Πλαίσιο που μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα για κάθε μεταφορική δραστηριότητα

Πόσο ευέλικτο είναι;

Πολύ. Οι δεξαμενές καυσίμου μπορούν να τοποθετηθούν στην άλλη πλευρά. Μπορούμε να αλλάξουμε τις θέσεις εργαλειοθηκών και δεξαμενών καυσίμου και AdBlue. Το μήκος του οπίσθιου πλαισίου μπορεί να ρυθμιστεί σε βήματα των 50mm. Προσφέρουμε μια εκτεταμένη σειρά από μεταξόνια. Και μπορούμε να τα διασκευάσουμε όλα στο εργοστάσιο για να καλύψουμε τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Δείτε τη διάταξη του πλαισίου
Volvo FM ειδικά διασκευασμένο από το εργοστάσιο

Εγγύηση εργοστασίου

Το δικό σας Volvo FM θα είναι μοναδικό. Και αμέσως μόλις παραγγελθεί, οι προδιαγραφές του θα βελτιστοποιηθούν από το εργοστάσιο. Για πολύ ειδικές εφαρμογές, το πλαίσιο μπορεί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία στο εργοστάσιό μας. Όλα αυτά προσφέρουν καλύτερη ποιότητα, μειώνουν τον απαιτούμενο χρόνο για την τελική παράδοση του οχήματος και σας προσφέρουν πληρέστερη εγγύηση – το ολοκληρωμένο πακέτο της Volvo.

Η διεπαφή υπερκατασκευής Volvo σας διευκολύνει

Ευφυής καλωδίωση

Η διεπαφή υπερκατασκευής του Volvo FM σημαίνει ότι ο υπερκατασκευαστής έχει πρόσβαση στο ηλεκτρικό σύστημα του φορτηγού και τη δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών του. Πέρα από την παροχή ρεύματος στο βοηθητικό εξοπλισμό, η διεπαφή επιτρέπει στον οδηγό το χειρισμό του βοηθητικού εξοπλισμού τόσο από το ταμπλό και από το τηλεχειριστήριο.

Περισσότερα για τη διεπαφή υπερκατασκευής
Volvo FM με αυξημένη ικανότητα φόρτωσης αξόνων

Οικονομία στους άξονες

Έχουμε αυξήσει την ικανότητα φόρτωσης των αξόνων έτσι ώστε το Volvo FM να γίνει ακόμα πιο ευέλικτο. Το χαμηλό ύψος του πλαισίου και οι δυνατές διαμορφώσεις αξόνων σας βοηθούν να βρείτε την ιδανική λύση, αυτή που σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε δουλειές άπιαστες για τους ανταγωνιστές σας, και να εκμεταλλεύεστε καλύτερα αυτές που ήδη έχετε.

Εύρεση Αντιπροσώπου - πρώτη γεύση

Τόσο πολλές επιλογές

Το Volvo FM είναι τόσο ευέλικτο που μπορείτε να το διαμορφώσετε ακριβώς όπως το χρειάζεστε. Ο αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας βοηθήσει να βρείτε το συνδυασμό που σας ταιριάζει.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας