Οι οικονομικοί πετρελαιοκινητήρες Volvo Euro 6

Οι οικονομικότεροι κινητήρες μας

Η σειρά κινητήρων μας έχει μελετηθεί σε βάθος προκειμένου να κάνει οικονομία καυσίμου, χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Έχουμε βελτιστοποιήσει τη γεωμετρία του θαλάμου καύσης. Σχεδιάσαμε κατακόρυφα, κεντρικής τοποθέτησης μπεκ ψεκασμού. Αυξήσαμε το λόγο πλήρωσης αερίου…

Θα μπορούσαμε να μιλάμε επί μακρόν για τα τεχνικά μας επιτεύγματα. Το σημαντικότερο για αυτές τις καινοτομίες είναι η διαφορά που συνεπάγονται για το κέρδος σας. Αλλά και για το περιβάλλον.

Γνωρίστε τους κινητήρες μας
Το οικονομικό κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift

I-Shift – απλό, αξιόπιστο και πολύ οικονομικό σε καύσιμα

Το I-Shift μεγιστοποιεί την απόδοση και αποδοτικότητα με την παρακολούθηση και την ανταπόκριση στη μάζα του οχήματος, την κλίση του δρόμου, την ταχύτητα και την ταχύτητα. Μπορεί να μειώσει την κατανάλωση κατά μέχρι 5% σε σύγκριση με ένα μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Και μέχρι 7% εάν συνδυαστεί με την τεχνολογία κινητικής ενέργειας I-Roll. Είναι επίσης και πολύ εύχρηστο.

Πείτε γεια στο I-Shift
Το I-See μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 5%

I-See - δείτε να μειώνονται οι δαπάνες σας για καύσιμα

Κατά την οδήγηση το I-See χρησιμοποιεί πληροφορίες σχετικά με την κλίση για τη ρύθμιση της ταχύτητας και των αλλαγών ταχυτήτων με το βέλτιστο τρόπο. Αξιοποιώντας την κινητική ενέργεια του φορτηγού, το σύστημα μπορεί να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου σας κατά μέχρι 5%.

Τα κατάλληλα ελαστικά και οι σωστά ευθυγραμμισμένοι τροχοί μπορούν να προσφέρουν οικονομία καυσίμου

Ευθυγραμμίστε τους τροχούς σας. Αυξήστε την εξοικονόμησή σας

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ελαστικά, στη σωστή πίεση και με σωστά ευθυγραμμισμένους τροχούς και άξονες, η μείωση της κατανάλωσης καυσίμου μπορεί να φτάσει το 14%. Οι μελέτες μας σε όλη την Ευρώπη δείχνουν ότι δύο στα τρία φορτηγά χρειάζονται ευθυγράμμιση αξόνων και τροχών. Υπάρχει λοιπόν μεγάλο περιθώριο κέρδους με πολύ μικρή προσπάθεια.

Η συμβουλή καυσίμου υποστηρίζει την εξοικονόμηση καυσίμου

Συμβουλή Καυσίμου – οικονομία με συνέπεια

Μείνετε συνεπείς στους στόχους καυσίμου σας. Και παρακολουθήστε τους να συρρικνώνονται ενώ εσείς γίνεστε πιο αποδοτικοί. Εγγραφείτε στην υπηρεσία Συμβουλής Καυσίμου μας και θα σας αναλάβει ένας προσωπικός εκπαιδευτής καυσίμου. Με την τακτική του μελέτη, τις εξειδικευμένες οδηγίες και την πρακτική του υποστήριξη, θα εξοικονομείτε καύσιμα από την πρώτη στιγμή και χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεστε.

Πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με τη Συμβουλή Καυσίμου;
Το Dynafleet και η εκπαίδευση οδηγών μπορούν να σας προσφέρουν οικονομία καυσίμου μέχρι 7%

Ανακαλύψτε τη δύναμη των δεδομένων

Μαζί, το Dynafleet και η εκπαίδευση οδηγών μπορούν να σας προσφέρουν οικονομία καυσίμου μέχρι 7%. 

Dynafleet – παρακολουθήστε την οικονομία καυσίμου σας

Γνωρίστε το ευφυές μας σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Παρακολουθήστε την απόδοση των φορτηγών σας και των οδηγών σε πραγματικό χρόνο. Δείτε την κατάταξη οικονομίας καυσίμου όπως παράγεται αυτόματα. Κατόπιν προχωρήστε σε συγκρίσεις, εντοπίστε τάσεις και εφαρμόστε μεταβολές που θα σας δώσουν οικονομία καυσίμου.

Εξερευνήστε το Dynafleet>

 

Εκπαίδευση οδηγών – μικρές αλλαγές, μεγάλη εξοικονόμηση

Το σεμινάριο Αποδοτικής οδήγησης σας βοηθά να αξιοποιήσετε την κάθε σταγόνα καυσίμου. Μέρος του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Volvo Trucks, η καταξιωμένη συστηματική προσέγγιση δημιουργεί συνήθειες οδήγησης ευνοϊκές για την εξοικονόμηση καυσίμου και βιώσιμη, μακροπρόθεσμη οικονομία, και είναι πλέον αποδοτική σε συνδυασμό με τις εκθέσεις του Dynafleet.

Εκπαίδευση οδηγών Volvo>

 

Τα συστήματα ροής αέρα εξοικονομούν καύσιμα και περιορίζουν τις εκπομπές ρύπων

Πακέτο αεροτομών

Ένα πακέτο αεροτομών μπορεί να προσφέρει βελτίωση της οικονομίας καυσίμου σας κατά μέχρι 8%. Μειώνει τους στροβιλισμούς και ελαχιστοποιεί την αεροδυναμική αντίσταση ενώ εκτρέπει και τον άνεμο από το ρυμουλκούμενο. Πέρα από την οικονομία καυσίμου και χρημάτων, μειώνει και τις εκπομπές CO2, ένα σπουδαίο κέρδος για το περιβάλλον.

VT

Ξεκινήστε σωστά

Το κλειδί για την οικονομία καυσίμου είναι να πάρεις το σωστό δρόμο από την αρχή. Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι ειδικός στην εξοικονόμηση καυσίμου. Γιατί να μη ζητήσετε τη βοήθεια του;

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας