαν οδηγός εργοταξιακού φορτηγού, συχνά μπαινοβγαίνετε από την καμπίνα. Το χαμηλό αναδιπλούμενο σκαλοπάτι εισόδου επιταχύνει τη διαδικασία και ο αντιολισθηρός σχεδιασμός του κάνει τις κινήσεις σας ασφαλέστερες. Τα λεπτά μπράτσα του καθρέπτη σας παρέχουν άριστη ορατότητα προς τα εμπρός και η υψηλή εισαγωγή αέρα βελτιώνει την ορατότητά σας όταν κάνετε όπισθεν. Και μην ανησυχείτε εάν κολλήσει λάσπη στο παρμπρίζ σας. Απλά σκαρφαλώστε στο εμπρός μέρος της καμπίνας και καθαρίστε την. Όλες οι λεπτομέρειες έχουν σχεδιαστεί για τη ζωή που κάνετε εσείς και το φορτηγό.

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς.

Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού.

Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

VT

Ταρακουνηστε το!

Κλοτσήστε το. Σταθείτε επάνω στον προφυλακτήρα. Σκουντήξτε τους προβολείς. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας δείξει πόσο στιβαρό είναι το Volvo FMX.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας