Ολόκληρη η ανάρτηση έχει επανασχεδιαστεί και ρυθμιστεί στις λεπτομέρειες. Τα πάντα έχουν αντικατασταθεί, αναβαθμιστεί ή ενισχυθεί για τη βελτίωση του κρατήματος.

Niklas Fröjd

Μηχανικός δυναμικής συμπεριφοράς οχημάτων, Volvo Trucks

Volvo FM με βελτιωμένη σταθερότητα στο τιμόνι

Σταθερό σαν τρένο

Ο επανασχεδιασμός της εμπρόσθιας ανάρτησης με φύλλα σούστας, μειώνει τις τάσεις για εγκάρσιες κλίσεις και βελτιώνει δραματικά τη σταθερότητα του τιμονιού, δίνοντας σας μια αναβαθμισμένη αίσθηση ελέγχου σε όλες τις συνθήκες. Η βελτιωμένη εμπρόσθια ανάρτηση μειώνει επίσης τις αναγκαίες διορθώσεις στην πορεία, Έτσι το φορτηγό ακολουθεί τις εντολές σας στον αυτοκινητόδρομο και στις πολύ κλειστές στροφές.

Volvo FM με μειωμένη υπερστροφή

Ελέγχει τις δυνάμεις

Έχουμε μεταμορφώσει και την οπίσθια ανάρτηση αέρα. Ο πατενταρισμένος σχεδιασμός της Volvo περιλαμβάνει αντιστρεπτικές ράβδους εμπρός από τον άξονα που εμποδίζουν τη μεταφορά ανεπιθύμητων δυνάμεων από το δρόμο στο πλαίσιο. Ο σχεδιασμός εξαλείφει ακόμα την τάση του ρυμουλκούμενου να προκαλεί υπερστροφή του φορτηγού όταν εισέρχεται σε καμπύλη τροχιά. 

Volvo FM, το «θρυλικό σπαγγάτο»

Ενεργό Σύστημα Διεύθυνσης της Volvo

Το μεγαλύτερο νέο από το υδραυλικό τιμόνι. Το Volvo Δυναμική Οδήγηση χρησιμοποιεί ‘αλληλοκάλυψη ροπής’ για τη διόρθωση αθέλητων κινήσεων με το τιμόνι και για την παροχή πρόσθετης ροπής όταν χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, απόλυτος έλεγχος σε χαμηλές ταχύτητες και σημαντικά λιγότερη καταπόνηση των μυών σας.

VT

Μην αρκείστε στα λόγια μας

Βιώστε οι ίδιοι την κορυφαία οδική συμπεριφορά. Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks και ευχαρίστως θα σας δώσουν το κλειδί.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας