Ο γίγαντας των χωματουργικών εφαρμογών

Στιβαρό και άκαμπτο, αποπνέει δύναμη.

Το Volvo FMΧ είναι το πιο σκληροτράχηλο φορτηγό μας όλων των εποχών. Και αυτό φαίνεται. Το εμπρόσθιο μέρος είναι άκαμπτο και με όψη που αποπνέει δύναμη. Είναι και έξυπνο επίσης. Χρησιμοποιήσαμε υλικά που αντέχουν στην κακομεταχείριση και σχεδιάσαμε τμήματα αμαξώματος που μπορείτε να αντικαταστήσετε μόνοι σας. Έτσι θα δαπανήσετε λιγότερο χρόνο στο συνεργείο και περισσότερο χρόνο στη δουλειά.

Το εσωτερικό της καμπίνας του Volvo FMX. Απεικονίζεται το τιμόνι

Δεν υπάρχει τίποτα για να αποσπάσει την προσοχή σας. Τα πάντα υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά σας. Αυτό είναι το εσωτερικό του Volvo FMX. Καθαρές γραμμές, έξυπνα όργανα και άριστα σχεδιασμένο κάθισμα. Υπάρχει ακόμα άφθονος χώρος για τα αντικείμενά σας. Και ένα ουσιαστικά απρόσβλητο από λεκέδες χρώμα, που αποκαλούμε «Raven».

Πλευρική όψη του FMX στο δρόμο

Οικονομια καυσιμου, αναποσπαστη απο το οχημα

Ο βελτιστοποιημένος κινητήρας. Αυτόματα ενεργοποιούμενος έλεγχος πρόσφυσης. Το πλαίσιο που συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Η ευφυής μετάδοση. Η οικονομία καυσίμου είναι ενσωματωμένη στο Volvo FMΧ.

Πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε;
Σχεδιασμένο για ανθεκτικότητα και στιβαρότητα

Ατοφια σκληραδα

Μεγαλύτερο. Δυνατότερο. Πιο σκληροτράχηλο. Το Volvo FΜΧ είναι το πιο γεροδεμένο φορτηγό που έχουμε κατασκευάσει ποτέ.

Μάθετε πόσο στιβαρό είναι το Volvo FMX
Αυξημένος χρόνος διαθεσιμότητας: ένα φορτηγό που εργάζεται σκληρά

Χρονος διαθεσιμοτητας – γι' αυτον ζουμε

Οι ακινητοποιήσεις καταστρέφουν το κέρδος σας. Τα πάντα λοιπόν γύρω από το Volvo FMX είναι σχεδιασμένα προκειμένου να το διατηρούν στο εργοτάξιο, εκεί όπου ανήκει.

Πώς θα το κάνουμε πράξη αυτό
Κατασκευασμένα για κινητικότητα: το Volvo FMX επί το έργον

Εξαιρετικη ευκινησια

Αυτόματος έλεγχος πρόσφυσης. Το ενεργό σύστημα διεύθυνσης Volvo (Volvo Dynamic Steering). Καλωσήλθατε σε μια νέα εποχή ευκινησίας για τα χωματουργικά φορτηγά.

Η δημιουργία της κινητικότητας
Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού του Volvo FMX συμβάλλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας

Πως θα κανετε πιο αποδοτικους τους οδηγους;

Σχεδιάσαμε ένα πλαίσιο που αρέσκεται στις αντίξοες συνθήκες. Αναπτύξαμε ευκινησία η οποία ενισχύει την οδηγική άνεση. Και συμβάλλει στο να ακονίζει ο οδηγός τις εκτός δρόμου ικανότητές του.

Γίνετε παραγωγικότεροι
VT

Πλησιαστε στο Volvo FΜΧ

Κάντε μια ερώτηση. Βρείτε ένα ανταλλακτικό. Κλείστε σέρβις. Περιγράψτε το τέλειο φορτηγό σας. Όλα συμβαίνουν με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας