Το Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo μειώνει την καταπόνηση που υφίσταται ο αυχένας, η πλάτη και οι ώμοι του οδηγού - κατά έως 85%

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo

Έφερε την επανάσταση στην οδήγηση. Σταθερότητα που θυμίζει σε υψηλές ταχύτητες. Έλεγχος χωρίς κόπο σε χαμηλές ταχύτητες. Και απόλυτη ακρίβεια κατά την όπισθεν. Το Volvo Δυναμική Οδήγηση αυξάνει τη δύναμη του τιμονιού κατά μέχρι 85%, μειώνοντας δραματικά την καταπόνηση του αυχένα, της πλάτης και των ώμων σας.

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo
Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo

I-Shift - το ευφυέστερο κιβώτιο ταχυτήτων του κόσμου

Απλό, αξιόπιστο και εξαιρετικά αποδοτικό, το I-Shift έχει αλλάξει την μετακίνηση με φορτηγά. Οι οδηγοί το αγαπούν επειδή δεν διαθέτει βαρύ συμπλέκτη ή μοχλό που να τους δυσκολεύει και όλες οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται στην κατάλληλη στιγμή. Ακόμα εξοικονομεί καύσιμα μέχρι 5% και γι' αυτό είναι αγαπητό και στις μεταφορικές εταιρείες.

Επιλέξτε I-Shift
Το νέο Volvo FM σημαίνει υψηλότερο ωφέλιμο φορτίο

Την τελευταία δεκαετία, πολλά φορτηγά έχουν πάρει κιλά. Όχι αυτό. Χάρη στο πρόγραμμα βελτιστοποίησης βάρους, το Volvo FM έχασε 75 κιλά χωρίς κανένα συμβιβασμό, επειδή η σειρά μοντέλων είναι προσαρμοσμένο στην εφαρμογή του κάθε φορτηγού.

Όταν το μικτό βάρος ενός φορτηγού πλησιάζει τους 18 τόνους, με ένα επιπλέον κιλό στον ελκυστήρα αφαιρούνται τρία κιλά από το ωφέλιμο φορτίο, λόγω του φαινομένου του αντίβαρου. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια βάρους του Volvo FM αξίζει τα τριπλάσια, σε δυνατότητα αύξησης του ωφέλιμου φορτίου, δηλαδή επιπλέον 225 κιλά. Και αυτό σας κάνει πιο παραγωγικούς. Και κάθε δρομολόγιο γίνεται πιο κερδοφόρο.

Το τέλειο περιβάλλον οδήγησης του νέου Volvo FM

Το ιδανικό περιβάλλον για εργασία και για ανάπαυση

Από τη στιγμή που μπαίνετε στο Volvo FΜ (χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου) μέχρι τη στιγμή που τελειώνει το ωράριό σας, όλα είναι σχεδιασμένα για να σας κάνουν πιο παραγωγικούς στο δρόμο. Και πιο ξεκούραστους στο τέλος της ημέρας.

Ρίξτε μία ματιά στο εσωτερικό της καμπίνας
Το Dynafleet συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας

Dynafleet - μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας

Τοποθεσίες, φορτία και ύψη. Χρόνοι οδηγών. Εκθέσεις εκπομπών ρύπων. Κατανάλωση καυσίμου. Το Dynafleet σας παρέχει δεδομένα πραγματικού χρόνου για όλα τα φορτηγά που κατέχετε, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη λήψη περισσότερο επικερδών αποφάσεων.

Εξερευνήστε το Dynafleet
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Γίνετε παραγωγικότεροι

Μιλήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε και το τελευταίο χιλιόμετρο στο τιμόνι.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας